hlanejsi mobil a svetlejsi+vypnut zvuk na fotaku

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hlanejsi mobil a svetlejsi+vypnut zvuk na fotaku

Príspevok od používateľa marilynman »

cital som ze vsetky tieto finty sa na se 750 i daju nastavit neviete niekto navod?
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

semania.cz
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

o nejake tri temy nizsie to tu bolo ale na starsi typ telefonu.. ale tiez na SE
vypnut zvuk fotaku si mozes sa mi zda aj normalne v nastaveniach nie?..
Curuj napísal:tajné menu = servisné
Do servisného menu sa dostaneš po stlačení kláves > * < < * < * (šípky zobrazujú smer stlačenia joystiku) to pozná hádam každý :) a nedávno som čítal o easter eggu v SE. keď sa hodíš do toho servisného menu a ideš do inf. o službách :arrow: info o modeli a zadáš 2468, niečo sa stane :D (neškodné, ale funny) :wink:
easter egg nefunguje na smatroch od SE
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zvuk fotaku vypnes tak, ze navolis tichy rezim. pripadne chod na spomenute forum semania.cz a tam si pozri navody na upravu firmwaru
feromakovi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feromakovi »

hoj,
ak by niekto chcel vypnut zvuk fotaku ja mam k750 a ked som aj dal tichy rezim tak fotak cvakal. tak som ho vipol naveky vekov. kazdy zvuk je zapisany v FS(firmware) do toho sa da lahko dostat cez far manager(jako klasicky nothon commander) a prpojim mobil idem do fs a do tpa/preset/system/sound tam je ulozeny subor camerafocus.3gp(zvuk pri zaostreni), a camerashutter.3gp(zvuk pri cvaknuti) a su tam vsetky zvuky mobilu aj pri nahrani videa pri slabej baterke... tak tie povodne som vymazal a nakopiroval som cez far do tej istej zlozky subory ktore sa takisto volali a dal som im rovnaku priponu.(tie subory som vytvoril v textaku a nic som do neho nenapisal a dal som to ulozit ako napr. camerashutter.3gp) to som zkopiroval do fonu. teraz ked cvakne tam fon prehra vlastne ziadnu melodiu aku som ulozil cize je ticho a to bolo cielom.
dufam ze to niekomu pomoze:D
v pripade nejasnosti priamam SS alebo ICQ. 8)
Napísať odpoveď