USB Wi-Fi adapter

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Antichrist
Medium Star
Medium Star

USB Wi-Fi adapter

Príspevok od používateľa Antichrist »

zdravim ,

predstavme si takuto situaciu:
mam doma router aj s wifi, a mam ho v inej izbe ako NoteBook, na ktorom wifi NEMAM, a musim tympadom tahat kabel...

ale co kebyze si kupi USB wifi adapter:

Kód: Vybrať všetko

http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;4416
prakticky ak som tomu dobre pochopil, staci mi ho zastrcit do USB, a nastavit si siet ako prihlasovacie udajte a podobne a malo by fungovat...

a ja potrebujem vediet, ci niekto skusal tento typ, pomocou USB... a ci bude signal cez 2 steny(v komunistickom cinziaku= vsetky su rovnake...) v dobrej kvalite???

vopred diky za odpovede
(P.S. nechcem pomoct s vyberom HW)
Josa
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Josa »

no my mame dost hrube steny. Router bol v obyvacke a v izbe vedla som mal polovicny signal. Teraz je router v izbe s notasom, ale ked idem na miesto kde bol predtym v obyvacke stale je plny signal, takze nechapem. Ale 2 steny. pfu.. moze aj nemusi. Napisal som ti ako to bolo u mna.
Spriteee
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok

Re: USB Wi-Fi adapter

Príspevok od používateľa Spriteee »

Antichrist napísal:zdravim ,

predstavme si takuto situaciu:
mam doma router aj s wifi, a mam ho v inej izbe ako NoteBook, na ktorom wifi NEMAM, a musim tympadom tahat kabel...

ale co kebyze si kupi USB wifi adapter:

Kód: Vybrať všetko

http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;4416
prakticky ak som tomu dobre pochopil, staci mi ho zastrcit do USB, a nastavit si siet ako prihlasovacie udajte a podobne a malo by fungovat...

a ja potrebujem vediet, ci niekto skusal tento typ, pomocou USB... a ci bude signal cez 2 steny(v komunistickom cinziaku= vsetky su rovnake...) v dobrej kvalite???

vopred diky za odpovede
(P.S. nechcem pomoct s vyberom HW)
Ano pochopil si tomu spravne strčis to do USB a máš Wifi primac. Prenosová rýchlost zavisi od routra viac nez od primaca . Ale cez 2 steny to pojde v pohode ak ide o "G" router coze ten najslabsi tak do 30M v zastavenej budove to urcite pojde :)
Napísať odpoveď