SUBWOOFER alebo repraky 2.1
SUBWOOFER alebo repraky 2.1
Prosim Vas chcem sa vas nieco spytat.Je tu niekto expert do SUBWOOFEROV a reproduktorov????Lebo neviem ci si mam kupit reproduktory 2.1(pretože moja zvukova karta nepodporuje vyssie) alebo nejaky peckovy SUBWOOFER....totižto ma HIFI s vykonom 55W a chcel by som si zvysit hluk v izbe
........čiže zopakujem otazku jasne a zruzumitelne.......MAM SI KUPIT SUBWOOFER(ak mozte poradte aky)alebo REPRODUKTORY 2.1??????ten subwoofer by som chcel napojit aj na vežu.....
KUJEM
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
OMG demence
1. 2+1 znamena 2 satelity (lavy a pravy) a sobwoofer
Do laveho ide zvuk z laveho kanala, do praveho z praveho.
Do subaku idu po vyhybke len hlboke tony, vsak nato je specialne urceny.
Je tam iba 1 zeleny konektor.
2. A mozes kludne urobit to ,ze nekupis nic ale len napojis PC na vezu. Predpokladam ,ze na vezi mas 2 normalne repraky.
3. Dalej ak si myslis ,ze napojis subak na vezu ako reprak tak to je dobra sprostost. Neni tam frekvencna vyhybka, hralo by to sprosto.
1. 2+1 znamena 2 satelity (lavy a pravy) a sobwoofer
Do laveho ide zvuk z laveho kanala, do praveho z praveho.
Do subaku idu po vyhybke len hlboke tony, vsak nato je specialne urceny.
Je tam iba 1 zeleny konektor.
2. A mozes kludne urobit to ,ze nekupis nic ale len napojis PC na vezu. Predpokladam ,ze na vezi mas 2 normalne repraky.
3. Dalej ak si myslis ,ze napojis subak na vezu ako reprak tak to je dobra sprostost. Neni tam frekvencna vyhybka, hralo by to sprosto.
na hluk ti netreba basy zo subwoofera ale vysky a stredy !!! tolkoto do hluku, pokial ces tlaky co asi tipujem ze o tie ti hlavne ide tak si nejaky subwoofer postav. ja uz som navrhoval asi 5 subwooferov a vsetky hraju super. moj "vrcholny" produkt zatial co mam doma-> 400W subwoofer hraje od 25Hz a poviem ti ze ked to dam na 20W!!! tak sa trasie vo vedlajsej izbe zem...takze ked ces basy tak si sprav subac a budes triast aj ty

Ako myslis ze SPRAV???ako kupit si ho mam????jimmy_xp napísal:na hluk ti netreba basy zo subwoofera ale vysky a stredy !!! tolkoto do hluku, pokial ces tlaky co asi tipujem ze o tie ti hlavne ide tak si nejaky subwoofer postav. ja uz som navrhoval asi 5 subwooferov a vsetky hraju super. moj "vrcholny" produkt zatial co mam doma-> 400W subwoofer hraje od 25Hz a poviem ti ze ked to dam na 20W!!! tak sa trasie vo vedlajsej izbe zem...takze ked ces basy tak si sprav subac a budes triast aj ty![]()
-
Makovnik
Medium Professional
Ser na to a nic nerob, bez zosilnovaca ti to aj tak hrat nebude a zosik si predpokladam sam nevyrobis ani nahodou a kupovat zosik+sub osobitne nema kvoli cene zmysel.
Pozri si dajake ehopy a vyber si sub vo svojej cenovej kategorii, napis ich sem, ktore si vybral a tie sa ti zhodnotia.
Kupovat 2+1 zase nema zmysel, kedze uz celopasmove repra hlasno hrajuce mas.
Aby to hralo dobre, treba o tom daco vediet, to nieje o kupeni hociakeho repraku a zbuchani skatule z nejakej porezanej skrine.
AD kvalita, ta sa nesudi ani nahodou podla toho, ci sa trasie zem vedla v izbe, lebo keby to bolo podla toho, tak ja mam strasne super sub, trasu sa totiz okna a podlahy este o 3p hore a dole v bytovke.
Pozri si dajake ehopy a vyber si sub vo svojej cenovej kategorii, napis ich sem, ktore si vybral a tie sa ti zhodnotia.
Kupovat 2+1 zase nema zmysel, kedze uz celopasmove repra hlasno hrajuce mas.
Aby to hralo dobre, treba o tom daco vediet, to nieje o kupeni hociakeho repraku a zbuchani skatule z nejakej porezanej skrine.
AD kvalita, ta sa nesudi ani nahodou podla toho, ci sa trasie zem vedla v izbe, lebo keby to bolo podla toho, tak ja mam strasne super sub, trasu sa totiz okna a podlahy este o 3p hore a dole v bytovke.
tu to mas, s tymto reprom to je
http://audioweb.cz/vase-nood1.htm
http://audioweb.cz/vase-nood1.htm
25dB@-3dB
sa nedaj vysmiať ty expert na akustiku. V takejto ozvučnici s takýmto reprákom nemáš šancu... S takým reprákom to nedáš ani v bassreflexe...
S takým pošahaným reprákom možeš byť rád keď to vobec bude hrať a nie to ešte dávať do šneka. Že LOL, 12" s hmotnosťou 1,5kg? to dobre vidím alebo pozerám na nejaký iný rockwood RK300-2? Citlivosť 89dB, príkon 400W (to by som chcel vidieť
). A napísaný pri ňom rozsah 25-4000 (takže preto si myslíš že hrá od 25Hz? ty si teda riadny chudák, ešte sa máš veľa učiť pán akustik
)
S takým pošahaným reprákom možeš byť rád keď to vobec bude hrať a nie to ešte dávať do šneka. Že LOL, 12" s hmotnosťou 1,5kg? to dobre vidím alebo pozerám na nejaký iný rockwood RK300-2? Citlivosť 89dB, príkon 400W (to by som chcel vidieť
-
Makovnik
Medium Professional
OK, nepobite sa tu, jimmy pod na http://chat.analog.cz/ . Mozes hodit TSka z toho repraku, mozeme o tom pokecat a posimulovat to.
Rockwood 94 dB nema (mozno tak pri 2,83V, Re to ma mozno 3,5), pokial ma gumovy zaves, vlnkove Rockwood som nevidel.
Rockwood 94 dB nema (mozno tak pri 2,83V, Re to ma mozno 3,5), pokial ma gumovy zaves, vlnkove Rockwood som nevidel.
Aha
takže ty máš verziu čo má ešte vyššiu fres? fakt parádička, si frajer, to ti ten subák možno zahrá už aj 60Hz.
Ja mám doma ARN312-00/4 v BR ozvučnici, ladenej na 28Hz, teda na čo najvyrovnanejšiu charakteristiku. Pre mňa to je zo subwooferov ktoré som skúšal najlepší kompromis v tej cene. Ale inak som robil aj iné subwoofery
http://tomkocur.blog.cz
Ja mám doma ARN312-00/4 v BR ozvučnici, ladenej na 28Hz, teda na čo najvyrovnanejšiu charakteristiku. Pre mňa to je zo subwooferov ktoré som skúšal najlepší kompromis v tej cene. Ale inak som robil aj iné subwoofery
http://tomkocur.blog.cz