neda sa mi spustit PC help prosim :( suurne
neda sa mi spustit PC help prosim :( suurne
cawte mam strasny problem neda sa mi zapnut pc a ked ho zapne akoze zapnut ide ale nenabehne nic na monitore anibios ani nic prosim help je to surne diki moc
monitor je v poriadku
monitor je v poriadku ale mne sa neda ani bios nahodit nechapete ????
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: monitor je v poriadku
chlapci sa ti len snažia vysvetliť, že ak nejde monitor, tak ten bios nevidíš aj ak tam je nahodenýmaho92 napísal:monitor je v poriadku ale mne sa neda ani bios nahodit nechapete ????
-
makaveli
King
ano, myslim si ze si kkt asi.. alebo si slepy alebo nechapavy.. uz ti to pisal Su-Do -> ide monitor -> moze byt chyba s grafickou alebo moze byt chyba so slotom na graficku alebo moze byt chybna doska alebo.. a v com je problem zistis tak, ze budes skusat.. daj inu graficku -> pojde -> je chyba s grafou.. ak nepojde, vyskusaj tu grafu na inej doske -> pojde -> grafa je v pohode, ale pravdepodobne chyba bude v mobo..maho92 napísal:a vy si myslite ze ja som kkt
Zdravim, no tak ja mam ten isty problém tiez mi nejde zapnut PC, resp. snazi sa zapnut ale bios nenabehne, vobec neviem kde je chyba. Zapne sa priblizne az po 15 min a celych 15 min je cierna obrazovka pocujem tam HDD ako sa o nieco snazi ale nejde mu to, sem tam zablika mechanika, niekedy to hodi 1long beep (zevraj memory error)cawte mam strasny problem neda sa mi zapnut pc a ked ho zapne akoze zapnut ide ale nenabehne nic na monitore anibios ani nic prosim help je to surne diki moc
PS: Uz sa zapinal aj 40 min
-
Runes
Addict
huh ked ti auto nebude startovat 2hod budes sa v tom sparat silou mocou abo to radsej das dakomu kto sa tym zaobera ??? ako je fasa ze sa snazis rozbehat tieto veci sam ale toto su uz fakt extremi toto skor vyzera na daku mechaicku zavadu .
OT: mi to pripomina ked sa nam raz pokazilo auto citroen ktori ma taku blbost na kod co odpoji cerpadlo a kym nezadas 4 miestny pin nenastartujes raz nam na ceste vypol motor a neslo nastartovat heh boli sme uprostred nicoho stastie ze stryko siel z tej chaty 30min ponas ta nas odtiahol domov, typek co sa tym zaobera ako hobby to hladal 2 dni v servise nato dosli za 2 min, v tej skrinke s kodom sa uvolnil jeden jediny kablik typek to tam len naspajkoval a vsetko ficalo ako ma
cize ked neni v zaruke tak odnes do dakeho servisu si zisti ze kde je zakolko diagnostika niektore servisi ju robia zadarmo len neviem ako je to na skladane zostavi lebo napr swiss na autorizovane veci robi diagnostiku free ale dakto ce 600sk
OT: mi to pripomina ked sa nam raz pokazilo auto citroen ktori ma taku blbost na kod co odpoji cerpadlo a kym nezadas 4 miestny pin nenastartujes raz nam na ceste vypol motor a neslo nastartovat heh boli sme uprostred nicoho stastie ze stryko siel z tej chaty 30min ponas ta nas odtiahol domov, typek co sa tym zaobera ako hobby to hladal 2 dni v servise nato dosli za 2 min, v tej skrinke s kodom sa uvolnil jeden jediny kablik typek to tam len naspajkoval a vsetko ficalo ako ma