Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

dbbz
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dbbz »

Skuliton napísal:no ide o to, že máš partu kamošov. Jedného dňa začnú všetci tvoji kamoši fajčiť, ale ty nefajčíš, tak si ťa veľmi nevšímajú. Máš len dve možnosti: začneš fajčiť, skazíš si zdravie,ale tvoji kamoši ti zostanú, alebo prídeš o kamošov a neskazíš si zdravie... takto nejak som to myslel.
tak toto co si prave napisal je dost velka sracka.
kamarati si ta prestanu vsimat kvoli tomu ze nefajcis ? ked nezacnes fajcit prides o kamaratov ?
tomu by som neveril ani tesne po zobudeni. ci ty s tym mas nejake skusenosti ?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Skuliton: ale co za ko*ot tu pises, kym som nefajcil (a ani teraz nefajcim pravidelne) o ziadnych kamosov som neprisiel... ked sa slo aj vonku zafajcit, siel som aj ja, ale len pokecat a tak... toto je podla mna uplna pi*ov***. pa
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

dbbz napísal:tak toto co si prave napisal je dost velka sracka.
kamarati si ta prestanu vsimat kvoli tomu ze nefajcis ? ked nezacnes fajcit prides o kamaratov ?
tomu by som neveril ani tesne po zobudeni. ci ty s tym mas nejake skusenosti ?
stať sa môže čokoľvek
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to musia byt uz ini obmedzenci, ked si ta prestanu vsimat kvoli tomu, ze nefajcis :lol:
poznam xy ludi, co fajcia, no zatial ma ziaden neodsudil za to, ze nefajcim

ja by som povedal skor tak, ze niekto moze zacat preto, lebo ma pocit, ze je menej, ked nefajci, respektive je v tom, ze ked si zapali, tak si pred niekym splhne ;)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

smejo napísal:ja by som povedal skor tak, ze niekto moze zacat preto, lebo ma pocit, ze je menej, ked nefajci, respektive je v tom, ze ked si zapali, tak si pred niekym splhne ;)
veď väčšina ľudí, čo poznám, fajčí práve preto...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

heh to s tymi kamaratmi je pekna kravina:-) dbbz to myslel tak ze ked si co ja viem v novom prostredi ci uz skola alebo praca tak tym ze si ides von alebo na nejake urcene miesto zapalit sa da spoznat fakt hromada ludi - fajciarov... predsa ked uz stojite vonku v mraze alebo v nejakej nevetranej miestnosti 2x2 metre a nikoho nepoznate tak sa snazite nejakym sposobom rozbehnut diskusiu :) tiez to poznam...

inak co sa tyka tych pozitiv... to ze to pomaha pri nervozite je scasti pravda aj ked ja osobne to skor vnimam ako placebo resp. verim tomu ze by mi od nervozity pomohlo aj kvantum inych veci... ale tie neriesim pretoze ved na co mam cigarety :) dalsie spomenute bolo ze ti je v zime teplejsie ale to dost pochybujem mne nepomoze ani pol litra rumu :D hmm to ze zapadnes do party plati mozno pri 15 rocnych deckach ktore akurat fajcit zacinaju zo znamych dovodov ako image apod. ... ako dalsie pozitivum by som dal fajcenie pre chut... verim ze mi mnohi verit nebudete ale ano cigarety naozaj aj niekomu chutia napr. nic lepsie ako zapalit si rano ku kave nepoznam a viem ze ma za toto ukamenujete:-) ale nerobte si starosti keby sa predomnou niekto dusoval ze ako nejaky smradlavy dym paradne chuti tak mu tiez neverim :wink: dalsim pripadom je nuda ... ano aj to je pre fajciara dovod zapalit si... ano je to tym ze nevie co robit nebavi ho tukat si do telefonu alebo ratat flaky na stene.. ine opodstatnenie co sa tyka nudy to nema

to by bolo asi zhruba vsetko nic viac ma nenapada a ak ma napadne tak este napisem... btw nefajcim nejako dlho cca stvrtym rokom okolo 20 denne no snazim sa cez 20 neist takze sa moje nazory a poznatky mozu lisit od nazorov tuhsich fajciarov... ale aj tak po takej kratkej dobe mozem svedomite prehlasit ze fajcenie je uplna kravina aj ked si niekedy neviem bez toho den predstavit..
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

nie, a ani neplánujem začať
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Skuliton napísal:no ide o to, že máš partu kamošov. Jedného dňa začnú všetci tvoji kamoši fajčiť, ale ty nefajčíš, tak si ťa veľmi nevšímajú. Máš len dve možnosti: začneš fajčiť, skazíš si zdravie,ale tvoji kamoši ti zostanú, alebo prídeš o kamošov a neskazíš si zdravie... takto nejak som to myslel.
hm, ty mas 11 rokov alebo co?

a to s nervozitou ze ty napises ze je to blbost ze to nepomoze, este neznamena ze je to pravda, mne to dost pomaha :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pomahalo ti to aj pred tym, nez si zacal pravidelne fajcit?

vacsinou fajciari su nervozni, ked uz dlhsie netahali, tak si daju a prestane to (=zavislost), pripadne im to mozno pomoze aj vtedy, ked su nervozni vdaka niecomu inemu ako abstaku... nefajciarom to podla mna nepomoze ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ukludnuje fajcenie?
Chemicky mozno nie, ale ak by si niekto namiesto 15 tich cigariet denne siel 15 krat niekam zastrikovat na 10 minut, malo by to rovnaky efekt ako cigarety. V konecnom dosledku ukludni, aj ked nie chemicky. Clovek co fajcil 5krat v zivote to nepochopi.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

smejo napísal:pomahalo ti to aj pred tym, nez si zacal pravidelne fajcit?

vacsinou fajciari su nervozni, ked uz dlhsie netahali, tak si daju a prestane to (=zavislost), pripadne im to mozno pomoze aj vtedy, ked su nervozni vdaka niecomu inemu ako abstaku... nefajciarom to podla mna nepomoze ;)
hej ukludnovalo ma to a prave preto som neprestal
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skuliton napísal:veď väčšina ľudí, čo poznám, fajčí práve preto...
To tak býva, keď má človek 13 rokov.

Na začiatok musím povedať, že fajčenie nikomu neodporúčam, škodí zdraviu a všetko to, čo už snáď každý vie.
Na Druhú stranu, mne ako fajčiarovi dáva neopakovateľný pocit pohody si zapáliť pri pivku, alebo kávičke.
Skrátka, ten kto nefajčil a nefajčí, tak nepochopí.
A ten čo fajčí, tak snáď občas ľutuje, že s tým začal, no zmieri sa s tým.

Najväčšia kravina je však to s tými kamarátmi.
:roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

smejo napísal:pomahalo ti to aj pred tym, nez si zacal pravidelne fajcit?

no samozrejme ze nepomahalo a ani sa od toho taka reakcia neocakava ale fajciarovi to pomoze dost nezavisle od toho kedy si dal poslednu cigaretu ci pred dvoma dnami alebo pred 2 minutami... ked ho nieco vytoci tak si automaticky zapali a nemysli na to...

Skuliton: uz na to kasli prosim ta nie je ti sudene pochopit to :oops:

Martin44: ...amen :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Fajčenie???? Túto neresť mám a poctivo si ju pestujem už dlhé roky...... Niekedy mám chuť na jednu cigaretu za deň, a niekedy na štyridsať, ako kedy, záleží, aký mám deň......
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

ja tiez bohuzial fajcim ale len ked idem niekam von si posediet sam ked mam doma robotu tak fajcit nepotrebujem ale ked idem napr. na pivo tak si neviem predstavit ze by som nefajcil
cize nikedy za den nemam ani jednu niekedy je to aj 10
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

ja nefajcim.. nevidim v tom vyznam..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Nefajcim a ani mi to nechyba zatial
!
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

Ale jo.. už jsem za život vykouřil asi 5 cigaret :D a to vždy, kdaž jsem byl opilý, což je je jednou, max. 2x do roka :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

V podstate som nefajciar, na cigu dostanem chut tak raz za 2 mesiace.Naposledy som fajcil na silvestra, dal som si dve cigarety a skoro cely balik mi stoji doma a nejak ma to vobec nelaka si zapalit. :)
Inak moje najoblubenejsie cigarety su Petry Slims Mentol, inu znacku by som do huby nevlozil, neznasam cigaretovy dym, boli ma z neho hlava tak preto iba s mentolom. :)
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Cigarety nemusim... sak vieme, smrdi za tym vsetko, oblecenie, steny, huba,...

Vodna fajka (dalej nargilę) - mozem fajcit, doma, v cajovni, kdekolvek, steny od nargilę nepachnu, huba tiez nie (tie 2 min po skonceni :D )

a vyvetram izbu za 2 min a nic sa nepozna....
Napísať odpoveď