Je to podla vas nevera?
ak chodím s tebou nemožem flirtovať s inou ? ak mám priatela nesmiem sa obzerať po iných ? toto je majetnictvo... svoju prvu lasku bereš akoby to boli zasnuby a násladne spoločný život na večné veky.ste ludia mladí, tak nebudte majetbícky, akoby ste si už nedokázali nikoho udržať nijak inak než zubami nechtami... je to strašné,ako si niektorý partneri dokážu prisvojovať...Lisa napísal:nechapem ako majetnickych? don´t understand you.... ??
ja sa s nikím nepriečim , je to len moj názor...
aha, tak to si potom ani holku nehľadaj, tebe by sa páčilo, keby si tvoja frajerka písala po nete s kdekým a flirtovala s chalanmi, išli by ste na kavu a ona by flirtovala s chalanom, ktorý je krajší od teba, lepšie sa oblieka, má super postavu... prečo nie pred tebou, radšej pred frajerom, ako poza chrbát.d4nt3 napísal:ak chodím s tebou nemožem flirtovať s inou ? ak mám priatela nesmiem sa obzerať po iných ? toto je majetnictvo... svoju prvu lasku bereš akoby to boli zasnuby a násladne spoločný život na večné veky.ste ludia mladí, tak nebudte majetbícky, akoby ste si už nedokázali nikoho udržať nijak inak než zubami nechtami... je to strašné,ako si niektorý partneri dokážu prisvojovať...![]()
ja sa s nikím nepriečim , je to len moj názor...
podľa mna to nie je zdravý vztah akýkolvek, či sú to dvanástročné deti, alebo dospelí 26 roční ludia. Pokiaľ niekto s niekým chodí, tak to nie je o "majetníctve" vzťahy sa zakladajú na niečom inom. a pokiaľ niekto nechce byť "jediný"- "jediná" vo vztahu nech radšej ani s nikym nechodí a nech si flirtuje slobodne. no mne by bolo trapne, keby ze mi kamoska povie, "to je tvoj frajer", ten mi včera povedal, že mám pekný zadok
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Flirt je predsa korenim zivotaTe-wei napísal:ja ženám neverím a je mi to f*
d4nt3: V podstate súhlasím, ja na flirtovaní vo vzťahu nič zlé nevidím,,,
Lisa: Podla teba čo je to flirt? A čo je jeho cieľom?
Neviem, co robite taku vedu z flirtu na internete. Co potom v realnom zivote, kde su dotyky, pohlady, atd.
Flirtovalo sa vzdy a vzdy sa aj bude, ci uz zadany, alebo single. A ked mam fungujuci vztah a je tam nejaka ta dovera, tak nevymyslam chu**** a nekavickujem kade tade s hocikym, kto mi napise, ze mam peknne oci
V Amerike sa flirt tusim oficialne nazyva sexualne obtazovanie. Tam uz si dva krat rozmyslis, co komu povies, alebo kam ti ruka padne
//Te-wei, vsak hej
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
,,,ale to je aj sex moja,,,pryja napísal:Flirt je predsa korenim zivota![]()
Neviem, co robite taku vedu z flirtu na internete. Co potom v realnom zivote, kde su dotyky, pohlady, atd.
Flirtovalo sa vzdy a vzdy sa aj bude, ci uz zadany, alebo single. A ked mam fungujuci vztah a je tam nejaka ta dovera, tak nevymyslam chu**** a nekavickujem kade tade s hocikym, kto mi napise, ze mam peknne oci![]()
V Amerike sa flirt tusim oficialne nazyva sexualne obtazovanie. Tam uz si dva krat rozmyslis, co komu povies, alebo kam ti ruka padne
btw: defibicia jak maria
No na jednej strane by mi to vadilo...nebral by som to ako neveru ale vadilo by mi to a asi by sme sa hadali....ale na tej druhej strane ja som taketo nieco zazil a chybu som spravil ja...cize ju chapem ze som teraz na kratko....len ma sere ze ona travi na pokeci tolko casu co ja predtym a akosi príbudaju priatelia muzskeho pohlavia
vrrrrrr
Neviem ako u chlapov ale zeny si tym dokazuju, ze su atraktivne a ze nemaju problem zbalit kdekoho. Ja ak by som flirtovala by to bolo zrejme tym ze hladam niekoho ineho, resp. skusam ci sa najde niekto iny/lepsi.
Takze sa snazim spravat prirodzene a umyselne neflirtujem, skor to beriem ako zradu, aj ked je prijemne sa niekedy takto spravat. Uz som sa prichytila pri myslienke, ze by bolo fajn vyskusat hodit ockom po dakom zaujamavom muzovi.
Ale v kazdom pripade "co nechcete aby robili vam nerobte ani vy im" a trapilo by ma keby moj partner flirtoval akymkolvek sposobom. Ale je to jeho slobodna volba, takze co oci nevidia, srdce neboli.
Takze sa snazim spravat prirodzene a umyselne neflirtujem, skor to beriem ako zradu, aj ked je prijemne sa niekedy takto spravat. Uz som sa prichytila pri myslienke, ze by bolo fajn vyskusat hodit ockom po dakom zaujamavom muzovi.
Ale v kazdom pripade "co nechcete aby robili vam nerobte ani vy im" a trapilo by ma keby moj partner flirtoval akymkolvek sposobom. Ale je to jeho slobodna volba, takze co oci nevidia, srdce neboli.
-
luculiiik
Light Star
Re: Je to podla vas nevera?
hmmm...ak ma moja polovička SKUTOČNE MILUJE, nemá dôvod, prečo flirtovať s inými ženami (či už cez net alebo iným spôsobom)Doris napísal:Co si myslite...
da sa povazovat za neveru to, ked jeden z partnerov vo fungujucom vztahu flirtuje cez zoznamku s osobou/osobami ineho pohlavia?
![]()
Chapali by ste to ako podvod voci vasej polovicke alebo naopak tolerovali by ste to svojej polovicke, keby to robila? Povazujete takuto "virtualnu neveru" za krocik k skutocnej?