ABABB ABABA ABAAB AAAAA ABBAB
BABAA BBBBB ABAA
Neviem akym kryptosystemom je to zasifrovane, ale s istotou viem ze to dava bud nejaky anglicky alebo cesky text. A ak by sa niekto dopracoval k vysledku IV054 tak aj to beriem
Myslis, ze za tych tu hodinku dve co nad tym sedim by ma to nenapadlo?:Dbloodko napísal:Neviem. len taky napad. nebude to treba preniest na nuly a jednotky a potom z toho nejako?
Bacon cipher to asi nebude...to je moc lahke. Je to cvicenie z predmetu Kódování, kryptografie a kryptografické protokoly. Pocet bodov neviem, ale tipujem ze tak 1 bod. Cela sada cviceni je za 11. Ale aj bod by mi velmi pomoholaudiotrack napísal:ja som sa dopracoval k LKJANUJ a MLKAOWK. Ale to je správne iba v prípade že sa jedná o bacon cypher čo je hneď na prvý pohlad zrejmé (až na posledný chýbajúci znak, tam su ale len dve možnosti A alebo B, pre dve verzie šifry to dá 4 výsledky, z ktorých sú tieto dva jednoznačné)
Bolo by dobre vedieť aké cvičenie, kde si ho našiel, kto ti ho dal... Napríklad aj počet bodov ktoré za to získaš môžu napovedať o zložitosti a dalo by sa usúdiť či to bude správne alebo je v tom iný trik. Ešte porozmýšlam