caute ja mam taky problem ze ked dam grafiku do kompu nacitava sa vsetko pohode az po to nacitavanie windosu ale ked sa ma zobrazit pracovna plocha je cierny monitor, ide iba ked je v nudzovom rezime, proste nejde neviete co v tom moze byt? ja som mal predtym iba integrovanu
tam je len daco ako Intel(R) Graphich Media Accelerator Driver, ja by som skor cel skusit odpojit tu integrovanu v tom biose len nwm ako to mam spravit ked sa dostanem do biosu
Skus toto. Nechaj tam tuto novu graficku, ale kabel od monitora zapoj do integrovanej. Ak nenaskoci obraz tak ju automaticky odpaja, co myslim aj bude u teba tak.
tak teda neviete co mam spravit??? este raz mam novu grafiku kt. som dal do kompu predtym som mal integrovanu a ako dam novu grafiku do kompu nenahodi sa mi obraz resp plocha vtedy ostane cierny monitor...v nudzovom rezime obraz ide...
presne tento isty problem mam aj ja... akurat ze nemam novu grafu ale je tam dlho a urobilo mi to len tak z nicoho nic... volakde inde mi poradili ze mam skusit preinstalovat win, a ked to bude robit aj potom, tak bude zla grafa asi.. tak som preinstaloval win, a vyzeralo to ze to ide, ale po asi 4. restarte mi to zase urobilo.. tiez neviem co s tym... driver k integrovanej neviem najst nikde... este skusim zapat to PCI VGA Palette Snoop a uvidim...
//edit:
zapnutie PCI VGA Palette Snoop nepomohlo... inak tu je video co to robi len tak mimochodom...