multifunkcne zariadenie do 3.500,-
-
nejakymarko
Addict
multifunkcne zariadenie do 3.500,-
tak zadanie je jasne.
asi skor atrament, aj ked kvalitnym a lacnym laserom nepohrdnem...
vyberajte pls z alzy.
dakujem
asi skor atrament, aj ked kvalitnym a lacnym laserom nepohrdnem...
vyberajte pls z alzy.
dakujem
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.alza.sk/SK/inkoustova-multif ... d64855.htm
Túto som si teraz kúpil kvôli škole a absolútne postačuje...
Túto som si teraz kúpil kvôli škole a absolútne postačuje...
-
nejakymarko
Addict
Oukej zatial u mne vitazi HP PhotoSmart C5280 a myslim ze dnes na nu spravili slusnu cenu. Cp na nu vravite? Oplati sa kupit? Ako priblizne drzia farby? NEbudem kazdy tyzden kupovat nove naplne? Tlacit sa bdue tak viac menej na ucely do skoly a pod..ziadne velkokapacitne tlacenie sa nepredpoklada.
+ poradte este nejaky USB klucik najlepsie 4gb - 8gb za slusny peniaz s peknym dizajnom a slusnymi parametrami
+ poradte este nejaky USB klucik najlepsie 4gb - 8gb za slusny peniaz s peknym dizajnom a slusnymi parametrami
-
Suffel
Guru
no takze HP PhotoSmart C5280 mozem len odporucit.. ma ju bratranec je s nou maximalne spokojny.. od kedy ju kupil este nemenil farby ma ju nejak cca 2 mesiace za tyzden vytlaci tych 12 stran a zatial ma este farbu takze myslim ze ani s tou farbou to nieje zle inak aj displej je v poho az na to ovladanie ktore mohlo byt ine ale inak mozem povedat mozes zobrat..Skolacik napísal:Oukej zatial u mne vitazi HP PhotoSmart C5280 a myslim ze dnes na nu spravili slusnu cenu. Cp na nu vravite? Oplati sa kupit? Ako priblizne drzia farby? NEbudem kazdy tyzden kupovat nove naplne? Tlacit sa bdue tak viac menej na ucely do skoly a pod..ziadne velkokapacitne tlacenie sa nepredpoklada.
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
caesar1987
Addict