Ahoj hladam co najlacnejsiu grafiku aby na nej isiel splinter cell:double agent nemusia na nej ist nove hry chcem aby mi na tom isla tato hra teraz mam GeforceFX5500 a ani novu FIFu na tom nespustim
moj hw:
Intel Celeron D 2.26GHz
zakladna doska:AsRock P4VM800
512mb ram poradite mi nieco?
jaguarx8 napísal:Ahoj hladam co najlacnejsiu grafiku aby na nej isiel splinter cell:double agent nemusia na nej ist nove hry chcem aby mi na tom isla tato hra teraz mam GeforceFX5500 a ani novu FIFu na tom nespustim
moj hw:
Intel Celeron D 2.26GHz
aký si skromný splinter cell:double agen ... na to si terba dobrú grafiku , Hra je pomerne nova a náročna myslim že je až na DVD-čku
Expansion / Connectivity
Slots - 1 x AGP8X/4X slot, 1.5V
- 3 x PCI slots( PCI 2.2 compliance)
- 1 x AMR slot
tak neviem lebo neni tam pci express takze asi iba agp
myslim, ze investovat do novej AGP grafiky sa ti neoplati. Ak do nej nechces vrazit zbytocne vela penazi, tak lepsiu ako to co mas teraz nezozenies... Pouvazuj nad zmenou celej zostavy a PCI express
jaguarx8 napísal:Ahoj hladam co najlacnejsiu grafiku aby na nej isiel splinter cell:double agent nemusia na nej ist nove hry chcem aby mi na tom isla tato hra teraz mam GeforceFX5500 a ani novu FIFu na tom nespustim
moj hw:
Intel Celeron D 2.26GHz
no aj tak ti ten splinter cell nepojde,alebo ti pojde,ale bude to dost sekat,lebo minimalne poziadavky su:
P4 3ghz alebo athlon 3000+
1gb ram
grafika podporujuca SM 3.0 (nvidia 6600 alebo ati x1600)
radsej uz kup novu zostavu s pci-expres,lebo novou grafou do AGP uz moc neziskas