podla toho co pises mam kopec veci v registroch ktore sa ti natahuju do pozadia...
moj tip je ze by si si mal vycistit registre + dat disabled tie sluzby ktore nevyuzivas, nepotrebujes a spustat si ich len v pripade ze ich potrebujes...
aky mas avir? treba mu exaktne vypnut scan pri starte...
mas nejake namapovane disky? web lokacie? vypni...
ako dlho ti bootuje do safe mode?
ja mam o 2 generacie starsie zelezo ale XP som bol schopny nabootovat do 30s...
deblasco napísal:podla toho co pises mam kopec veci v registroch ktore sa ti natahuju do pozadia...
moj tip je ze by si si mal vycistit registre + dat disabled tie sluzby ktore nevyuzivas, nepotrebujes a spustat si ich len v pripade ze ich potrebujes...
//
Cistejsie registre ako u mna by si nenasiel... Ale zasa ficim na Viste Business... Boot tak do 20 sekund na plochu...
hojko napísal:FABi2: Skutocne 20 sekund??? Tak to by som si rad pozrel video, pretoze na RAM disku si to viem este predstavit, ale za beznych podmienok nie.
deblasco napísal:podla toho co pises mam kopec veci v registroch ktore sa ti natahuju do pozadia...
Ale zasa zaujímavé je, že na desktope to ide v pohode a dokonca to má len 1GB RAM a cca 1/2 výkon CPU ako mám na notebooku... Neviem no... Je to už jedno.
Lukáš Kumančík > Jediné s tohoto čo je dobré je maximálne Ccleaner. Iné nič. Šmejdy, ktoré mám presnorené a maximálne ti len vymažú niektoré záznamy v registroch vrátane presláveného TuneUp - najkomerčnejší softvér aký poznám okrem Winampu:]
OMG microsoft boot visualization!!!!!skus a uvidis...ak to nikto nepozna tak si to vyskusajte...ja to pouzivam tri roky a skratil som bootovanie na jednom pc z 15minut na cca 10 sekund....samozrejme ze tam bolo cistenie registrov odinstalacia defragmentovanie atd ale tento soft ti vlastne zoradi spustanie driverov ktore sa ti spustaju pri bootavani a zakazdym ked sa ti zasekne ta hluposticka pri bootovani tak to je tym ze sa biju ovladace.zaroven ti to umiestni subory potrebne na start na najrychlejsie miesta na HDD
ja sem-tam pouzijem Portinho BootXP ....uplne jednoduchy programcek, ktory sa ani neinstaluje (jeden subor) a niekedy dost viditelne zrychly boot Xpciek...
no je to relativne a zavisi od konkretneho systemu, napr dnes som to spustil bratovi na pc, na ktorom vacsinou iba chodi na web..a predtym mu pri bootovani presla ta ciarka asi 5-6x po spusteni iba 1x ....
na mojom systeme to zrychlilo boot tak z 5x na 4x prejdenie tej ciarky...