Chybicky krasy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

vadilo by vam to?

ano
54
16%
nie
290
84%

Celkom hlasov: 344

theBliZZard
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Gangy napísal:mentalne zdravy clovek sa nedokaze zalubit do skaredeho cloveka
Ten kto sa tebe moze zdat skaredy, sa inemu moze zdat pekny, ber to aj s tejto stranky. Ak si tu "skaredost" myslel, tak ze jazvy, ci popaleniny, tak beriem spat.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

*triple: nemusel som v ničom polaviť, je to krásna vysoka holka s dlhými nohami, krasnimi očami a úsmevon, inteligentná,príjemná vtipná.
*Aby sa Gangymu nestalo, že jeho nechá holka, len preto, že príde nedajbože o nohu, ostane na voziku a pod.
*A7X ten vyškerený smailo dáva patričnú važnosť správe čo si písal Gangymu,,, ako fakt,,,
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sorry A7X ale podla mna si nie celkom úplný.. nič v zlom ale už aké extrémy tu vymýšľaš? sám si zopakoval názov topicu a ten nemá nič s tým že po nehode má holka dojazvenú tvár..
99% ludí čo je tu nemá ani len šajnu ako by sa v danej situáciíí zachovalo tak načo vymýšľaš hlúposti - gangy ti chcel vysvetliť jednoduché vec ako facka ale ty nii.. ty robíš s komára somára a pak to vznikajú tieto hlúpe hádky

te-wei pošli fotku :) ([email protected]) hi hi :oops:

/// podla mňa sliepka
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

som skaredy mam peknu inteligentnu holku > chce mi niekto povedat ze je retadovana krava ?
Alebo , ze je mentlane zaostala ... ?
Rovny rovneho hlada , len je vela faktorov ktore vplivaju na vyber partera , a riesit ci by to vadilo a ci nie na fore je ako polemizovanie nad tym ci bolo skor vajce , alebo sliepka...
Okrem toho zalezi co vo vstahu kompenzuje tu "chybicku" nie ze by som mal 30 cm pero ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Te-wei napísal:*Aby sa Gangymu nestalo, že jeho nechá holka, len preto, že príde nedajbože o nohu, ostane na voziku a pod.
Keby sa mi take nieco stalo tak by som sa s priatelkou rozisiel ako prvy, nemienim ju v zivote obmedzovat. To je podla mna nieco uplne normalne :roll:
A7X napísal:cize si egoista? :)
Skor pragmatik.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak by nechcela? lebo ona sa nemusí k tomuto stavať tak ako ty,,,
Gangy
Darca
Darca

Te-wei napísal:Ak by nechcela? lebo ona sa nemusí k tomuto stavať tak ako ty,,,
:D na vztah treba dvoch nie?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze to by bolo jedno vztah zalezi od dvoch pokial to jeden chce na stopro vdat tak druhy ho nepresvedci... tam to uz zasahuje moc do citov... ktore este ani teraz ani jeden z nas nepozna lebo sa to nestalo....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal::D na vztah treba dvoch nie?
určite, ale ty by su ju poslal k čertu, lebo by si ju nechel obmedzovať, ale nie lebo by si ju už nemiloval,,, a ona by ťa nemusela chcieť opustiť, lebo ťa miluje a to že by sa ti niečo stalo, by ju neodradilo,,, možno ano, možýno nie a proste by ťa chcela lebo by ťa milovala a bol by si pre ňu stále ten pravý a stále ten najkrajší a najúžasnejší,,,
Gangy
Darca
Darca

Te-wei napísal:určite, ale ty by su ju poslal k čertu, lebo by si ju nechel obmedzovať, ale nie lebo by si ju už nemiloval,,, a ona by ťa nemusela chcieť opustiť, lebo ťa miluje a to že by sa ti niečo stalo, by ju neodradilo,,, možno ano, možýno nie a proste by ťa chcela lebo by ťa milovala a bol by si pre ňu stále ten pravý a stále ten najkrajší a najúžasnejší,,,
A co teraz? Poslal by som ju k certu a tym by to pre mna haslo, urcite by som sa trapil ale tym sa nic nemeni. A on aby sa z toho po case tiez dostala, v konecnom dosledku by jej bolo ovela lepsie ako keby ostala s okriplenym mnou.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:A co teraz? Poslal by som ju k certu a tym by to pre mna haslo, urcite by som sa trapil ale tym sa nic nemeni. A on aby sa z toho po case tiez dostala, v konecnom dosledku by jej bolo ovela lepsie ako keby ostala s okriplenym mnou.
to by mala ona posúdiť, nemyslíš? je to jej život, ona by mala vedieť ako ho chce prežiť a s kým,,,
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Gangy napísal:A co teraz? Poslal by som ju k certu a tym by to pre mna haslo, urcite by som sa trapil ale tym sa nic nemeni. A on aby sa z toho po case tiez dostala, v konecnom dosledku by jej bolo ovela lepsie ako keby ostala s okriplenym mnou.
cize rozisiel by si sa s momentalnou priatelkou lebo by si chcel aby jej bolo lepsie...to znamena, ze by si do smrti nehladal partnerku pretoze si bez nohy a nijaka by s tebou nemohla byt stastna? ;)
Gangy
Darca
Darca

Te-wei napísal:to by mala ona posúdiť, nemyslíš? je to jej život, ona by mala vedieť ako ho chce prežiť a s kým,,,
Ona by to posudit nevedela kedze by z nej hovorilo srdce a nie rozum. Takze by som to spravil ja.
Aiden napísal:cize rozisiel by si sa s momentalnou priatelkou lebo by si chcel aby jej bolo lepsie...to znamena, ze by si do smrti nehladal partnerku pretoze si bez nohy a nijaka by s tebou nemohla byt stastna? ;)
No v podstate ano, ale bez jednej nohy sa da viest stale celkom plnohodnotny zivot, takze konkretne v takom pripade by som asi pockal ako sa veci vyvinu. Reagoval som skor na radikalnejsie veci, ako zivot na vozicku atd.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

aha,,, ona by to posúdiť nevedela,,, no zaujímavé,,a myslíš že do toho okamihu, než by sa ti niečo stalo by ťa milovala z rozumu?

ale asi to uzavrieme, lebo v tomto máme zjavne obaja rozdielne názory,,,
Ale bude mi ľúto tvojej holky, ak by sa niečo také stalo,,,
Gangy
Darca
Darca

Do toho okamihu by sme nic take nemuseli riesit :roll:

Tak teda koncime, howgh.
Aiden
Darca
Darca

Gangy tak co sa vozicku tyka, myslim, ze to nemusi byt az taky problem...sam poznam cloveka co si z vozicku urobil "zabavku" a je v drvivej vacsine veci samostatny - ma upravene auto, dom, job, zenu, dieta a je stastny (a jeho zenu skutocne netreba lutovat hoci nepochybne by si mohla najst aj zdraveho chlapa)
hoci napriklad Stephen Hawking...bol zenaty s nejakou sestrickou a uz sa stihol aj rozviest...co on mohol ponuknut tej zene? intelektualny pokec o casopriestore?...dobry sex to urcite nebol...a napriek tomu s nim bola...tazko povedat ci z lutosti, ale stravila s nim cast svojho zivota

tym som vsak chcel povedat, ze dnes nie je problem napravit velku cast takychto problemov - ci uz plastikou, umelymi koncatinami a roznymi dalsimi metodami, ktore by ti vedeli umoznit fungovanie v spolocnosti
a pokial naozaj nemas 2 hlavy, si bez koncatin a na hadickach, si hluchy, nemy a slepy zaroven alebo uplne vygumovany po uraze, ze ani sliny neudrzis, naozaj sa nemozes cudovat, ze by ta niekto mohol milovat...preto, ze to ty mozno nevies (a mozno ani ja), neznamena, ze je to nemozne ;)

kazdopadne vsak do urcitej miery suhlasim s tym co pises, hoci to podavas mozno trochu viac radikalne
Gangy
Darca
Darca

Ale ty nechapes za ja nepisem ze je to nemozne a ani si to nemyslim, len vravim ako by som taku situaciu riesil ja. Nikomu inemu nekazem aby to robil rovnako a nevravim ze moj pristup je spravnejsi nez pristup inych. Je proste moj.

//A za tym si stojim :D
Aiden
Darca
Darca

tak fajn teda :)
ja som sa len chytil tohto
Gangy napísal:Ide o to ze ziadny ne-skaredy clovek nieje taky nezistny aby chodil s niekym vyslovene skaredym.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak si treba ujasnit ze co to je vyslovene skaredy - lebo to je len a len slovickarenie potom...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No každopádne je to tak, či onak subjektívne...

Vyslovene škaredý = človek, na ktorého nie je príjemný pohľad kvôli jeho výzoru... a takých našťastie nie je veľa... v podstate človek, na ktorého výzore nevieš nájsť nič pekné...
Napísať odpoveď