Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
DNA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DNA »

zelovoc napísal:tu to je v povodnom zneni
Tu som nasiel k tomu aj malý komentárhttp://www.ukazcoumis.portik.cz/index.php?&id=90Bufett tam tvrdí že sa dlh podarí ufinancovať z ekonomického rastu no nechápem o akom raste hovorí,lebo keby to tak bolo tak USA by neboli v takom dlhu ako sú.Ten údajný rast by ten dlh znižoval alebo aspoň spomaloval či zastavil no nič také sa už pár desaťročí nedeje. :?http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/sv ... id=1163613
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Mala otazocka komu dlzia tolke prachy?
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Ujo Marky, "tyto peníze dlužíme sami sobě" :D kde som to len pocul? asi to bolo v jednom z tych dvoch filmov, ktore sa napr. slayovi moc nepozdavaju, alebo v nejakom clanku o ktory sa opieraju tieto dva filmy. ale teraz vazne. faktom je, ze citovana veta je skutocne pravda. tato veta by mala v zasade platit pre tzv. vnutorny dlh. pri tzv. vonkajsom dlhu uz dlhujeme obcanom ineho statu. takto to funguje v kazdej normalnej ekonomike, ale kedze imperialisticka politika (hlavne vymletych republikanov) spojenych statov sa vymyka vsetkym standardom, tak mozme s kludnym svedomim napisat, ze oni naozaj tie prachy dlzia sebe samym (otazkou skor zostava, ci z toho potom budu profitovat radovi obcania USA). injekcia s kodovym oznacenim "pad komunizmu" prestala ucinkovat, tak treba nejaky novy impulz :wink: .
DNA
Light Expert
Light Expert

dlh

Ujo Marky napísal:Mala otazocka komu dlzia tolke prachy?
Skús si pre ilustráciu pozrieť tento kliphttp://www.youtube.com/watch?v=FZlmqx8C ... re=relatedAk to dobre chápem s tým GDP tak viac strovia ako vyrobia.Načo tolko trovia to je vyjadrené tu:http://www.youtube.com/watch?v=-oDVn_S-Rrg&NR=1 no je dobré si pozrieť aj dalsie klipy na YT na túto tému a postupne si ten čo rozumie anglicky vytvorí lepší obraz.Ja anglicky nerozumiem tak to chápem len zhruba.Napr v tomto druhom klipe vidno ako ten dlh rástol v prípade vojen a velkej krízy v 30tich rokoch teda v obdobiach ked sa menej vyrábalo a štát mal väčšie výdavky /napr na zbrane počas vojny/ako bežne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Historik sa dožaduje zakročenia voči mocným kultom konca sveta

46-ročný mníchovský historik Wolfgang Eggert v piatok 5. septembra zverejnil na internete petíciu, v ktorej sa dožaduje zakročenia voči mocným židovským a kresťanským kultom, ktoré si želajú rozpútanie jadrového holokaustu, aby sa tým naplnili biblické proroctvá. Historik sa nazdáva, že členov týchto kultov treba odhaliť a zabrániť im v činnosti.

Poukazuje na židovskú sektu Šabád Lubavičer, ktorá si želá urýchliť konečnú vojnu Armageddon, aby do nej mohol zasiahnuť mesiáš. Eggert cituje rabína tejto sekty, ktorý vraví, že "svet čaká na nás, aby sme si splnili svoju rolu v príprave sveta na stretnutia s Mošiáchom" (t.j. s mesiášom).

Do tejto sekty patrí aj Paul Wolfowitz, architekt irackej vojny, ktorá sa začala útokom, pomenovaným podľa kabalistickej bohyne "Šekinah" (šok a hrôza). Mimoriadne starosti dnes vzbudzuje aj ďalší príslušník tejto sekty Joe Lieberman, ktorý v marci navštívil Izrael a je to veľký priateľ Johna McCaina. Takisto sú tu starosti kvôli senátorovi Carlovi Levinovi, ktorý predsedá výboru senátu pre ozbrojené sily. K iným prominentným ortodoxným židom, ktorí môžu byť členmi tohto kultu, patrí Bushov generálny prokurátor Michal Mukasey, riaditeľ Homeland Security Michael Chertoff a bývalý popredný zamestnanec Pentagonu Dov Zakheim, ktorý je zapletený do zmiznutia "biliónov" (americký trilión) dolárov.

Hoci Eggert venuje pozornosť hlavne Lubavičerovej sekte, robí si starosti aj kvôli kresťanským evangelistom ako Jack Van Impe a Timothy LaHaye, ktorí majú blízko k Bushovej administratíve. Tísi želajú scenário, kde bude zničená mešita al_Aqsá, obnoví sa na svojommieste Tretí chrám , do neba sa vznesie 144 000 vyvolených, dôjde k poslednej vojne Armageddon, izraelskí židia budú masovo hynúť a potom konečne opäť príde na zem Ježiš Kristus.

Moc Lubavičerovej sekty sa zdá byť zlovestná (sú očividne veľmi bohatí). Americký senát si 26. marca 1991 pripomenul narodenie jej zakladateľa Rebbe Menachema Schneersona ako "celoštátny deň vzdelávania". Takisto uznáva platnosť "siedmich zákonov Noeho",uvedených v knihe Talmud. Toto je doba, kedy zo spoločnosti odstraňujú celýkresťanský symbolizmus. (http://web.archive.org/web/200005161548 ... ngress.htm)
Keď Schneerson v roku 1994 zomrel, udelili mu kongresovú zlatú medailu za podiel na "globálnej morálke". Schneerson podľa Eggerta učil, že židovské duše a duše nevercov sú fundamentálne odlišné. "Všetci židia sú v podstate dobrí... židia sú pýchou tvorstva. Gójovia (neverci), to je zberba."

Podľa Schneersona je úlohou gójov slúžiť vyvoleným. Citujúc Lubavičerovského rabína: "Skúmajúc strach naháňajúce udalosti (od útokov 9/11) chasidiským zrakom vidíme, že Spojené štáty sú tlačené k naplneniu svojej historickej roly učiť Ševa Mitzvos (Noeho zákony) celý svet." Podľa Eggerta slobodomurári sami seba vždy označovali za "Noechidov" a ešte v roku 1723 zahrnuli tie štatúty do ústavy.
Na priloženej fotografii sa Barack Obama stretáva s rabínom Jossi Brackmanom, riaditeľom šabádskeho židovského centra v Chicagu. Keď budete hľadať, nájdete veľa fotografií, kde západní politici pózujú na fotografiách s touto sektou. Bola tu web stránka, kde sa ich nachádzalo viac než dvanásť, ale tú už medzitým zrušili. Môžete si však pozrieť YouTube, kde sa hlavný rabín sekty Šabád chváli, aké dobré vzťahy má s Putinom. Eggert hovorí, že Putinova matka je židovka, preto je aj Putin žid a že prezident Medvedev je takisto žid z oboch strán. Ťažko však povedať, či majú niečo spoločné so šabadnikmi.

Eggert, ktorý vyštudoval históriu a politiku na univerzitách v Mníchove a v Berlíne, je autorom ôsmich kníh o tajných dejinách. Je presvedčený, že celú modernú históriu poznačuje kabalistický úklad naplniť biblické proroctvá. Takisto však oceňuje zásluhy niektorých Lubavičerovcov a iných hasidických židov, ktorí sa nazdávajú, že je to zločin "násilne viesť ruku božiu" a "urýchľovať vykypenie". Pri podrobnejšom skúmaní moderných dejín je však očividné, že kontrolu majú jasne v rukách Lubavičerovci.

"Každá súčasť dejín má náväznosť na nejakú inú a ako taká na sionizmus, štátnu bezpečnosť, lóže a tak podobne. Bez Balfourovej deklarácie by v Rusku nebolo došlo k demokratickej revolúcii a Amerika by nebola vstúpila do I. svetovej vojny. Môžeme začať akýmkoľvek historickým bodom (dokonca aj americkou revolúciou alebo ešte Oliverom Cromwellom) a zistíme, že za tými udalosťami vždy stál (a získaval z nich) kabalistický judaizmus. Ich plánu naplniť biblické proroctvá slúži všetko."

Eggert cituje z prejavu popredného predstaviteľa svetového sionizmu Maxa Nordauova (ktorý odznel v roku 1903 na sionistickom zjazde), kde predvída "budúcu svetovú vojnu a mierovú konferenciu, kedy sa s pomocou Anglicka vytvorí slobodná a židovská Palestína". (Eggert: Israel´s Geheimvatikan", zv. 2, str. 21-22)
Eggert ďalej hovorí, že Nemecko v I. svetovej vojne sionisti sabotovali (štrajky, revolty) preto, lebo nechcelo hrať do ruky Izraela. Cituje z knihy v hebrejčine "Historická chvíľa"od M. Gonzera: "Dokonca nachádzame krajiny, ktoré váhajú pridať sa a je pre nich ťažké pochopiť isté vzťahy, kým im rebbe, t.j. svetové dejiny – neudelia údery, ktoré im otvoria oči. ("Israel´s Geheimvatikan", zv. 1, str. 47).

Eggert sa pokúša osobne stretnúť s poprednými židovskými osobnosťami, pretože je presvedčený, že ich podpora je veľmi potrebná. Zatiaľ sa s ním stretlo niekoľko popredných spevákov, ale vrchnosť sa do toho očividne snaží zasahovať. Eggert mi minulý týždeň napísal:

"Moje pokusy nájsť si vopred niektorých popredných spevákov sú zahatané. Napísal som 120-tim židovským disidentom v Amerike a v Izraeli; každý z nich dostal osobný odkaz. Robil som to tri dni. Spočiatku, asi dve či tri hodiny, som riadne dostával odpovede, kde mi buď ďakovali alebo ma kritizovali alebo mi dochádzali odkazy, kde chýbali adresy. Rýchlo mi však odpísali Noam Chomsky a "jadrový špión" Vanunu a popredný bezpečnostný úradník OSN si objednal všetky moje knihy. Ale potom zrazu, v jednej chvíli, sa všetky odozvy zastavili a odvtedy som nedostal žiadne odpovede, i keď som i naďalej posielal jednu emailovú zásielku za druhou. Myslím, že nejakí chlapíci mi blokujú alebo filtrujú poštovú schránku."

Záverom
Ako prechádzame uragánovou predvolebnou kampaňou, je osožné pripomenúť si, že tí istí ľudia majú kontrolu nad oboma politickými stranami. Sarah Palinová, to je len odvádzanie pozornosti. Čosi ako bombónik. Kozmetická červeň. Jej prejav na zjazde napísal jeden z Bushových stálych pisateľov prejavov. Odobrili a schválili ju AIPAC (americká židovská loby) a rabín Joe Lieberman. Výrastok Rothschildovcov George Soroš financuje a má kontrolu nad Obamom. Z toho dôvodu podpisujem petíciu Wolfganga Agerta. Je dôležité, aby si uvedomili, že nie všetci sme chmuľovia, zhypnotizovaní ich starou-známou hrou.

dr. Henry Makow, kanadský publicista židovského pôvodu
"Historian Demands Action on Powerful Doomsday Cults"
http://www.henrymakow.com/historian_dem ... on_do.html
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=9285
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

počujte ľudia, ako to tak čítam, {do politiky zabŕdnem tu na hojku málokedy, lebo tomu až tak nerozumiem} mám my obyčajní, relatívne radoví ľudia šancu nejako sa vyhnúť týmto spiknutiam na ovládnutie sveta? odísť niekde na samotu? hm..
len mi to tak vŕta hlavou, čo robiť, či niekoho nevoliť, alebo radšej sa stať bohatým... :? neviem.. ale nemám z týchto vecí čo tu čítam dobrý pocit. fakt nechcem zomrieť pre niečiu hlúposť. hm..

ospravedlňujem sa, ak to nie je predmetom tejto diskusie, kľudne to vymažte.
DNA
Light Expert
Light Expert

Tvoja otázka je dobrá a k veci ak má mať diskusia v tejto téme zmysel.Navrhol si dáke alternatívy riešenia tu nájdeš tiež diskusiu na tvoju otázku. http://911blog.yweb.sk/forums/401/Zeitg ... zivot.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mehmed napísal:počujte ľudia, ako to tak čítam, {do politiky zabŕdnem tu na hojku málokedy, lebo tomu až tak nerozumiem} mám my obyčajní, relatívne radoví ľudia šancu nejako sa vyhnúť týmto spiknutiam na ovládnutie sveta? odísť niekde na samotu? hm..
len mi to tak vŕta hlavou, čo robiť, či niekoho nevoliť, alebo radšej sa stať bohatým... :? neviem.. ale nemám z týchto vecí čo tu čítam dobrý pocit. fakt nechcem zomrieť pre niečiu hlúposť. hm..

ospravedlňujem sa, ak to nie je predmetom tejto diskusie, kľudne to vymažte.
mozo by bol zaciatok v tom, ze sa o NWO zacne co najhlasnejsie hovorit a to mozno ludom pomoze nebyt sucastou zombie-davu slepo ciniacich to co Begrbuilderi chcu...
kali520
Darca
Darca

jackb napísal:mozo by bol zaciatok v tom, ze sa o NWO zacne co najhlasnejsie hovorit a to mozno ludom pomoze nebyt sucastou zombie-davu slepo ciniacich to co Begrbuilderi chcu...
Z toho dovodu je jedine riesenie iba politicka angazovanost a podporit politicke strany ktore o tychto veciach hovoria nahlas (zvacsa su to strany nacionalisticke, co sa zrejme mnohym paci nebude).

Jedine co elite najviac prekaza je jednotny hrdy narod ktory je zalozeny na nacionalistickych principoch kde su zaujmi spolocnosti nadradene zaujmom jednotlivca.

K tomu taktiez patry aj zabvenie sa strasiaka antisemintizmu a nestitit sa povedat nahlas kto tvory elitu aky je jej povod a koho resp ktore rasove zaujmy zastupuju (co bohuzial velmi chybalo vo filmoch alexa jonesa).
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

kali520 napísal:Jedine co elite najviac prekaza je jednotny hrdy narod ktory je zalozeny na nacionalistickych principoch kde su zaujmi spolocnosti nadradene zaujmom jednotlivca.
hm... toto mi trocha pripomína romantizmus, predsalen to má s tým niečo spoločné :) z môjho pohľadu je toto akceptovateľné, len mi vadí to, že väčšinou sa s týmito názormi stretávam na ulici, sú tam podávané mocnými chlapcami v čierných bundách a nie sú to páni policajti.
kali520 napísal:K tomu taktiez patri aj zbavenie sa strasiaka antisemintizmu a nestitit sa povedat nahlas kto tvory elitu aky je jej povod a koho resp ktore rasove zaujmy zastupuju (co bohuzial velmi chybalo vo filmoch alexa jonesa).
nesúhlasím s tvojím názorom o rasách. hlavne s tým článkom o severozápade ameriky. nie je to písané objektívne, príde mi to skorej ako nejaká propaganda nejakích nových ľudí, ktorí sa chcú dostať koniec koncov tiež len ku moci. kto ručí za to, že sa to zasa raz nejako nezvrtne?
okrem toho, každý systém, ktorý potláča určitú skupinu ľudí, je mi nesympatický, pretože to popiera to ľudský princíp a rozum. zasa sa len raz vymyslí nové pravidlo a do toho už nebudem pasovať {exaktne to ilustrujú Simpsonovci - časť Homer Veliký :D - no homers club...}
už teda, keď ste sa niektorí vyjadrili, ako to premietnúť do reálneho života, ja si myslím, že je smiešne tvrdiť o niekom že je lepší, za to, že je to beloch, černoch alebo ázijec, kresťan, moslim, žid, budhista, hinduista, vesmírny človek, alebo normálny človek - treba ľudí súdiť podľa činov a nie podľa všeobecných predsudkov
kali520
Darca
Darca

Sudenim ludi podla cinou v konecnom dosledku nic nedosiahnes, lebo vsade su dobry a zly ludia, ale rasovou separaciou mozes aspon obmedzit pocet zlych ludi.

Problemom ludi s tvojim uvazovanim je, ze si neuvedomuju riziko spojene s multikulturnou spolocnostou a ze prave takato spolocnost je spolocnost bez moralnych a duchovnych hodnot vytvorena elitou.

Multi kulti spolocnost ma len vytvarat chaos a rozbroje medzi ludmi ktory su uz od prirody odlisny a z toho dovodu tato spolocnost nikdy fungovat nebude.

A ked si tu spominal potlacanie urcytych skupin ludi, tak ktory system nepotlaca? Ktory system je pre nas najvhodnejsi a to hovorym o bielych Europanoch?

Bud si vyberieme rasovo zmiesanu spolocnost kde na oko sa budu dodrziavat vsetky ludske prava ale vysledok tejto spolocnosti bude taky aky je aj pisany v teme multi kulti a v podstate pojde proti zasadam prirodnych zakonov.

Spolocnost kde na inteligencne a rozvojov slabsiu skupinu ludi (napr cigani) budu doplacat inteligencne a rozvojovo vyspelejsi ludia (biely europan), dokonca aj s rizikom spojenym s vlastnym vyhynutim. Neni snad aj toto potlacanie urcitych skupin ludi?

Ludia si myslia a najma chcu si mysliet ze chcu vladu ludu, v skutocnosti ludia chcu aby sa im vladlo dobre a akym sposobom sa ta vlada zabezpeci ich uz nezaujima.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Drzte sa prednetu temy- na temu multikulturalizmus mozete dalej diskutovat v teme Multi-kulti
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

DNA
Light Expert
Light Expert

ZG Adendum

kali520 napísal:Z toho dovodu je jedine riesenie iba politicka angazovanost a podporit politicke strany ktore o tychto veciach hovoria nahlas (zvacsa su to strany nacionalisticke, co sa zrejme mnohym paci nebude).

Jedine co elite najviac prekaza je jednotny hrdy narod ktory je zalozeny na nacionalistickych principoch kde su zaujmi spolocnosti nadradene zaujmom jednotlivca.
No v našom prípade sú tie nacionalistické strany-strana len parodiou v politike a o hrdosti nášho národa tiež velmi pochybujem. :? A nejde len o národnú hrdosť ale aj o ekonomiku nebudem polemizovať ako sú ekonomicky nezávislé a svojbytné ostatné štáty no mi nemáme nad čím jasať.Ekonomické spojenie je práve to čo zjednotilo europske štáty do EU.
Nevylučujem ani tebou uvedenú možnosť no nedávem jej velké šance.

Práve som dostal link na toto:http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7976 čo vy nato?

//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 23:33 )
Aj takáto forma propagandy existuje:http://www.youtube.com/watch?v=CJeSFqbD ... re=related

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 22:15 )
Je už uvolnený další diel ZG http://911blog.yweb.sk/528/Zeitgeist-Addendum.html#new a už pracujú na titulkoch.
spermia
Light Star
Light Star

:)

Príspevok od používateľa spermia »

amero na lodiach? zeby "konspiracne" teorie neboli konspiracne?
kupim ak-47 , znacka vela nabojov.
cena: mam nejake konzervy a veci co sa hodia do lesa :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ODPORUCAM:

Znamy konspiracny misinformator Alex Jones sam priznava ze sa vyhyba sionizmu, sionistom (pud sebazachovy?) a ich vplyvu v jeho temach..

"Alex Jones admits they avoid talking about Zionism"
:arrow:
DNA
Light Expert
Light Expert

ZG addendum už aj s titulkami.Na 911ywebe....
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

pre mna bola zaujimava iba prva cast, zvysok nic moc, koniec skor utopia, nieco na sposob "vsetci sa majme radi a nebude kriminalita". Ten "stary" ZG bol 100x lepsi.
Napísať odpoveď