Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
---kdyz se sere tak se sere: odpojili nam privat z netu, lebo vraj nemame zaplatene (mam totiz blbeho exspolubyvajuceho a lenivu spolubyvajucu); zmokol som v jelenicovom saku, mozem ho rovno zahodit (ako suche je, akurat flakate jak zebra); ucim sa jak cicina a nic z toho
+jedina svetla vyhliadka do buducnosti je opera la traviata, na ktoru idem so spoluziakmi a medicke puleni (stvrtaci oslavuju polovicu ukonceneho studia)
+++v pondelok perfektna akcia u spoluziaka na intraku- hralo sa a spievalo (2x husle, 1x gitara, piano), alkoholu bolo dost, ale nebol nikto opity, bol som s ludmi, ktorych mam rad a nebolo to nic nasilu. take akcie su imho najlepsie
+jedina svetla vyhliadka do buducnosti je opera la traviata, na ktoru idem so spoluziakmi a medicke puleni (stvrtaci oslavuju polovicu ukonceneho studia)
+++v pondelok perfektna akcia u spoluziaka na intraku- hralo sa a spievalo (2x husle, 1x gitara, piano), alkoholu bolo dost, ale nebol nikto opity, bol som s ludmi, ktorych mam rad a nebolo to nic nasilu. take akcie su imho najlepsie
A to je este len zaciatok.2Pacaveli napísal:- skola v pi*i
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Uz som si vcera kukal svoju obchadzku a vidim to tak ze budem chodit po hradzi a popri Vahu. Dufam ze moj patent mi nikto nezobere, nechcem sa tam kazdu chvilu s niekym obchadzat.