//ani ja som o tom nepocul ale mam to na ulohu z angliny..tazke to je vymysliet a ne este prelozit
Výhody/Nevýhody jednopohlavných škôl/tried
Výhody/Nevýhody jednopohlavných škôl/tried
cavte..mohli by ste mi sem napisať nejake vyhody/nevyhody jednopohlavnych skol abo tried? lebo mna uz nic nenapadá a to mam len z kazdeho po jedno
mam to na DU..dik
//ani ja som o tom nepocul ale mam to na ulohu z angliny..tazke to je vymysliet a ne este prelozit
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to je dost haluska... no taka skola.. vyhody ze sa tak casto nedostanes do konflitku koli inemu pohlaviu.....
a nevyhoda ze v skole nemas ine pohlavie?....
a nevvyhoda ze ta mozno nejaky usmev nepotesi cez den v skole alebo take daco....
mame aj na slovensku daku taku skolu? som o tom nejak nepocul
a nevyhoda ze v skole nemas ine pohlavie?....
a nevvyhoda ze ta mozno nejaky usmev nepotesi cez den v skole alebo take daco....
mame aj na slovensku daku taku skolu? som o tom nejak nepocul
-
wolodo
Professional
hmmm co ja viem... tak by som opisal len nejaku jednu vyhodu..... ze to moze byt napr. futbalova skola(iba chlapcenska) a ze sa da po skole zostavit nejaky team ktory bude silny a bude sa poznat a bude vyhravat.... moze byt aj ako vyhoda nie?....
Lebo nejake vyhody to ma len pre oddialenie sexu, spoznavania druhych pohlavy aby sa ziaci (studenti) sustredili len na to preco su na tej skole a nic ich neroptylovalo.
Lebo nejake vyhody to ma len pre oddialenie sexu, spoznavania druhych pohlavy aby sa ziaci (studenti) sustredili len na to preco su na tej skole a nic ich neroptylovalo.
-
wolodo
Professional
jaj no ano ale neviem ci tam nahodou nemohli chodit aj chalani ved tam boli alebo su odbory ako krajcirka kadernicka cukrarka a takto.....
aj nasa skola bola DOS no potom sa dala na ZSS o a u a ked som tam prisiel tak uz tam boli aj starsi chalani takze to nemohlo byt cisto dievcenske aspon si myslim.... ci?
aj nasa skola bola DOS no potom sa dala na ZSS o a u a ked som tam prisiel tak uz tam boli aj starsi chalani takze to nemohlo byt cisto dievcenske aspon si myslim.... ci?
JA som na elektre v LH kde je okolo 600 ziakov z toho myslim 12 dievcat.A poviemm ze by som enchcel triedu v ktorej su zenske.Zenske vacsinou neznesu hurhaj na hodinach, pod natlakom su schopne povedat aj to co nevedia a podobne ... A chlapi aspon neriesia pi*ov*** typu "Peto, ona ide cez prestavku ukazat kozy takze so mnou nepocitaj ze pojdem fajcit".Mam cisto chlapcensku triedu a nemenil by som