Portal
tu to mas
http://www.hdshare.tv/video/909/Portal- ... Chamber-02
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 19:59 )
presiel uz niekto chamber 09?
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 22:03 )
tak uz som presiel aj 09
ak chce niekto navod http://www.hdshare.tv/video/914/Portal- ... Chamber-09
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 19:59 )
presiel uz niekto chamber 09?
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 22:03 )
tak uz som presiel aj 09
Tak som dorazil aj Prelude - moc podareny mod, ale pri chamber 19 som myslel ze zosediviem. Niektore chambers som musel odkukat z youtube, nepatrim k mimoriadne nadanym, aby ma napadol postup, ktory si ani nedomyslim. Ale aj napriek tomu boli problemy.
Ak vie niekto o podobne prepracovanom mode, sem s nim. Portal je vazne jedna z mala hier, ku ktorym sa kedykolvek rad vratim.
Ak vie niekto o podobne prepracovanom mode, sem s nim. Portal je vazne jedna z mala hier, ku ktorym sa kedykolvek rad vratim.
jj prave ten nutny skill bol na vrazdu (no aspon som si ho trosku potrenoval ze ano
), a k tomu fakt, ze kazdu chvilku ma tam este sejmula ta gula.. na mrtvicu.
Mek - dik pozriem
.. zatial som nehral ziadne samostatne mapy, pravdupovediac od tvojej ma odradila nejaka spominana chybka. Ale nejak som sa do toho zazral, tak to mozem skusit niekedy checknut 
Mek - dik pozriem
ja by som bral nejaky model companion cube, ako taburetky na sedenie
.. ale nikoho to nejak netrkne take cosi spravit, vsak to sa priam pyta. Alebo aj klucenka - proste realna kocka - zalubil som si ju
.. z papierovych modelov som uz bohuzial vyrastol (strasne blbo sa z toho utiera prach)
... heh a v aperture science ich vyrabaju na beziacom pase...
//no ale stale to bude krehky pozliepany papier. S lakovanim ani skusenost nemam veru.
... heh a v aperture science ich vyrabaju na beziacom pase...
//no ale stale to bude krehky pozliepany papier. S lakovanim ani skusenost nemam veru.
Staci ich nalakovat, pripadne iba natriet tenkou vrstvou lepidla Herkules a budu mat pekny leskly povrch, z ktoreho sa to uz utiera omnoho lahsieKoCi napísal:ja by som bral nejaky model companion cube, ako taburetky na sedenie.. ale nikoho to nejak netrkne take cosi spravit, vsak to sa priam pyta. Alebo aj klucenka - proste realna kocka - zalubil som si ju
.. z papierovych modelov som uz bohuzial vyrastol (strasne blbo sa z toho utiera prach)
... heh a v apperture science ich vyrabaju na beziacom pase...
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cakal som na novy notas ako na spasenie a tak nova nV 8600GT rozbehla PORTAL bez kvapky potu 
Presiel som to skoro na jeden dych a potom aj PRELUDE. Kusok sklamali videa v hre pretoze aj HL2EP2 je lepsia grafika pocas hry ako tam....
Ale da sa, celkom good ale kratke
Ak by sa vedelo este o nejakych modoch tak dajte ihned vediet
Presiel som to skoro na jeden dych a potom aj PRELUDE. Kusok sklamali videa v hre pretoze aj HL2EP2 je lepsia grafika pocas hry ako tam....
Ale da sa, celkom good ale kratke
Ak by sa vedelo este o nejakych modoch tak dajte ihned vediet
To je super hra!! Som velmi rad, ze som sa predvcerom do toho pustil
Mohli spravit viacej levelov... Prvy den som sa dostal do 18. levelu, ten som nevedel prejst. Na druhy den som ho presiel a aj celu hru. Velmi dobre to je!!! Perfektny koniec! A taaa pesnicka!
Paraaada.
Vcera som zacal hrat Portal: Prelude. Je to uz o dost tazsie ako povodny portal.
Uz sa tesim na Portal 2
btw asi si urobim tu papierovu kocku
Mohli spravit viacej levelov... Prvy den som sa dostal do 18. levelu, ten som nevedel prejst. Na druhy den som ho presiel a aj celu hru. Velmi dobre to je!!! Perfektny koniec! A taaa pesnicka!
Vcera som zacal hrat Portal: Prelude. Je to uz o dost tazsie ako povodny portal.
Uz sa tesim na Portal 2
btw asi si urobim tu papierovu kocku