Counter-Strike 1.6
Counter-Strike 1.6
Pustil som si CS-ko a dal som v nastaveniach- video- software. Teraz mi to nejde pustit a nemozem to prepnut naspet. Ani ked preinstalujem tak mi to nejde. PLS pomozte
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike 1.6
A naco take veci robis ?maponiak napísal:Pustil som si CS-ko a dal som v nastaveniach- video- software. Teraz mi to nejde pustit a nemozem to prepnut naspet. Ani ked preinstalujem tak mi to nejde. PLS pomozte
Kazdy vie , ze potom nebude obraz funkcny ! ! !
Omg.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
napis do temy Counter Strike 1.6... spravim univerzalny program ktory bude menit registremaponiak napísal:Pustil som si CS-ko a dal som v nastaveniach- video- software. Teraz mi to nejde pustit a nemozem to prepnut naspet. Ani ked preinstalujem tak mi to nejde. PLS pomozte
-
cORP.
Addict
a teraz mi povedz ,ako si akoze prisiel na to ze to nebude funkcne ? totalna idiotinaW0Lf napísal:A naco take veci robis ?
Omg.
-
aviceN
Guru
si dobru keketinu zabil chlapce....W0Lf napísal:A naco take veci robis ?
Omg.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
blazer
Professional
Daj vlastnosti odkazu ktory spustas a do policka ciel na koniec dopis -gl takze to bude vyzerat nejak takto
a mal by nabehnut v openGL mode, ak chces Direct3D tak dopises -d3d, pripadne mozes skusit dat len parameter -windowed (alebo -win neviem jedno je pre source jedno pre cs 1.6)
Kód: Vybrať všetko
C:\Program Files\Steam\SteamApps\Nick\counter-strike\hl.exe -game cstrike -gl-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Program sluzi na konkretnu upravu registrov (pre manualnu upravu reg. => pre pouzitie d3d je nutne zmenit Engine pre hw.dll)
Ak sa vam nieco poserie (nahodou zmenite rozlisenie ktore monitor nepodporuje, viete si to opravit)...
Ak sa vam nieco poserie (nahodou zmenite rozlisenie ktore monitor nepodporuje, viete si to opravit)...
- Prílohy
-
- regControl_v1.rar
- (252.9 KiB) 22 stiahnutí