paypal ma okaslal!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

paypal ma okaslal!!!

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia co mam spravit ? pri registracii paypalu mi mal prist na potvrdenie debetnej karty 4 miestny kod ,vcera v noci mi na internet bankingu ukazalo ze prebehla pladba ktorou mi malo strhnut 1.50 eura , co sa aj stalo , poziadavku na toto potvrdenie som dal den pred tym tj. vo stvrtok,dnes rano idem zadat ten 4miestny overovaci kod a ty hajzli pisu ze je stary, pritom vypis mi napisalo dnes rano o 6tej :evil: neviete mi niekto poradit ? dakujem

/nedaval som to do temy paypal pretoze je tam taky bordel ze byt som sa odpovede asi tazko dockal
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Nedal si náhodou nejaký iný kód? Ide aj o to kde máš účet, v SLSP sa ti to ukáže, vo VUB myslím nie. Ale hoď sem celý výpis platby, možno tam majú oni chybu :? .
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

podla toho co viem ja, ten overovaci kod na internet bankingu nenajdes... je na papierovom vypise, alebo si zavolaj na linku tvojej banky a poziadaj si o neho nech ti ho nadiktuju. A nic sa nestane aj ked si das znova stiahnut na overenie 1,5€... ked sa to potom overi, vratia ti na paypal ucet 3€
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

praveze ten kod tam je no ked ho zadam pri aktivacii karty napise mi ze je stary a ze ho mam poziadat znova, k otazke ano mam slsp,papierove vypisy nemam ,mam lne internet banking ,no to by nemal byt problem pretoze tam by to ukazat malo toto je napisane pri doplnujucich udajoch a ten kod mi nejde zial

Platba kartou 3935PAYPAL--*EXPUSE\35314369001 1.50 EUR

:(
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ja mam tiez v slsp a islo vsetko bez problemov az nato ze som si nechal omylom poslat dva kody cize 2 krat platba
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jelko4 napísal:ja mam tiez v slsp a islo vsetko bez problemov az nato ze som si nechal omylom poslat dva kody cize 2 krat platba
nj je to aj tak jedno ide to aj bez toho a csko uz som zakupil cize som kludny :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zda sa ti, ze tu je malo tem o PayPale???
Zamknuté