Security problem, virus, chyba ??
Security problem, virus, chyba ??
Brat bol včera na compe a nainstaloval nejaky VirusRemover 2008 a odvtedy mi strasne blbne comp. Dal som to prec ale stale to neprestava dole na liste mi vyskakuje upozornenie a ked ho otvorim tak mi vyhodi okno....obidve su v prilohe., a ked dam na tom okne zrusit hodi ma na stranku pcvirusbuster.com Skusal som uz vselico ale stale nic, vyhadzuje ma z hier a ked pisem tak mi zrazu prestane blikat kurzor a ine veci. PLS poradte nieco, ja som uz zufaly ?!

odpoveď je vírus....toto su riadne debilné vírusi ...proste ti stále hlási ze mas zavírený pc a ze si mas stiahnut nejaky antivir....a ked ho stiahne si tym vlastne nainstalujes virus do pc. Takze ja by som odporucil ako prve prekontrolovat pc antivirom, ale takym normalny...som si vsimol ze mas avast...tak to sprav tym. Ak ti nieco najde tak ho skus odstranit...ak by boli napadnute systemove subori tak to radsej neodtsranuj, bo ti moze padnut cely system. Ked tak mozes skusit obnovit system z pred toho, kedy tvoj brat stiahol ten akoze antivir.. cez start-vsetky programy-prislusenstvo-systemove nastroje-obnovenie systemu....ak nepomoze tak potom uz len reinstal win, co by som doporucil aj tak, bo tak sa najlepsie zbavis problemu s virusom.

-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Cely system prekontroluj antivirakom napr. aj tym AVASTOM a programom Spybot S&D.Mozno ti nieco pojde odstranit aj za pomoci tychto programov, ale hlavne ti najdu ten virus, cize budes vediet kde ho mas hladat a vies ho potom odstranit aj rucne za pomoci programu Unlocker.Ale davaj si pozor aby si neodstranil aj napadnute systemove suvory, tie radsej nechaj tak.Pripadne ak bude nakoniec problem v nich, radsje preisntaluj system.