Software na "rozlozenie" skladby
Software na "rozlozenie" skladby
Zdravim, nepoznate software ktory by vedel pracovat s hudobnou skaldbou v takom zmysle, ze by vedel rozlisit jednotlive nastroje, dali by sa vypnut, resp nechat hrat napr len podklad bez spevu, alebo spev bicie a basu bez gitary a podobne? prip spomalit nahravku bez ziadnych deformacii...
guitar pro take veci dokaze, ale nepracuje so skutocnymi skladbami..zozenies si nejaky subor gp4/gp5, v ktorom su ulozene noty a tabulatura na jednotlive nastroje a podla toho on tie zvuky prehrava, avsak su pomerne dost skreslene..linka spevu tam byva malokedy a navyse tam ide len melodia..
http://www.guitar-pro.com/en/imgv5/prod ... ncipal.gif
vyskusaj, mozno ti to bude stacit, ale necakaj od toho ziadne zazraky
http://www.guitar-pro.com/en/imgv5/prod ... ncipal.gif
vyskusaj, mozno ti to bude stacit, ale necakaj od toho ziadne zazraky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
konyk87: Take veci dokaze vela programov, ktore su urcene na hudbu, napriklad Adobe Audition, len problem je, ze on chce nieco co vidi v kriminalkach CSI - oddelit spev od zvuku. Pokial ma obycajnu mp3, tak to nespravi, treba mat vsetko vo vrstvach, ale kde nieco take zozenie, tak to netusim. Jedine pohladat na nete accapela a acustica verzie, tie si spojit a hrat sa s tym...
konyk: guitar pro mam, pouzyvam ho uz dlhe "roky" ale ide mi o to ze ten program je velmi omylny, kedze taby robia ludia a takysto kvalita zvukov znacne zaostava, je dobry na naucenie sa niecoho, ale aj to si neviem predstavit bez neustalych korekcii podla ucha a kontrol s originalom,(to hojko: ) moj zamer bolo mat povodnu nahravku a moct znej odfiltrovat(hlavne) gitaru, ktoru som chcel doplnit svojim hranim, ci uz cez PC alebo aparaturu snimanu mikrofonom...resp mat moznost pracovat s povodnou nahravkou aby sa dalo lahsie identifikovat co sa vnej hra, teda spomalit ju a vsetko okrem toho co chcem(teda uz spominanu gitaru) stisit resp uplne vypnut, spominane serialy nepozeram tak neviem nakolko je to co som opisal podobne tomu co je vtych serialoch...