rada pri kupe auta
-
JonathanDavi
Light Expert
rada pri kupe auta
Vedeli by ste poradit ake auto kupit ? nechcem nic extra take normalne auto na kazdodenne jazdenie , vacsinou na dialnici..
cena do ktorej by sa malo zmestit je zhruba 1.000.000 SK, najlepsie s plnou vybavou
PS: nechcem rodinny van
cena do ktorej by sa malo zmestit je zhruba 1.000.000 SK, najlepsie s plnou vybavou
PS: nechcem rodinny van
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
insane
Light Star
Ja osobne by som milion za Octaviu teda nedal. Za take peniaze sa daju kupit kvalitnejsie auta(mozno nie s plnou vybavou, ale s porovnatelnou k tej, co ma Octavia v plnke).
Napr.:
Passat R-line strieborná 2,0 Tdi CR 103 kW / 140 PS Business,17"disky,koža/alcantara,Climatronic,športový ext. 1.050.000,-
A to uz je trosku ine vozenie ako v Skode.
Napr.:
Passat R-line strieborná 2,0 Tdi CR 103 kW / 140 PS Business,17"disky,koža/alcantara,Climatronic,športový ext. 1.050.000,-
A to uz je trosku ine vozenie ako v Skode.
odporucal by som toyotu bud avensis alebo Rav4 podla toho co ti vyhovuje, obe maju za ten 1 milion velmi slusnu vybavu a podla testov su to jedny z najbezpecnejsich aut na trhu, nehovoriac o vseobecne znamej vysokej spolahlivosti a nizkej kazivosti, v prospech moze hovorit aj nizky pocet ukradnutych aut tejto znacky
-
JonathanDavi
Light Expert
-
tomasito13
Star
iba zato ze je to volvo to musi byt hned extra? ved taka s40 je stredna trieda ziadna limuzina, ja mat taky rozpocet tak si urcite nekupujem octavku v plnej vybave..brm napísal:Ehm.. písal si, že nechceš nič extra.. a zrazu hádžeš Volvo a Lancera.. čo vlastne považuješ za extra auto?
S Volvom neurobíš chybu, v Lanceri si však neviem predstaviť diesel, aj keď parametre má celkom zaujímavé.
takze..., ma to byt sedan? alebo hatchback, kupe, SUV, kombi ... ?
kazdopadne doporucujem novy ford mondeo. Vsetky testy, ktore som cital, jednoducho valcoval a odbornici sa cudovali, ze neziskal titul auto roku. Ako sa dnes hovori: "Mondeu sa podarilo to, o co sa passat snazi uz dlho."
Dalsie varianty Skoda superb(aj ked zozadu sa mi vobec nepaci tato nova), toyota avensis, mazda 6, honda accord, saab, bmw, audi ... proste je tam toho vela.
Avsak Volvu a SAABu by som sa vyhol. Su to sice krasne a vyborne auta, ale maju drahe nahradne suciastky, poistky a malu servisnu siet u nas.
kazdopadne doporucujem novy ford mondeo. Vsetky testy, ktore som cital, jednoducho valcoval a odbornici sa cudovali, ze neziskal titul auto roku. Ako sa dnes hovori: "Mondeu sa podarilo to, o co sa passat snazi uz dlho."
Dalsie varianty Skoda superb(aj ked zozadu sa mi vobec nepaci tato nova), toyota avensis, mazda 6, honda accord, saab, bmw, audi ... proste je tam toho vela.
Avsak Volvu a SAABu by som sa vyhol. Su to sice krasne a vyborne auta, ale maju drahe nahradne suciastky, poistky a malu servisnu siet u nas.
-
JonathanDavi
Light Expert
ale za melonik kupis kopec lepsich ojazdenych aut ako hocijake nove napr audi q7 , bmw 5 , audi a6 ... aaa inak za milion novu sedmicku nekupisJonathanDavi napísal:no tak taketo auta tu dane ja nepovazujem za nieco extra , extra je pre mna bmw 7 rady alebo vyssie rady mercedes, takych aut je vela
hojko jazdene nechcem ,ked uz mam teda prostriedky tak nech uz je to aspon nove
Lenže takéto autá nové za milión nekúpiš.. a ak náhodou hej, tak jedine s plastovými nárazníkmi, plechovými diskami a s motorom 1.4L..JonathanDavi napísal:no tak taketo auta tu dane ja nepovazujem za nieco extra , extra je pre mna bmw 7 rady alebo vyssie rady mercedes, takych aut je vela
skoda, ze nechces ojazdene http://citroen-c5.autobazar.eu/27-hdi-v ... 88076.html toto je full vybava exclusive
za tu cenu mas uz aj hondu accord...
za tu cenu mas uz aj hondu accord...
chce nove tak nove, nejake ojazdene kramy za milion budu asi pekne smejdy ked sa ich niekto zbavujeMasaker napísal:som skor za jazdenky.. neprerobis tolko na tom..
btw auto je spotrebny tovar a nie investicia, a kalkulovat pri nakupe, ze kolko clovek prerobi ked ho o 3 roky preda je smiesne
nove je len nove, a ziadne jazdene nie je take dobre ako nove