ako mam tu vistu vymazat z notebooku a dat si tam xp?Pri vlozeni cd od xp pri starte mi chvilku ide (instaluje) ale potom vyhodi systemovu chybu a koniec....
to ze ti vyhodi chybu pri instalacii xp nema s tym, ze tam mas vistu nic spolocne.. ked ju chces odstranit, sformatuj disk, bud pred instalovanim xp alebo lepsie pocas instalacie.. aku chybu ti vyhadzuje?
kotlas666 napísal:ako mam tu vistu vymazat z notebooku a dat si tam xp?Pri vlozeni cd od xp pri starte mi chvilku ide (instaluje) ale potom vyhodi systemovu chybu a koniec....
Odporucam vsak najprv vyhladat na internete ci vobec existuju ovladace na tvoj notebook aj na XP A az potom sa snazim odstranovat..
ovladace by mali byt...ak dam instalaciu xp cez boot cd vyhodi mi pochvili modru tabulku zo syst. chybou.Myslim ze to moze byt nieco zo sata ovladacom hdd. Ako inak sa da naformatovat disk?
to iste robilo aj mne ked som intaloval xp na stolovy comp...po nacitani suborov na 99% modra obrazovka.myslel som ze to bude SATAckom (ale som sa niekde docital ze XP SP2 ma uz podporu SATA)...no v biose ma byt este native sata ale teraz neviem ci vypnute ci zapnute pri instalacii.ale moj postup aspon na mojom notasi bol taky : sata native mode zapnuty a instaloval som Windows XP Dark Edition V.6.Nechcem mu robit reklamu ale je to ozaj super windows.Obycajne XP necelo ist nainstalovat,ale Dark isiel v pohode
jimmy_xp napísal:to iste robilo aj mne ked som intaloval xp na stolovy comp...po nacitani suborov na 99% modra obrazovka.myslel som ze to bude SATAckom (ale som sa niekde docital ze XP SP2 ma uz podporu SATA)...no v biose ma byt este native sata ale teraz neviem ci vypnute ci zapnute pri instalacii.ale moj postup aspon na mojom notasi bol taky : sata native mode zapnuty a instaloval som Windows XP Dark Edition V.6.Nechcem mu robit reklamu ale je to ozaj super windows.Obycajne XP necelo ist nainstalovat,ale Dark isiel v pohode
...hm je to urcite tou sata ale v biose ho nemozem najst a prepnut...shit...skusim pohladat ten win dark a skusim to snim
Soviet napísal:jj je to tym Sata v BIOSe..kedysi som to pri jednom Asuse tiez vypinal,alebo zapinal..neviem..ale 100% je to v BIOSe..len musis hladat..
v biose to nieje neda sa tam skoro nic zmenit.Je aj neaky iny sposob?
kotlas666 napísal:Notebook HP Pavillion dv5-1040 FM572EA - idem do prace ozvem sa okolo 23 .zatim dik
No tak obavam sa ze tam ovladace na XP nenajdes Vcera som riesil Hp dv5-1070 a ovladace na to niesu..Kamarat volal aj na HP podporu a tam mu povedali,ze sice XPcko tam pojde ale neexistuju nato ovladace..Takze 2x si premysli co robis
Soviet napísal:No tak obavam sa ze tam ovladace na XP nenajdes Vcera som riesil Hp dv5-1070 a ovladace na to niesu..Kamarat volal aj na HP podporu a tam mu povedali,ze sice XPcko tam pojde ale neexistuju nato ovladace..Takze 2x si premysli co robis
no ze ty si ten najmudrejsi...az budem chciet citat tvoje trapne pripomienky tak si ich vyhladam..tebe som nic nepisal tak sa staraj o svoje problemy a zvysuj si pocet prispevkov na niecom inom..
zdravim nechcem zakladat novu temu no mam jednu otazocku . instalacia obidvoch OS mi nerobi problem no chcem sa spytat ako a co mam spravit ked chcem obidva OS . mal som XP a chcel som doinstalovat vistu nainstaloval som a nejde xp niekto tu pisal ze mu to ide ze ma dva windowsi ako na to prosim vas ?