Romovia na Slovensku
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
romovia sa rozkrikuju ze rasizmus sem, diskriminacia tam, ale kto je v skutocnosti diskriminovany? Romovia? Ale kdeze! MY! Dostali ste uz niekedy byt zadarmo? Dostali ste peniaze na pomocky do skoly len tak? Dostali ste dalsi dom zadarmo? Nedostali - no a teraz mi povedzte kto je tu diskriminovany, ci cigani alebo my. Poznam aj slusnych ciganov, teda vlastne jedneho. Ale ostatni su len grazli spinavi, v dedine nedaleko nam spravili jednu svetelnu krizovatku, hned dosli cigani, semafory rozobrali, svetla porozbijali, ked to opravili, cigani to zas porozbijali. Potom to uz neopravovali, lebo zistili ze je to neopravitelne. V tej dedine vam za jazdy ukradnu puklice z auta, ked idete na bicykli, domov dojdete peso.
//Šulekovo pri Leopoldove nebyvam tam, som z nedalekeho mesta, ale kazdy den tade chodim na aute (bez puklic)
//Šulekovo pri Leopoldove nebyvam tam, som z nedalekeho mesta, ale kazdy den tade chodim na aute (bez puklic)
-
Začiatok Konca
Professional
//Grim-.... : ty kokos..
To tu uz je rozoberane 1000x. Doteraz nikto nenapisal normalne riesenie problemu, preco? No lebo sa to jednoducho nedaGrim-Reaperka napísal:romovia sa rozkrikuju ze rasizmus sem, diskriminacia tam, ale kto je v skutocnosti diskriminovany? Romovia? Ale kdeze! MY! Dostali ste uz niekedy byt zadarmo? Dostali ste peniaze na pomocky do skoly len tak? Dostali ste dalsi dom zadarmo? Nedostali - no a teraz mi povedzte kto je tu diskriminovany, ci cigani alebo my. Poznam aj slusnych ciganov, teda vlastne jedneho. Ale ostatni su len grazli spinavi, v dedine nedaleko nam spravili jednu svetelnu krizovatku, hned dosli cigani, semafory rozobrali, svetla porozbijali, ked to opravili, cigani to zas porozbijali. Potom to uz neopravovali, lebo zistili ze je to neopravitelne. V tej dedine vam za jazdy ukradnu puklice z auta, ked idete na bicykli, domov dojdete peso.
-
Grim
Darca
cital som ten clanok, ale ved potom sa to niekde zasekne, ked ludia zistia ze uz to financne nejde zvladnut, odidu posledne fragmenty bielych zo Slovenska inde a ked nebude mat kto robit, nebude z coho davat pridavky. Cele sa to zruti, priznavam ze to dava logiku, ale ako hovorim, raz to cele spadne ciganom na hlavu a budu musiet zacat robit, alebo pojdu do inych statov (tam ich nepustia, lebo uz budu vediet co sa im moze stat). Nechcem byt nejako rasisticky zamerany, nechapte to tak, ale tu je jedinym riesenim radikalne riesenie (kazdy nech si pod tym predstavi co chce, nie je rasista ten co povie, ale ten co pochopi).Aryan Angel napísal:-
http://vzdelavaci-institut.com/_files/i ... &Itemid=56
No ved to je ta chyba v zakone, to ze to je vacsina volicov, ktorich pri volbe neovplyvnuje rozum, ale gulas a peniaze co im daju ked zahlasuju... Preto by takito ludia nemali mat pravo volit!!miso03 napísal:To tu uz je rozoberane 1000x. Doteraz nikto nenapisal normalne riesenie problemu, preco? No lebo sa to jednoducho nedaPre Fica je to vacsina volicov, vyhovuje to teda politikom, vyhovuje to im.. Treba im postavit este viac barakov, pravidlne ich rekonstruovat a zvysovat davky na dieta, to je cesta k uspechu..
Naco o nas rozhoduju ludia, ktorim sa jednoducho NEDA vysvetlit co je to ekonomika, co je deficit rozpoctu, co je to inflacia... ako moze vediet takyto clovek co je spravne pre nas?
--> volebne pravo, pripadne pocet hlasov podla dosiahnuteho vzdelania:
- najvyssie zakladne - 0 hlasov pre cloveka
- stredne - 1 hlas
- vysokoskolske - tri hlasy
- a potom za PhD, CSc a DrSc dalsie... je to logicke, rozumni ludia mozu budovat rozumny a prosperujuci narod... alebo je dobre byt hlupymi mravcekmi pre zopar "rozumnych?"
PRE SEBA ROZUMNYCH?
Rozumné riešenie by bolo vys..ť sa na rómov. Štát dostáva miliardy na stavbu bytov a domov pre rómov, aby sa nesťahovali do okolitých štátov EÚ, lebo ich tam nikto nechce. Preto to takto robia, preto toľké peniaze. Tie peniaze mohli radšej dať na rozvoj zdravotníctva v našej republike, lebo je to tu na bode mrazu. Vlasy mi dupkom stavajú, keď vidím špinavú matku s troma deťmi - to je ten lepší prípad, ďalšie tri sú asi v škole. Tie decka špinavé, s jednou plienkou na deň, možno ani tie plienky im nedávajú, smradľavé, sopľavé, zavšivené a matky majú vyšší príspevok než bežná mama, ktorá sa o svoje dieťa dôstojne stará.
chcela by som tu napísať niečo hnusné ale nenapíšem, nech nemám problém, ale domyslite si sami. ja rómov nemusím. a nie je výnimka. každý róm sa prejaví, má to v génoch. a to nezmení ani iné prostredie, ani vzdelanie, ani nič.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 14:30 )
Ide rómka so svojou jedenásťoročnou dcérou po meste, je skoro ráno, dcéra mala byť v škole.
Dcéra: "Aha maaamo! UčiTEľka! Dobry deň."
Matka: "Buc cicho!!
Najradšej mám, keď každému vynadajú a potom prajú rakovinu.
chcela by som tu napísať niečo hnusné ale nenapíšem, nech nemám problém, ale domyslite si sami. ja rómov nemusím. a nie je výnimka. každý róm sa prejaví, má to v génoch. a to nezmení ani iné prostredie, ani vzdelanie, ani nič.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 14:30 )
Ide rómka so svojou jedenásťoročnou dcérou po meste, je skoro ráno, dcéra mala byť v škole.
Dcéra: "Aha maaamo! UčiTEľka! Dobry deň."
Matka: "Buc cicho!!
Najradšej mám, keď každému vynadajú a potom prajú rakovinu.
-
Tempus7
Star
Uff, tí cigáni boli riadne skrinekali520 napísal:http://tvina.sk/index.php?program=14&video=235
Nad takýmito vecami sa vždy prižmúria oči...
Kam sme sa to dostali keď policajti v službe nechajú urážať od bandy tlstých cigánov..kali520 napísal:http://tvina.sk/index.php?program=14&video=235
-
axxis
Addict
to co sa tam stalo samozrejme neschvalujem, ale zober si to zo strany tych policajtov, keby im riadne nalozili alebo nedajboze pouzili strelne zbrane tak by mali pruser ako hovado. dokazat opravnenost takeho postupu nieje len tak, zvlast ak by sa mohlo jednat o udajne rasovo zalozeny utokLord_3D napísal:Kam sme sa to dostali keď policajti v službe nechajú urážať od bandy tlstých cigánov..
Jaky pruser ? cez celu ulicu nadavali, p*covali po nich, hned mali policajti zakrocit, "neukludnite sa?" poriesime to inak, kamery tam boli, mali by jasny dokaz ze chceli ich utusit a cigani udreli prvy, alebo mal na nich zvriesknut ze nech trimu p*ce a keby ze nahodou jeden z nich skoci, len sa branili
-
zvonenie33
Light Professional
lenze Tv Markiza by to asi takto nepodala...SpermoS napísal:Jaky pruser ? cez celu ulicu nadavali, p*covali po nich, hned mali policajti zakrocit, "neukludnite sa?" poriesime to inak, kamery tam boli, mali by jasny dokaz ze chceli ich utusit a cigani udreli prvy, alebo mal na nich zvriesknut ze nech trimu p*ce a keby ze nahodou jeden z nich skoci, len sa branili
vieš lenže to neni problem zabil si cigana keby sa braniš dajme tomu tou zbranou aj keby ho nezabiješ .iba zraniš .........zlomena ruka sa zrastie ale čo ten policajt čo ked mu ty cigani zneužiju dieta zdroguju alebo domlatia manželku podpalia auto alebo podobne blbosti to tiež neni sranda
on si zapameta ako vypadaš neboj a dneska neni problem zistit odkial si a kto si
on si zapameta ako vypadaš neboj a dneska neni problem zistit odkial si a kto si
riziko povolania ??? keby si tam ti tak by som kcel vidieť čo spraviš........ta tou golfovou palicou je*** do hlavy a si namieste mrtvy............ty by si dobry policajt nebol lebo mysliš pesťou a nie hlavou
čo ti pomože kukla ..........zažaluje ta......že si ho obtažoval a na sud prideš bez kukly kukla ti nepomože cigan si zisti kdo to bol neboj sa
chiti si bokom nejakeho mladeho policajta a povie mu že ak mu to nezisti tam ho domlati a hotovo a čo nejaky mlady prdola posraty mu to hned vyklepe a sme zase doma
čo ti pomože kukla ..........zažaluje ta......že si ho obtažoval a na sud prideš bez kukly kukla ti nepomože cigan si zisti kdo to bol neboj sa
chiti si bokom nejakeho mladeho policajta a povie mu že ak mu to nezisti tam ho domlati a hotovo a čo nejaky mlady prdola posraty mu to hned vyklepe a sme zase doma
Aky ma dovod si vykracovat s golfovou ? to mu mozem rovno zamavat s 9nou pred hlavou, nehovorim, ze by som bol dobry policajt, ak by som uz chcel byt policajtom, tak si nezakladam rodinu ked chcem ist do terenu a pocitam s tym ze moze sa stat cokolvek.Zaxman napísal:riziko povolania ??? keby si tam ti tak by som kcel vidieť čo spraviš........ta tou golfovou palicou je*** do hlavy a si namieste mrtvy............ty by si dobry policajt nebol lebo mysliš pesťou a nie hlavou
Dalej, ake obtazovanie ? ved zasiahol lebo cagani udreli ako prvy, len sa branili, ziadne obtazovanie, nepocul som ze nejaky kuklac bol obzalovany za obtazovanie