zdrawiim....no mam novy router od t-comu D-Link ...ide v pohode...ale ked zapnem utorrent tak mi taha strasne pomaly..ze vraj Pre dosiahnutie dobrej rychlosti musi byt port premerovany z vaseho routeru do uTorrentu.Na tomto porte sa k vam pripajaju ostatny uzivatelia...moja otazka znie ci by mi vedel niekto poradit ako to mam urobit....som uz fakt zufaly..utorrent mi toto robi...a cez rapid to ako free uzivatelovi ide dost pomaly..najde sa niekto co by mi vdel poradit?...vopred dakujem...zabudol som...ip adresa je dynamicka a rychlost 2048/512 kbit/s
hojko napísal:Problem by som videl skor v malom pocte peerov, nastaveni uTorrentu a poctu peerov atd...
ja si myslim ze s poctom peerov to nema nic spolocne...lebo ked zapnem ten program...tak tam dole ma byt zelena gulka ze spojenie je ok...ale ja tam mam oranzovy trojholnik ze je s tym mensi problem
V µTorrent: CTRL+G - otestovať NAT presmerovanie. Keď ti neukáže že port xxx je otvorený, tak treba nastaviť NAT na routery. Napíš presný typ routeru ktorý používaš.
v uTorrent: CTRL-P - pripojenie, do port pre prichádzajúce spojenie napíš napr.: 46312, odškrtni Povoliť mapovanie portu UPnP, klik na OK.
Pripoj sa na svoj router. Klikni na advanced, vľavo na port forwarding, tam na add a napíš: Private IP: napíš svojú lokálnu IP, Protocol: ALL, Počiat. verejný port:46312, koncový verejný port:46312. Potom klik na pridať použiť a reštartuj router. Malo by to potom ísť.
Potom si znova otestuj port ako som písal v predchádzajúcom príspevku.
Lokálnu IP zistíš napr. cmd - ipconfig /all, alebo pravý PTM na sieťové pripojenie, stav, podrobnosti. Myslím že aj keď máš zapnuté DHCP, tak router ti bude pridelovať stále rovnakú IP. Alebo si nastav IP napevno a vypni DHCP. (alebo si nastav napevno IP, kde IP bude v rozsahu DHCP a DHCP nevypni).