Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sabo napísal:Ak je pravdaoislamu zavadzajuca co je potom metapedia. :lol:
Ja mam na haku nejaku metapediu. Dokazes tymto slovam porozumiet po slovensky alebo ti to treba prelozit do hebrejciny?

Na stranku pravdaosilamu ako aj na zjavne naruseneho sefa organizacie exmoslimov Faith Freedom International Ali Sina som svoj nazor svojho casu napisal jasne, pricom kazdy priemerne inteligentny clovek si po par minutach na tie chore clanky, vyzdobene propagandistickymi obrazkami, urobi nazor sam- z tohoto dovodou mozem navstevu tej stranky kazdemu len odporucit.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

Ujo Marky napísal:Myslim ze Sabo je zjavny provokater, ktoremu ide iba o to aby sral ostatnych ludi na fore.
Rad by som sa s Tebou stretol ale myslim ze by som sa nudrzal a niecim Ti rozbil hlavu keby si mi rozpraval pravdu o islamu :D
Milion ludi ty povie ,ze dalsich X ludi tu je provokaterov. Ja si stojim za mojim nazorom a nezmenim ho. Pastujem tu tak isto linky ako vy. A to ,ze sa tie udalosti stali si mozete overit. To ,ze sa Vam nepaci moj nazor je vasa chyba. A to ,ze by si mi rozbil hlavu hovori o tvojej inteligencii.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Nechem nejak nabadat adminov a modov ale tak sa mi zda, ze sabo sa za svoju cinnost na tomot fore dopustil porusenia niektorych pravidiel, konkretne tychto.

Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).

Pravidlo 24:
Zakazuje sa vytváranie a používanie viacerých účtov na fóre (napríklad v prípade väznenia).

Pravidlo 26:
Zakazuje sa zakladať témy z dôvodu "naháňania" refferalov.

Nehovorim ze ja som svaty ale to co tu tento robi je uz normalne propaganda
Tomasito
VIP
VIP

OT premazany
Rasheed15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rasheed15 »

to Tempus7 : Islam nieje určený žiadnym konkrétnym miestom alebo časom
zober si napriklad ze europan ma priemerne 1-3 deti pričom nejaky muslim priemerne 5-7 , to su fakty tak to vzdy bolo
to Sabo : niesom :D a stranky pravdaoislamu a eurabia poznam
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

"Hoďte atomovku na Dánsko" aneb imigranti proti svobodě slova

Tlupy imigrantů terorizují obyvatele Antverp

Jiná kultura nás prý obohacuje - aneb bití žen je naprosto normální

Agresivní imigranté v Belgii

"Já muslim" - dokument o imigrantech islámského vyznání žijících v ČR. Natočeno skrytou kamerou. Česky s anglickými titulky.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2963981918

Imigranté "obohacují" londýnskou společnost

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 20:15 )

Kód: Vybrať všetko

Palestinci jsou v uprchlických táborech, protože je tam arabské státy chtějí mít, aby mohly živit nenávist vůči Izraeli

Skupina amerických kongresmanů vyzývá k reformě UNRWA, agentury OSN vyhrazené pro palestinské “uprchlíky” a jejich potomky, a navrhují alternativní řešení k držení uprchlíků ve špinavých táborech.

“Palestinští uprchlíci byli posledních šedesát let používáni jako političtí pěšáci lidmi, kteří nechtějí mír na Blízkém Východě”, řekl kongresman Eliot Engel (demokrat, New York) na setkání mezinárodních vyjednávačů pořádaném proizraelskou parlamentní skupinou.

“OSN byla součástí a místem této konspirace”, řekl.

…

“Místo toho, aby je UNRWA přesídlila, drží je v uprchlických táborech”, řekl Engel. “Palestinci jsou v uprchlických táborech, protože je tam chtějí mít arabské státy, aby mohly šířit politickou nenávist vůči Izraeli”.

V Íránu bude v nejbližších dnech popraven kritik koránu

S velkou lítostí informuji všechny svobodymilovné lidi, že teroristický režim muláhů se chystá popravit jednoho z největších íránských myslitelů, skutečného patriota, vzdělance a historika.

Dr. Foroud Fouladvand je oddaný monarchista, odborník na Ferdousiho, a také na historii Íránu a islámu.

Potvrzená zpráva poslaná do konceláře dr. Fouladvanda v Londýně z Íránu říká, že dr. Fouladvand a dva jeho společníci mají být popraveni 31. května, možná i dříve.

Dr. Fouladvand je britský občan, který je znám v Íránu díky své otevřené kritice islámu a tyranie muláhů.

Dr. Fouladvand, který je odborníkem na islám, otevřeně zpochybnil ve svém televizním pořadu pro posluchače z Íránu i ze zahraničí korán. …

Dr. Fouladvand byl doveden agentem režimu muláhů, který vystupoval jako monarchista, k víře, že v Íránu je mnoho patriotů, kteří v něj věří, a že setkání s nimi by mohlo vést k organizaci a sjednocení lidí v Íránu proti muláhům. 13. října 2006 odjel dr. Fouladvand a množství jeho přátel z Londýna na turecko-íránskou hranici. Poslední zprávy o něm pocházejí z 17. ledna 2007, kdy se měl setkat s údajnými íránskými aktivisty v kurdské provincii v Íráku.

V lednu ho zatkla tajná policie muláhů a odvedla ho s jeho dvěma společníky do Íránu, kde byl uvězněn a mučen.

Kontaktujte, koho můžete. Vládní činitele, tisk, Amnesty International a lidskoprávní skupiny ve vaší zemi.
// Ok Tomasito, budem uz uvadzat aj zdroje aby si bol spokojny.
Tomasito
VIP
VIP

Sabo, na rozdiel od tvojej doterajsej praxe pri citovani, tentokrat si zabudol uviest svoj oblubeny zdroj- pravdaoislamu.cz :roll:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Tempus7 napísal:Zdroj: http://www.prop.sk/posledni_mohykani.html
  • Kde to ten svet speje? :roll: Západ nemá šancu... :(
  • Veľmi by ma to ani nesralo, keby však takto rástol aj počet bielych...
no kvantita este neznamena kvalitu,to sa tyka hlavne populacie krajin tretieho sveta,Zapad ma obrovsku technologicku prevahu co sa tyka voj. veci,ina vec je,ze nam tu v Europe vyrasta ich 5. kolona,s ktorou su uz vazne problemy :x ale zase vacsinou im chyba know-how,cize vzdelanie,takze vacsina z nich je nebezpecna tym,ze bude robit bordel na uliciach(aspon zatial)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ind (moslim) podpálil 11-ročné dievčatko za narúžované pery

Naí Dillí. Jedenásťročné dievčatko podpálil príbuzný v severoindickom meste Džaipur za to, že malo na perách rúž a na sebe "nevhodné oblečenie". O tragédii informovali miestne médiá.

Dievča utrpelo popáleniny na 90 percentách povrchu tela. "Jej šance na prežitie sú neradostné," uviedli predstavitelia polície pre televíznu stanicu NDTV.

Polícia zatkla prastrýka dievčatka, ktorý na svoju obeť údajne v piatok vylial petrolej a podpálil ju.

Podľa vyhlásenia vyšetrovateľov pre tlačovú agentúru PTI 55-ročný muž - konzervatívny moslim - polícii povedal, že ho rozzúril rúž na perách dievčatka a "sporý odev".

V konzervatívnych moslimských komunitách sa od žien vyžaduje, aby na verejnosti chodili v hidžábe - v oblečení, ktoré zakrýva hlavu aj telo, teda všetko okrem tváre a rúk.

Ďalší príbuzní však televíznym staniciach uviedli, že sa pokúšal dievčatko sexuálne zneužiť, a keď sa bránilo, podpálil ho.

Susedia pribehli dieťaťu na pomoc a jeden z nich pri pokuse uhasiť plamene na jeho tele takisto utrpel zranenia.

Proti páchateľovi vzniesli obvinenie z pokusu o vraždu. Polícia vo vyšetrovaní pokračuje.

http://www.sme.sk/diskusie/1319305/1/In ... -pery.html
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

no ja islamu už fakt nerozumiem, ale jedno viem na isto:

nie každý moslim je terorista
a nie každý terorista je moslim

btw: stránka eurabia.cz je antiislamska a iba si robí z islamu riadnu haluz
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Politikov nápad

Príspevok od používateľa nadl »

fikus-kukis napísal:Jeden český politik (zabudol som meno :( ) povedal niečo v zmysle:

Ja netvrdím, že všetci moslimovia sú teroristi.
Ja len vravím, že všetci teroristi sú moslimovia.

Z tohoto som vážne nemohol :lol: !
Dal si z vás niekto otázku prečo sú moslimovia teroristi :?:

Príhoda zo života: Laň hovorí sa že je plachá ale ak laň zaženieš tam okiaľ nemá možnosť úniku, ta sa laň postaví na zadné behy a prednými ťa zabije.
To je elementárni púd každého tvora našej planéty.
Ja osobne prirovnávam tú laň k arabom, aj do arabov každý kope. Tu nejde o naboženské vyznanie ale dvostojnosť každého človeka na našej planéte :!:
Nota bene niekde to začalo keď araby siahajú na také riešenia :!: :!:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ale terorizmus je úbohý zúfalý čin narušených ľudí
Kým sa budú odpalovať a brať tým životy nevinných ľudí tak sú to len zbabelci, krorí sa skrývajú za rúško náboženstva...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

nadl napísal:Nota bene niekde to začalo keď araby siahajú na také riešenia :!: :!:
hmm, žeby karikatúry proroka mohameda? no keď sú ľudia zo západu takí provokatéri, a moslimovia ľahko uraziteľní, tak je jasné, prečo moslimovia robia to, čo robia. neznesú, aby niekto urážal Mohameda, Alláha alebo čokoľvek z ich náboženstva.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Skuliton napísal:hmm, žeby karikatúry proroka mohameda? no keď sú ľudia zo západu takí provokatéri, a molsimovia ľahko uraziteľný, tak je jasné, prečo moslimovia robia to, čo robia. neznesú, aby niekto urážal Mohameda, Alláha alebo čokoľvek z ich náboženstva.
nemas pravdu, dnesny moslimsky nabozensky terorizmus zacal davno pred karikaturami, ale pisat to sem X-ty krat ma nebavi, niesom Sabo...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

no neviem co by u nas robili KDHci, keby sa v nejakej PC gameske objavil Otcenas...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maximalne tak by pustili do sveta tlacovku. A nic viac by sa nestalo.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Skuliton napísal:hmm, žeby karikatúry proroka mohameda? no keď sú ľudia zo západu takí provokatéri, a molsimovia ľahko uraziteľný, tak je jasné, prečo moslimovia robia to, čo robia. neznesú, aby niekto urážal Mohameda, Alláha alebo čokoľvek z ich náboženstva.
Leň tak na okraj celý problem spočíva v tom že Angláni umiestnili 4800 židov do palestíny v 1917 roku, lebo ích nik nechcel tak šúp ích do Palestíny. Z malej osady sa stal velký Izrael :!: Neviem či by sa ti ľúbilo keby tebe niekto zbúral dom a na mieste tvojho domu by si postavil svoj, ty by si mu určite zaďakoval :D
Vieš tam začal problém, preto som písal o tej ľani dúfam že si to pochopil :!:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nadl napísal:Leň tak na okraj celý problem spočíva v tom že Angláni umiestnili 4800 židov do palestíny v 1917 roku, lebo ích nik nechcel tak šúp ích do Palestíny. Z malej osady sa stal velký Izrael :!: Neviem či by sa ti ľúbilo keby tebe niekto zbúral dom a na mieste tvojho domu by si postavil svoj, ty by si mu určite zaďakoval :D
a potomkovia tych 4800 Zidov a zidov pocas WW2 pachali sionisticky terorizmus proti britskym uradom, ktoreho zaverom bol vznik statu... az na to umiestnenie je to takmer totozne s Kosovom :(
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Novinára za urážku islamu nepopravia, odsedí si 20 rokov

KÁBUL. Afganský odvolací súd zrušil rozsudok smrti pre študenta žurnalistiky obžalovaného z urážky islamu a odsúdil ho na 20 rokov väzenia. Informovala dnes o tom tlačová agentúra Associated Press.

Parvíza Kambachša (24) odsúdila na väzenský trest trojčlenná porota sudcov. V čase svojho zatknutia v októbri 2007 študoval žurnalistiku v severoafganskom meste Mazáre Šaríf a písal pre miestne noviny.

Prokurátori tvrdia, že Kambachš narušoval prednášky otázkami o právach žien v islame. Uviedli tiež, že študent šíril článok urážajúci islam, ktorý vytlačil a následne rozdal ostatným študentom. Súd nižšej inštancie ho za to odsúdil na trest smrti. Kritici označili proces za chybný.
http://www.sme.sk/c/4135701/novinara-za ... rokov.html
---

Video: Mickey Mouse musí zemřít, žádá klerik

Nejslavnější myš světa je podle saúdskoarabského šejka Muhammada Munadžída „jedním ze Satanových vojáků“, a proto musí zemřít – stejně jako všichni ostatní myšáci a myšice. Důvod? Myš je podle islámského práva šaría nečistá a poskvrní vše, čeho se dotkne.

http://eurabia.cz/Articles/2352-video-mickey-mouse-musi-zemrit-zada-klerik.aspx
ble...

---

Tisíce křesťanů utíkají z Iráku před islámistickými útoky

Na 3750 iráckých křesťanů již bylo v důsledku útoků islámistických extrémistů nuceno opustit své domovy v Mosulu, 400 km severně od Bagdádu. Mnozí hledají útočiště v kostelích, klášterech nebo v osadách s křesťanským obyvatelstvem. Počet vyhnaných křesťanů se zvyšuje s každým dnem, uvádí zástupce ministerstva pro migraci Džavdat Ismajel, který zároveň počítá se zřizováním utečeneckých táborů, pokud si to další situace vyžádá.
http://eurabia.cz/Articles/2337-tisice- ... utoky.aspx

//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 20:58 )
nadl napísal:Leň tak na okraj celý problem spočíva v tom že Angláni umiestnili 4800 židov do palestíny v 1917 roku, lebo ích nik nechcel tak šúp ích do Palestíny. Z malej osady sa stal velký Izrael :!: Neviem či by sa ti ľúbilo keby tebe niekto zbúral dom a na mieste tvojho domu by si postavil svoj, ty by si mu určite zaďakoval :D
V Izreaeli ziju zidia tisic rocia.
Mnoho Zidov prislo s inej casti Palestini (Syria, Jordan)
Moslimski arabi sa tiez zacali hromadne stahovat na toto uzemie po roku 1900.

Cely problem je len kvoli Palestinskym teroristov.
Napísať odpoveď