Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Pok3R napísal:Lord PROXI : za kolko si dal asi 70-tku?
hmm ani neviem, na ofiku som cca rok ... :D
cize par mesiacou s tym ze som stopol expenie na 60ke a behal som len BG a pozbieral som komplet epax set a zbrane :) vtedy bolo AV mooooc ppci ... zial to uz na 70nieje pravdou :cry:
Dexter_Two
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dexter_Two »

Prosím vás, neviete, kde je Drak Thul??? Nainštaloval som si patche zapnem wow a drak thul niekde. neviete čo stým je?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

chlapci, cely vikend mi ide blbo net a nemozem hrat wow tak som precital za cely vikend tuto temu od 1. strany az po tuto :lol: vsetko mozne som sa dozvedel, dokonca aj moje primitivne nazory ked som bol este "mladsi", ale fakt sranda, doteraz vidim pred ocami tie mena ktore hravaju wowko na ofiku a tiez doteraz nezabudnem na Mrkove nadavky ked mu nesiel zaplatit ofik :lol:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

SchYzo napísal:mne sa retri palach nezda az taky OP...skoro som jedneho zlozil v dueli...aj ked OP je pretoze len skoro :D (mal S2/S3 veci)
odpocuram si pozriet
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=92381
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

-=wolf=- napísal:chlapci, cely vikend mi ide blbo net a nemozem hrat wow tak som precital za cely vikend tuto temu od 1. strany az po tuto :lol: vsetko mozne som sa dozvedel, dokonca aj moje primitivne nazory ked som bol este "mladsi", ale fakt sranda, doteraz vidim pred ocami tie mena ktore hravaju wowko na ofiku a tiez doteraz nezabudnem na Mrkove nadavky ked mu nesiel zaplatit ofik :lol:
hehe tak to by mi asi z tych 230 stran zasibalo. A niektore strany boli ozaj sialene :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Pomaly ale isto mi ten novy patch zacina liest na nervy, uz je to skoro 5 dni a servery stale laguju, BG nefunguju a padaju. Denne servery odstavuju na par hodin a nic neporiesia, laguje to tak isto ako pred restartom.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Fatall napísal:Pomaly ale isto mi ten novy patch zacina liest na nervy, uz je to skoro 5 dni a servery stale laguju, BG nefunguju a padaju. Denne servery odstavuju na par hodin a nic neporiesia, laguje to tak isto ako pred restartom.
njn asi to nemali poriadne doladene. Snazili sa to narychlo takze to musime pretrpiet. Dufam ze po prichode wotlk taketo problemy nebudu. Ale zase nijak tragicky to neberiem. Ked nejde server tak proste robim nieco ine.
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Laguju len servery pre deti áká Czech Thul ! Battlegroupa Ruin fici bez lagov !
Wow sa do Wrath of Lich King neoplati hrat, pretoze blizzard sa vobec nesnazi o ballance, pretoze nebude ani new pvp sezona. Paladin je OP aj na 80, ale to jasne kraluje DK. Ja som osobne prestal s Wowom, pretoze tie mag buildy su tak strasne stupidne az to nie je pekne! Arcane build- 1 instant cast spam, fire- totalne sux a frost je tiez o lucku a nie o skille. PVP balance bude az ked bude new sezona a to na 80. Balance vo wow znamena- ret paladin, dk a druid ostatní su do poctu
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no mne lagoval aj bloodlust aj conviction a aj reckoning, takze tak...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Nemate niekto nejaku peknu kompilaciu UI na warlocka ? :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

mne by sa tiez zisla , na rozlisko 1680x1050
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Mne na 1280*1024...kedysi som jednu mal no musel som formatovat a zabudol som si ju ulozit..... :?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Pozri na

Kód: Vybrať všetko

wowinterface.com
Tam mas aj kategoriu UI graphic compilations pre kazdy class zvlast.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapci pouzivajte addony ktore potrebujete, takeho super mega ultra ppi*i pekne addony, za prve znizuju performance hry a za druhe teraz jak vysiel patch tak vela addonov este nieje up to date, takze moc toho nezozenete

a k tomu lockovi teraz odporucam DOTtimer, ak si ho clovek nastavi tak to je celkom dobry addon ktory mi plne vynahraduje Nature enemy castbar
a druhy addon Necrosis Ldc, mala bublinka co zhrna vsetky veci menej potrebne v combate (vynimkou su cursy)

prikladam obrazok mojho UI, zakald je Pitbull, fubar, azcastbar, necrosis...potom take ako atlasloot, omen, grid, dottimer atd atd...pripadne otazky piste :-)
Prílohy
WoWScrnShot_102208_150623.jpg
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravim .. ponukam na free cz blizz servery lvl 70 Tauren resto druid .. je to vymakana postava ,cena dohodou.. Keby mal niekto zaujem ss. Blizsie info TU.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapce tebe asi hrablo nie ? predavat char na free srv? :lol:
xH4wK

Mrk napísal:chlapci pouzivajte addony ktore potrebujete, takeho super mega ultra ppi*i pekne addony, za prve znizuju performance hry a za druhe teraz jak vysiel patch tak vela addonov este nieje up to date, takze moc toho nezozenete

a k tomu lockovi teraz odporucam DOTtimer, ak si ho clovek nastavi tak to je celkom dobry addon ktory mi plne vynahraduje Nature enemy castbar
a druhy addon Necrosis Ldc, mala bublinka co zhrna vsetky veci menej potrebne v combate (vynimkou su cursy)

prikladam obrazok mojho UI, zakald je Pitbull, fubar, azcastbar, necrosis...potom take ako atlasloot, omen, grid, dottimer atd atd...pripadne otazky piste :-)
mam v cistom WoW cez 700 fps takze mi je jedno ci mi ppi*i addony znizia o nieco fps , proste som len poprosil o nejaky balik addonov pre locka pre rozlisko 1680x1050 ... nemam cas si to hladat sam kedze pracujem , prosim ak niekto nieco ma napiste... diki moc
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

700? :shock: preboha co mas za masinu, a k tomu baliku, zial asi nic nebude up to date, kedze patch 3,0,2 vysiel rped tyzdnom

edit: ked nemas cas si ich ani psotahovat, tak nebudes mat ani cas ich ponastavovat :wink: pretoze kedysi co som pouzival cool packy tak kym to bolo vsetko tak ako treba a prisposobene mojim ptorebam preslo bez problemov nieco cez 2 hodiny
xH4wK

ale ja nehram na offi , aspon zatial :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaj tak teda, predpokladam, ze pouzivate stary patch, takze to tych packov je viac, staci si uz len vybrat, ako tu bolo spomenute na wowinterface.com ich je pozehnane...

http://www.wowinterface.com/downloads/cat28.html
Napísať odpoveď