hmm ani neviem, na ofiku som cca rok ...Pok3R napísal:Lord PROXI : za kolko si dal asi 70-tku?
cize par mesiacou s tym ze som stopol expenie na 60ke a behal som len BG a pozbieral som komplet epax set a zbrane
odpocuram si pozrietSchYzo napísal:mne sa retri palach nezda az taky OP...skoro som jedneho zlozil v dueli...aj ked OP je pretoze len skoro(mal S2/S3 veci)
hehe tak to by mi asi z tych 230 stran zasibalo. A niektore strany boli ozaj sialene-=wolf=- napísal:chlapci, cely vikend mi ide blbo net a nemozem hrat wow tak som precital za cely vikend tuto temu od 1. strany az po tutovsetko mozne som sa dozvedel, dokonca aj moje primitivne nazory ked som bol este "mladsi", ale fakt sranda, doteraz vidim pred ocami tie mena ktore hravaju wowko na ofiku a tiez doteraz nezabudnem na Mrkove nadavky ked mu nesiel zaplatit ofik
njn asi to nemali poriadne doladene. Snazili sa to narychlo takze to musime pretrpiet. Dufam ze po prichode wotlk taketo problemy nebudu. Ale zase nijak tragicky to neberiem. Ked nejde server tak proste robim nieco ine.Fatall napísal:Pomaly ale isto mi ten novy patch zacina liest na nervy, uz je to skoro 5 dni a servery stale laguju, BG nefunguju a padaju. Denne servery odstavuju na par hodin a nic neporiesia, laguje to tak isto ako pred restartom.
Kód: Vybrať všetko
wowinterface.com
mam v cistom WoW cez 700 fps takze mi je jedno ci mi ppi*i addony znizia o nieco fps , proste som len poprosil o nejaky balik addonov pre locka pre rozlisko 1680x1050 ... nemam cas si to hladat sam kedze pracujem , prosim ak niekto nieco ma napiste... diki mocMrk napísal:chlapci pouzivajte addony ktore potrebujete, takeho super mega ultra ppi*i pekne addony, za prve znizuju performance hry a za druhe teraz jak vysiel patch tak vela addonov este nieje up to date, takze moc toho nezozenete
a k tomu lockovi teraz odporucam DOTtimer, ak si ho clovek nastavi tak to je celkom dobry addon ktory mi plne vynahraduje Nature enemy castbar
a druhy addon Necrosis Ldc, mala bublinka co zhrna vsetky veci menej potrebne v combate (vynimkou su cursy)
prikladam obrazok mojho UI, zakald je Pitbull, fubar, azcastbar, necrosis...potom take ako atlasloot, omen, grid, dottimer atd atd...pripadne otazky piste