//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 12:46 )
No a tu si dalse fotky slubovaneho suflika
Šuflík nevyzerá naj, ale slúži na svoj účel, vidieť ho nieje pretože skriňa má skryté 5.25 pozície, takže pohoda spĺňa to svoj účel a btw tie flaše, neviem prečo ho kritizujete jemu sa páčia a nás dotoho nič
GIGABYTE napísal:Šuflík nevyzerá naj, ale slúži na svoj účel, vidieť ho nieje pretože skriňa má skryté 5.25 pozície, takže pohoda spĺňa to svoj účel a btw tie flaše, neviem prečo ho kritizujete jemu sa páčia a nás dotoho nič
// a kurňa 3:55 Ani neviem.
No na odkladanie nabíjačky a podobných blbostí mi stačí aj normlálny šublik v nábytku Ale dá sa to použiť na ďalšie PET flaše, keby bolo treba robiť nejaký "tunning" btw, nekritizujem, len vyjadrujem svoj názor..
lol4 napísal:No na odkladanie nabíjačky a podobných blbostí mi stačí aj normlálny šublik v nábytku Ale dá sa to použiť na ďalšie PET flaše, keby bolo treba robiť nejaký "tunning" btw, nekritizujem, len vyjadrujem svoj názor..
Veď ja som to kritizovanie, nemyslel priamo na niekoho. A je dobré, že vyjadríš svoj názor, veď nato je diskusné fórum, ale napríklad šuflík na CD, prípadne neaké pero... Tiež nad tým uvažujem, lebo mám po stole zbytočne stojan na perá a CD/DVD ktoré zaberajú priestor..
ved tie plexi bocnice su uz otrepane kazdy si to dava na modding treba vymysliet nieco svoje, podla mna vyrezat otvor nalepit alebo inak prichytit plexi dat tam 2 neony zvladne kazdy...
Moj PC AMD ATHLON X2 5200+
RAM 2 GB DDR III
GRAFIKA Nvidia 8600 GT 512 MB DDR III
400 GB HDD, 550 W ATX, 25 speed fan na boku case, modro podsvieteny
Windows xp home SP 3
repro genius sw-hf 5005 5.1
Chalesnik napísal:ved tie plexi bocnice su uz otrepane kazdy si to dava na modding treba vymysliet nieco svoje, podla mna vyrezat otvor nalepit alebo inak prichytit plexi dat tam 2 neony zvladne kazdy...
tu bednu mam od vtedy ked to zacinalo byt v "mode" . co uz je v podstate trocha dlhsie. kable pofotim dokonca su uz aj poupratovane takze vyzera to lepsie. teraz mam pozicany fotak ale ked ho dostanem tak pofotim .
IMI napísal:tu bednu mam od vtedy ked to zacinalo byt v "mode" . co uz je v podstate trocha dlhsie. kable pofotim dokonca su uz aj poupratovane takze vyzera to lepsie. teraz mam pozicany fotak ale ked ho dostanem tak pofotim .
no ta kabelaz hrozna ako zas ja som za vsetko co sa odlisuje od normalnu takze pohoda .... som zvedavy ako si doriesil kabelaz ...
Dunlop napísal:Bože ludia, toto sú tuningy? Samé vysvetlené cirkusové skrinky... Jedno blbé plexisklo, plno neonov, svietiace fany... to je tuning? o môj bože...
Ak mas nieco lepsie nech sa paci mozes sa prezentovat...kritizovat dokaze kazdy...to si ma sam pozvarat bednu aby to bol "tunnig" podla teba?
Nie, netreba pozvárať... Stačí použiť kreativitu, vyhrať sa... Vyrezať jednu krivú dieru na plexisklo (to je ten lepší prípad, horší je za "tuning" považovať už origoš kasnu s plexi), dokáže každý...
Zainteresovaní určite vedia čo myslím...
vieš každy si nekce spraviť s bedne tank niekdo si ju kce len pekne osvietiť a to mu stači.............a za druhe on vravel ze to iba pre začiatok ze ide v tuningu pokračoooovať .......a za 3. večina domaceho tuning vypada hrozne zle orezane atd bla bla tak kasa potom vypada ako keby vypadla z 10 poschodia .................ano je pravda že človek sa uči a po 10 kase dokaže potom robiť nadherne veci............ale každy nato nema čas
Ale ja som teraz nenarážal na nikoho konkrétneho... Ja všeobecne po prekukaní všetkých stránok... Proste všetko na jedno kopyto...
A to že si kúpim dva neony a napojím na molexy ešte nieje tuning.
Tuning je niečo viac než len skladačka, aspon ja to tak beriem
ano ja to beriem ja to tiež neberem ako tuning skorej ako skrašlenie pc ................ale zas ber na ohlad že ked ceš mat fakt tuning tak do tej bedne treba vraziť celu vyyplatu a to každy zas tiež neda
Tak teraz musím naozaj oponovať
Dá sa spraviť aj rozumný tuning takpovediac za babku... Tzv. urob si sám... Kúpiť je to najlahšie, vymyslieť a "vysustružlikať na kolene" už je druhá vec Ale je mi jasné že panelákoví majstri toho moc nezmôžu...
ak tym naražaš namna tak ja byvam v rodinnom dome na dedine .........a necitim sa ako nejaky meštan ......................ano spraviš si vela veci sam ale ten neon tiež niečo stoji to prexisklo tiež a dalšie veci ked si tobil vlastne napady tak to tiež niečo stoji ja vravim o celku že ten tuning aj ked je domaci nestoji 100sk ked kceš už fakt poriadny tuning o ktorom je reč nie otom čo je v tejto teme