ahojte...mam taky problem...na notebooku sa pripajam na net cez wifi, teda cet router...sieť mi najde aj mi ukáže stav-pripojený a signý výborný. avšak keď otvorím nejaký ie prehliadač, tak ma na tú stránku nepripojí. keď zadám opravu wifi siete, tak mi vypíše že : systém nemohol dokončiť opravu problému, pretože nemôže dokončiť mazanie medzpamate DNS.
Ako môžem tento problém vyriešiť? Ďakujem
net cez wifi
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predpokladam ze to nie je tvoja wifi siet ale len niekde v okoli a ty sa chces na nu pripojit ...
predpokladam ze je zabezpecena cez MAC filter ... to znamena admin pridal do zoznamu len MAC adresy pocitacov ktore sa mozu pripajat a kedze tam tvoja nie je pripoji ta ale nedovoli ti prehliadat internet ...
Mozes to vyriesit jedine tak ze poskenujes siet a zistis ake MAC adresy sa priprajaju a na kompe si zmenis svoju MAC na adresu ktora je povolena a net ti pojde ...
riziko je to ze si to majitel moze vsimnut a len nahodi WEP, WPA, WPA2, ... a uz mas dalsi problem ...
ale na to aby si mohol zistit WEP, WPA, WPA2,... potrebujes mat wifi kartu ktora podporuje Monitoring/Injektion mod ... ci tvoja karta dane podporuje zistis pomocou google
ak je to tvoj router tak skus toto co pisal kolega nado mnou a ak to nepojde tak sa skus pohrat s nastaveniami routra, alebo napis aky je to presne model
predpokladam ze je zabezpecena cez MAC filter ... to znamena admin pridal do zoznamu len MAC adresy pocitacov ktore sa mozu pripajat a kedze tam tvoja nie je pripoji ta ale nedovoli ti prehliadat internet ...
Mozes to vyriesit jedine tak ze poskenujes siet a zistis ake MAC adresy sa priprajaju a na kompe si zmenis svoju MAC na adresu ktora je povolena a net ti pojde ...
riziko je to ze si to majitel moze vsimnut a len nahodi WEP, WPA, WPA2, ... a uz mas dalsi problem ...
ale na to aby si mohol zistit WEP, WPA, WPA2,... potrebujes mat wifi kartu ktora podporuje Monitoring/Injektion mod ... ci tvoja karta dane podporuje zistis pomocou google
ak je to tvoj router tak skus toto co pisal kolega nado mnou a ak to nepojde tak sa skus pohrat s nastaveniami routra, alebo napis aky je to presne model
...
vec je vyriesena...problem bol v tom ze sa mi zahadnym sposobom podaril vymazat nejaky driver alebo nieco take podobne a wifi sice ukazovala ze je v poriadku ale nebolo tomu tak, a tak som musel preinstalovat pc a uz je to v poriadku...
ps.: ta siet bola moja...
ps.: ta siet bola moja...
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam zas takyto problem. Som u znameho, ma wifi router aj mi zobrazi siet len pyta encrypt key. Onto nepouziva, ma to zapojene kablom priamo do kompu. Kde by som zistil ten encrypt key? Alebo ako spustim nasavenia routru? Vdaka
Zistil som, ze nastavenia si otvorim, ak zadam gateway adresu. Zadal som, ale vypise mi, ze nedokaze najst stranku..
Zistil som, ze nastavenia si otvorim, ak zadam gateway adresu. Zadal som, ale vypise mi, ze nedokaze najst stranku..