clavo napísal:ano vsetko ako sa ma...no prisiel som na to ze to bude mojim pc ....slaba ram 256 MB a graficka GeForce 6200 teda 128 MB ...takze to bude asi tym
no to bude fakt asi tym a najlepsie by pomohlo keby si hned napisal co ti to vypisuje
Nesúhlasím
Je to v celku super sim
áno, od ring n roll budeme môcť očakávať oveľa viac, ale do jeho vydania je toto super škola a ešte ked sa všeliako omóduje hlavne novými mapami ktoré pridávajú cesty 2triedy tak je to super zábava doviesť tovar bez poškodenia
icozv napísal:Nesúhlasím
Je to v celku super sim
áno, od ring n roll budeme môcť očakávať oveľa viac, ale do jeho vydania je toto super škola a ešte ked sa všeliako omóduje hlavne novými mapami ktoré pridávajú cesty 2triedy tak je to super zábava doviesť tovar bez poškodenia
ano akurat ze na rig n roll cakame uz zo dva roky a medzi tym vyslo niekolko wos
Bobr napísal:ano akurat ze na rig n roll cakame uz zo dva roky a medzi tym vyslo niekolko wos
No to je pravda, tahá sa to už veľmi dlho, ale oplatí sa nám ešte počkať
síce sa stále predlžuje termín vydania, ale dotahujú sa nejaké drobné chybičky a ešte sa robia nejaké úpravy, no výsledok bude
s deštruktívnymi výsledkami
icozv napísal:No to je pravda, tahá sa to už veľmi dlho, ale oplatí sa nám ešte počkať
síce sa stále predlžuje termín vydania, ale dotahujú sa nejaké drobné chybičky a ešte sa robia nejaké úpravy, no výsledok bude
s deštruktívnymi výsledkami
No len aby, lebo ja moc o tom presvedceny uz nie som...
cela seria 18wos je pekny prepadak, neviem, ale uz ma nebavi hrat stale to iste kazdy rok s inym nazvom a obalom, mozno este v casoch Pedal to the Metal to bola sranda, ale teraz je to len recyklacia odpadu, to ze RnR sa omeskava kazdy rok je skoda, pretoze je to jedina hra, ktora sa moze oznacovat ako simulator, toto hento je blba arkada
kazdy rok to iste.. chcelo by to nieco nove.. napr poriadny multiplayer pre 500 ludi co by behalo po europe, mohli by si ludia zkladat firmy a superit medzi sebou
Syfon napísal:cela seria 18wos je pekny prepadak, neviem, ale uz ma nebavi hrat stale to iste kazdy rok s inym nazvom a obalom, mozno este v casoch Pedal to the Metal to bola sranda, ale teraz je to len recyklacia odpadu, to ze RnR sa omeskava kazdy rok je skoda, pretoze je to jedina hra, ktora sa moze oznacovat ako simulator, toto hento je blba arkada
podla videi co som videl z rig n roll tak to ma od simulatoru dost daleko tiez ale ved uvidime ked zahrame, niekedy v dalekej buducnosti
Charger napísal:kazdy rok to iste.. chcelo by to nieco nove.. napr poriadny multiplayer pre 500 ludi co by behalo po europe, mohli by si ludia zkladat firmy a superit medzi sebou
lol zijes vo svete fantazie co?? ale nebolo by to zle to by som si zahral
asi nie, ale uz dlhsiu dobu je vo vyvoji dalsia zaujimava trucking zabavka, malo by to vyjst buduci rok a hra vyzera velmi pestro, staci si pozriet vozovy park
to je ta ruska vec o ktorej tu tema uz je ... si teraz nespomeniem na nazov rychlo
malo to vyjst uz teraz ale to posunuli ... ae kto vie ci sa to sem dostane
OMFG.. to je uz iny truck simulator... take nieco som si predstavoval.. len skoda, ze to robia Rusi.. takto to bude po rusky atd atd.. take neoficialne..
ale Rusi su machri co sa tyka hier tohto typu
keby aj nie tak sa to bude dat zohnat, inak vyvija to skupina modderov co robi mody do GTAciek, to sa mi na tom paci, ze to robia ludia co hry aj hravaju Dufam, ze to dokoncia a vydaju co najskor
Syfon napísal:keby aj nie tak sa to bude dat zohnat, inak vyvija to skupina modderov co robi mody do GTAciek, to sa mi na tom paci, ze to robia ludia co hry aj hravaju Dufam, ze to dokoncia a vydaju co najskor
fakt ???? mno tak to som nevedel ... len dufam ze mi to moje pc utiahne