skusim popisat co tam vidim: v cykle for (ktory prebehne velmi velmi rychlo) nastavis 100 akcii ktore sa maju vykonat o 0.5 sekundy neskor .... a ony sa aj vykonaju o 0.5 sekundy neskor ako si ich nastavil ... a kedze si ich nastavil v podstate v rovnakom case ( = rychlo prebehnuvsi cyklus for) tak sa aj vykonaju v podstate rovnakom case (resp velmi kratkom case) a ty uvidis vysledok poslednej z nich ...
no tak tomu som trošku porozumel no. Idem to vyskúšať, ale každopádne ti ďakujem
EDIT:// Počuj tvoj script funguje, len v ňom trebalo odstrániť apostrofy pred a za hodnotou (chcel som to ako počítadlo) len vtip je v tom, že to bude počítať donekonečna a mne to trebalo do 100 (ako 100%)
spust() a zobraz() robia prakticky to isté, preto je ti funkcia spust() zbytočná (spustiť to môžeš práve tým zobrazením, rovnako sa nastaví timer)
to aby to rátalo iba do 100 môžeš ošetriť v podmienke:
no dobre ... neprepracoval som to do uplnych malickosti
islo mi o vysvetlenie principu ...
to kazdemu treba vzdy napisat kod presne do bodky? to je take tazke daco aj sam domysliet?
//audiotrack: áno, treba. Nič si z toho nerob, časom si zvykneš ako som si zvykol aj ja.