caute
chcem si kupit wifi router. mam pochybnosti ci som si vybral spravne. nemyslim teraz na vykon a ostatne veci, ale ci vobec pojde spojit s mojim netom.
Povodne som si chcel kupit tento router http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;10152 Neviem vsak ako ho napojit. Mam dsl modem od T-comu a je tam napisane ze je RJ45 LAN, to je ak sa nemylim normalny sietovy kabel. Ako ho teda zapojim, ked dsl modem ma iba ten telefonny kabel a potom druhy kabel ktory konci usb v pc.
dakujem za radu
Pomoc s kupou wifi routera
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
problem je v tom ze jeto "len" router t.j switche na 4 compy+wlan. tam nemaš modem. urobiš to tak že ten modem čo maš doma si nechaš kupiš si toto:
do modemu pojde normalne kabel z telefonu avsak kabel do PC(sietovy) nepojde do PC ale do routera. Az z routera pojde kabel do PC(rsp. viac kablov do PC), prip. cez wi-fi sa napojis...
do modemu pojde normalne kabel z telefonu avsak kabel do PC(sietovy) nepojde do PC ale do routera. Az z routera pojde kabel do PC(rsp. viac kablov do PC), prip. cez wi-fi sa napojis...
diky za radu. uz tomu chapem. ale je este problem ze je to akysi divny modem, lebo nie je tam sietovy ale usb kabel. s tym asi nic nenarobim a budem musiet kupit aj novy modem co? pripadne si mozem este kupit modem spolu s wifi routerom? je take cosi? a bude na tom zariadeni aj port pre telefonny kabel?amateur napísal:problem je v tom ze jeto "len" router t.j switche na 4 compy+wlan. tam nemaš modem. urobiš to tak že ten modem čo maš doma si nechaš kupiš si toto:
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2008, 20:23 )
povedzme tento http://www.mediatip.sk/default.asp?cls= ... tiid=43073
neviem z toho vycitat ci by islo toto:
do tohto wifi routera+adsl modem zapojim telefonny kabel, z neho pojdem sietovy kabel do pocitaca. je mozne za pomoci tohto zariadenia spravit takuto vec?
-
ilfirinSVK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: