Lisabonska zmluva
Aryan takze tebe sa na tom urcite paci ultranacionalisticky nazor Le Penna na masove pristahovalectvo a ako on sam hovori pravo byt francuzom ma byt odvodene od prava pody mas podu vo francuzku mas tam historicke korene si francuz. Sak ale to je pritiahnute za vlasy on to mozno ma nieco do seba ale mozno z 2% si zober ze nikto ti nebude robit upratovacku za taky smiesny plat ale pristahovalec to zoberie tak ber to ako priklad ze na nieco to je aj dobre.Aryan Angel napísal:Le Pen - The Strasbourg speech about Europe (July, 10. 2008)
A co sa na to pozriet tak ze ked tu bude na to ten pristahovalec mzda sa nikdy nezvysi?Kesoman napísal:Aryan takze tebe sa na tom urcite paci ultranacionalisticky nazor Le Penna na masove pristahovalectvo a ako on sam hovori pravo byt francuzom ma byt odvodene od prava pody mas podu vo francuzku mas tam historicke korene si francuz. Sak ale to je pritiahnute za vlasy on to mozno ma nieco do seba ale mozno z 2% si zober ze nikto ti nebude robit upratovacku za taky smiesny plat ale pristahovalec to zoberie tak ber to ako priklad ze na nieco to je aj dobre.
Kapitalizmus je mor, na tuto temu odporucam precitat http://planetaopic.wordpress.com/2008/0 ... italismus/ na zabranenie vykoristovania zamestnavatelom tu je(mal by byt) stat.
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=8034
Toto ma dost pobavilo, podla europoslanca Daniela Cohn-Bendita za Irske odmietanie lisabonskej zmluvy moze CIA
Toto ma dost pobavilo, podla europoslanca Daniela Cohn-Bendita za Irske odmietanie lisabonskej zmluvy moze CIA
SECRET PLOT TO LET 50MILLION AFRICAN WORKERS INTO EU
http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/65628
Vyzera to ako posledny klinec do rakvy nasej Europy
http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/65628
Vyzera to ako posledny klinec do rakvy nasej Europy
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Moslimovia su zarukou slobody a demokracie v Europe 
Ale nie...
Pozrite sa co robia moslimovia v Europe. Kradnu, vrazdia, znasilnuju europske dievcata, prizivuju sa na socialnych davkach, podporuju terorizmus a pod.
Europa by nemala uz prijimat emigrantov.
Moslimovia postupne budu vacsina tak ako to dnes pomaly robia v Rusku.
Problem vidim v tom ,ze moslimovia z Afriky a BV sa nevedia spravat a integrovat a su radikalny.
Za to v USA su uplne integrovany, nie je s nimy ziadny problem.
Ale nie...
Pozrite sa co robia moslimovia v Europe. Kradnu, vrazdia, znasilnuju europske dievcata, prizivuju sa na socialnych davkach, podporuju terorizmus a pod.
Problem vidim v tom ,ze moslimovia z Afriky a BV sa nevedia spravat a integrovat a su radikalny.
V USA to vobec nieje problem, len o chvilu bude problem najst bieleho americanaMakeFake napísal:Moslimovia su zarukou slobody a demokracie v Europe
Ale nie...![]()
A o terorizme sme sa bavili pri terorizme, ale ty to akosi ignorujes... Moslimovia v Europe su vysledkom socialneho systemu EU, rovnako ako v mensom meradle Ci... teda Romovia u nas.
Rebelie imigrantov su sposobene tym, ze sa dozaduju toho co mali ich dedovia: robili a ked mali deti dostali podporu, tyto nerobia a chcu rovnaku podporu.
Terorizmus, ak pripustime ze za 11.9. mozu militantni moslimovia (co mi je proti srsti), je podmieneny snahou o zachovanie si silno nabozenskeho systemu v ich vlasti a boj proti konzumu.
Rebelie z Francuzska maju s "tvojim terorizmom", len tolko, ze su za nim vyznavaci Islamu.
Tu nejde len o podporu ak som ta spravne pochopil. ale oni chcu rovnake uznanie ako "original" Francuzi(naschval som vybral tuto krajinu lebo tam ich je najviac) comu by som rozumel ako-tak ale dal by som to len rodinam ktorych rodokmen siaha aspon 50 rokov dozadu s trvalym bydliskom na FRA pode a este ekonomicky aktivnym inac by som na nich sral... ale zase druha vec je vola zamestnavatelov dat pracu imigrantskym potomkom dajmetomu aj cerstvym imigrantom nie je to zakusok papat ked clovek zamestna cerstveho imigranta z inej kultury a s inymi pracovnymi a zivotnymi navykmi.jackb napísal:Moslimovia v Europe su vysledkom socialneho systemu EU, rovnako ako v mensom meradle Ci... teda Romovia u nas.
Rebelie imigrantov su sposobene tym, ze sa dozaduju toho co mali ich dedovia: robili a ked mali deti dostali podporu, tyto nerobia a chcu rovnaku podporu.
A finale vsetko toto multy-kulty svinstvo je IMHO len kvoly tomu ze krajiny 3. sveta boli su a stale budu dojne kravy vyspelych ekonomik a to sa nezmeni. sa niekedy ani necudujem preco stadial chcu odist a my ich nechceme negramotnych a chovajucich sa skoro podla zakladnych instinktov.
Je to jedna velka politicko-ekonomicko-developerska motanica
Ešte musia podpísat prezidenti ČR a Polska
Václav Klaus (prezident ČR) ju teraz ani podpísat nemôže lebo je na ústavnom súde(tá zmluva, nie Václav Klaus )
Po jej podpísańí sa SR aj ostatné štáty stanú akousi provinciou EU, ktorá sa teraz pomaly mení na superštát. Takže áno,
Václav Klaus (prezident ČR) ju teraz ani podpísat nemôže lebo je na ústavnom súde(tá zmluva, nie Václav Klaus )
Po jej podpísańí sa SR aj ostatné štáty stanú akousi provinciou EU, ktorá sa teraz pomaly mení na superštát. Takže áno,
Akorát že parlament SR to už neovplyvní.jackb napísal:bude daky pedofil z Bruselu rozhodovat o tom, co sa moze a nemoze na Slovensku a nas parlament mu to bude musiet schvalit?
-
MakeFake
Spammer
Treba uznat, ze je lepsie keby o Slovensku rozhoduje v niektorych veciach Brusel ako tato narodnozlodejska vlada.
Lisabonska zmluva je velke plus pre Slovensko a celu Europsku uniu ale najvacsim negativom je pristahovalecka politka a to, ze budeme musiet prijat tychto ludi. Nerad by som bol aby to tu vyzeralo ako na Francuzkych predmestiach ci Londonistane.
Lisabonska zmluva je velke plus pre Slovensko a celu Europsku uniu ale najvacsim negativom je pristahovalecka politka a to, ze budeme musiet prijat tychto ludi. Nerad by som bol aby to tu vyzeralo ako na Francuzkych predmestiach ci Londonistane.
-
Stoporko
VIP
...zvykajme si. No ma to i svoje pozitivum: pristahovalci budu tvorit kompetetivny druh k ciganom = nech zije Darwinov prirodzeny vyberMakeFake napísal: Lisabonska zmluva je velke plus pre Slovensko a celu Europsku uniu ale najvacsim negativom je pristahovalecka politka a to, ze budeme musiet prijat tychto ludi. Nerad by som bol aby to tu vyzeralo ako na Francuzkych predmestiach ci Londonistane.
O celej tejto "podarenej" zmluve malo byť referendum vo všetkých štátoch EU..... nie len v Írsku..... a rovnako malo byť referendum aj akceptované, nie demokracia spôsobom - ak odmietnete, tak si to zopakujete znovu, až kým nebudete súhlasiť..... Ale zas netreba to brať úplne tragicky..... Celá Lisabonská zmluva je len zdrapom papiera a ako sa už v histórii X-krát ukázalo, v dôležitých chvíľach sa zo všetkých zmlúv stávajú len zdrapy papiera..... a každá zmluva sa dá aj vypovedať v prípade potreby.......
Ano zdrapy papiera pre "tych mocnych" (FRA,GER,GBR)co zmoze take male hovienko ako je SR ked mu Brussel bude diktovat co smie, co nesmie a co musi. Nasi politici su patolizacke stence (vid SNS "pronarodne orientovanu" ...), drukujem Klausovi za jeho zdravy skeptizmus ale uz je to aj tak vo vagine.Pinhead napísal:O celej tejto "podarenej" zmluve malo byť referendum vo všetkých štátoch EU..... nie len v Írsku..... a rovnako malo byť referendum aj akceptované, nie demokracia spôsobom - ak odmietnete, tak si to zopakujete znovu, až kým nebudete súhlasiť..... Ale zas netreba to brať úplne tragicky..... Celá Lisabonská zmluva je len zdrapom papiera a ako sa už v histórii X-krát ukázalo, v dôležitých chvíľach sa zo všetkých zmlúv stávajú len zdrapy papiera..... a každá zmluva sa dá aj vypovedať v prípade potreby.......
-
tehla
Vypovedať sa da asi tak, že o vystupeni krajiny bude hlasovať celá únia väčšinovým hlasovaním - napr. aj toto svedči o miere „slobody“ krajin v tejto zmluve s diablom...o nas bez nas. „My vám z europskeho HDP dáme v eurofondoch na vaše zaležitosti, ale musíte nás vo všetkom poslúchať. (ale mali by ste počitať aj s tym, že táto party raz skonči, všakže). O všetkom bude rozhodovať Eropska komisia-teda par nevolenych ľudi, čo už je teda určite z politologickeho hľadiska posun opäť k totalite. Europske narody draho zaplatia stratou svojej dôstojnosti, slobody a nakoniec možno aj vlastným zánikom ( prisťahovalci a pod..)...bez akehokoľvek odporu, mnohokrat prave ešte s nadšeným tlieskaním. Neviem, či ste počuli, že v zmluve su aj zaležitosti ako možnosť vládnych agentúr zákonne zaznamenávať telefonické hovory, kontrolovať emaily, dokonca uväzniť podozrivé osoby bez zdôvodnenia príčiny, alebo možnosť trestu smrti. Ja už neviem čo by vlastne malo odlišovať nastavajuci režim od totality....vlastne už nič....ak niekto vie, nech kľudne napiše. Definícia totality znie: „ Režim štátu založený na totálnom presadzovaní štátnej a ideologickej moci vo všetkých oblastiach často aj násilnými a bezprávnymi metódami."
Už len to, ako bola táto zmluva prijatá....Keď sa pár politikov v EP zmohlo na odpor a urobili „povstanie“ a dopadli asi tak, že im roztrhali transparentík s nápisom referendum, to bol celý odboj (ak nepočitam hlas ľudu vo Fr., Holandsku a Irsku, pričom prve dve sa ignorovali a tretiemu sa „umožnilo“ povedať na druhykrat ano...):
http://www.zvedavec.org/vezkratce-2071.htm - video z EP
Už neviem kde som čital tuto myšlienku : Prorocké prerieknutie - Keď som počul Ivana Gašparoviča pomýliť sa a prekrstiť Lisabonskú zmluvu na „libanonskú“, zazdalo sa mi, že sa ho nachvíľu zmocnil akýsi zvláštny prorocký duch. Pretože táto blízkovýchodná krajina začínala ako miesto spolužitia rôznych etník či náboženských skupín a skončila v brutálnej sektárskej vojne
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 8:29 )
...
Už len to, ako bola táto zmluva prijatá....Keď sa pár politikov v EP zmohlo na odpor a urobili „povstanie“ a dopadli asi tak, že im roztrhali transparentík s nápisom referendum, to bol celý odboj (ak nepočitam hlas ľudu vo Fr., Holandsku a Irsku, pričom prve dve sa ignorovali a tretiemu sa „umožnilo“ povedať na druhykrat ano...):
http://www.zvedavec.org/vezkratce-2071.htm - video z EP
Už neviem kde som čital tuto myšlienku : Prorocké prerieknutie - Keď som počul Ivana Gašparoviča pomýliť sa a prekrstiť Lisabonskú zmluvu na „libanonskú“, zazdalo sa mi, že sa ho nachvíľu zmocnil akýsi zvláštny prorocký duch. Pretože táto blízkovýchodná krajina začínala ako miesto spolužitia rôznych etník či náboženských skupín a skončila v brutálnej sektárskej vojne
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 8:29 )
...
Normalne neviem rozlíšiť, čo je z toho pravda a ničomu sa mi nechce veriť, ani tým "faktom" na konci, Každopádne ma to desí. Ak niečo také má fungovať na úrovni europskej únie, tak do čerta s celou spoločnosťou!krija napísal:nazor nech si urobi kazdy sam