counter strike - widescreen
-
Old Dirty Bastard
Guru
counter strike - widescreen
zdravim,
je možne hrať counter strike widescreen na širokouhlom monitore? mam totiž v ponuke len rozlišenie 1024x768... čiže mam po bokoch dva velke čierne pasy... čo dosť vadi... vo windowse mam rozlišenie 1280x800... neda sa s tym niečo robiť? ide to niekomu normalne pri širokouhlom monitore?
je možne hrať counter strike widescreen na širokouhlom monitore? mam totiž v ponuke len rozlišenie 1024x768... čiže mam po bokoch dva velke čierne pasy... čo dosť vadi... vo windowse mam rozlišenie 1280x800... neda sa s tym niečo robiť? ide to niekomu normalne pri širokouhlom monitore?
-
Old Dirty Bastard
Guru
no akože... je to book... a od grafickej mam driver Intel Graphics Media Accelerator Driver for Mobile
nastavil som si vlastnosti grafiky -> prisposobenie panela -> cela obrazovka(bez okrajov)... shit teraz mi ide cs bez tych čiernych pruhov po stranach, ale rozlišenie ostalo a v ponuke nie su widescreen rozlišenia(v hre)
takže je to take trochu roztiahnute
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.widescreengaming.net/wiki/Co ... en_Support
Counter-Strike has native widescreen support.
In the video options, change the aspect ratio to Widescreen and select your resolution from the drop down menu.
Please note: Widescreen support is only available in the Steam version of the game. The FOV is also the same as running in a 4:3 ratio.
Counter-Strike has native widescreen support.
In the video options, change the aspect ratio to Widescreen and select your resolution from the drop down menu.
Please note: Widescreen support is only available in the Steam version of the game. The FOV is also the same as running in a 4:3 ratio.
-
Old Dirty Bastard
Guru
jo, lenže ako som spominal.. mam ten graficky driver aky mam...
takže tak... no... je to kus roztiahnute... ale len menu... hra je asi ok
nechapem... no v hre nemam širokouhle rozliška... cez driver graficky si mam možnosť zvoliť konkretne rozliško.. ale nikde nemam možnosť nastaviť widescreen
čiže tak... asi by to chcelo zmenu drivera... ale nechcem sa v tom velmi vrtať.. tento driver tu už bol ku grafickej čo je v notebooku
-
lekoklatik
VIP
-
skajlerko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: counter strike - widescreen
prosím Vás je možné hrať na širokouhlej obrazovke v rozlíšení 800x600? pretože to nemám na výber.. cs som hrával na tom rozlíšení 3 roky.. neviem si predstaviť hrať na inom. dik za radu