Chello - kosice

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Chcem sa spytat na vase skusenosti s internetom Chello v KE. Viacmenej ako je to s IP (dynamicka, staticka, verejna?...), pripadne aky router dostanete, ako je to s pripojenim viac PC... len ma zaujima ako to realizuju... A pripadne ako je to s kvalitou sluzby. Znama ma zaujem o triple play balicek kde je internet chello medium a TV UPC Digital Balík Basic (na orange nevyhovuju momentalne TV sluzby a vzhladom na to ze nie je "stahovacka", parametrami jej tento internet staci nadmieru. a tv je urcite lepsia...).
Dakujem za nazory

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2008, 18:43 )
nikto nic? :shock:
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Pokial viem Chello dava staticku IP adresu. A obmedzuje v poslednom case P2P.

Neoplati sa ti radsej dat Antik optiku???
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Cital som ze davaju staticke IP, a cital som aj o ludoch co si urobili z chello rozvod do celej bytovky a nenahlasili to a bola z toho mastna pokuta. Usudzujem preto ze kazde nove PC je potrebne hlasit...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

ked net v Kosiciach tak jedine Antik... od Vianoc by mal mat aj on ponuku tri v jednom (internet, telefon, TV).
Dalsia vec ze nema skoro vobec vypadky ( posledny som ja mal pred pol rokom)
a myslim ze za cenu 540.-SK (zatial iba Int a tlf) je to bezkonkurence :wink:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

z istych dovodov antik uz nie :) ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

chello ma dynamicku IP, staticku ma iba chello professional, za 4K si mozes nahodit :)
Juicy napísal:Cital som ze davaju staticke IP, a cital som aj o ludoch co si urobili z chello rozvod do celej bytovky a nenahlasili to a bola z toho mastna pokuta. Usudzujem preto ze kazde nove PC je potrebne hlasit...
nie, UPC neobmedzuje klientov, mozes si nahodit kolko chces PC, ak mas sluzbu Medium alebo Large mozes si dat cez switch 3 PC s roznou IP, ak iny tak potom cez router si napoj kolko chces PCciek... napoj si aj celu BA :wink:

co sa tyka obmedzenia.. vola sa to shapovanie.. a robi sa vtedy ak je dany uzol vytazeny na maximum co by som povedal, ze v kosiaciach sa nestane, a shapuje sa to tak, ze sa obmedzia urcite porty, su to P2P porty... ostatok nie je vobec obmedzeny...
Napísať odpoveď