Hudobné časopisy
Hudobné časopisy
Caute, chcel by som sa spytat, ake hudobne casaky citate. Ktore su najlepsie, kde su najlepsie plagaty, kde najlepsie recenzie albumov a pod. Velmi sa v nich nevyznam, preto by som bol rad keby nejake poradite. Najlepsie slovenske a ceske
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa na Slovensku neexistuje dobrý hudobný časopis, je tu mizerná úroveň hudobnej žurnalistiky a hudobnej kritiky vo všeobecnosti. V ČR funguje už dosť dlho vyššie spomenutý Rock&Pop, ale aj tak je najlepšie skúmať hudbu na internete a vytvoriť si na všetko vlastný názor. Ak chceš sledovať novinky (čo, kde a kedy vyjde), sleduj napr. MOJO, Pitchfork alebo klasiku NME.
Btw. v poslednom čase som si zvykla navštevovať slovenský portál Hudba.sk, majú síce kopu prebratého obsahu (občas vrátane recenzií z musicserver.sk - wtf preberať recenzie), ale niekedy sa tam dajú nájsť zaujímavé veci hlavne z domácej scény.
Btw. v poslednom čase som si zvykla navštevovať slovenský portál Hudba.sk, majú síce kopu prebratého obsahu (občas vrátane recenzií z musicserver.sk - wtf preberať recenzie), ale niekedy sa tam dajú nájsť zaujímavé veci hlavne z domácej scény.