Sagittarius napísal:No každopádne je to tak, či onak subjektívne...
Vyslovene škaredý = človek, na ktorého nie je príjemný pohľad kvôli jeho výzoru... a takých našťastie nie je veľa... v podstate človek, na ktorého výzore nevieš nájsť nič pekné...
napriklad ten chalan co bol na jojke ze nema pracu, lebo ho jeho matka nechala zamknuteho v dome, ktory zacal horet a ma zohavenu tvar. Na neho bol fakt neprijemny pohlad, aj ked mi ho bolo luto.
Grim-Reaperka napísal:napriklad ten chalan co bol na jojke ze nema pracu, lebo ho jeho matka nechala zamknuteho v dome, ktory zacal horet a ma zohavenu tvar. Na neho bol fakt neprijemny pohlad, aj ked mi ho bolo luto.
tak mne ho luto nieje ale neskutocne ho obdivujem.. prebijat sa s takym xichtom to by len tak hocikto nedokazal.. inac myslim ze takto vseliak postihnuti ludia si nezasluzia lutost a asi ani po nej netuzia.. myslim ze si zasluzia obdiv..
RomanB napísal:som skaredy mam peknu inteligentnu holku > chce mi niekto povedat ze je retadovana krava ?
Alebo , ze je mentlane zaostala ... ?
Rovny rovneho hlada , len je vela faktorov ktore vplivaju na vyber partera , a riesit ci by to vadilo a ci nie na fore je ako polemizovanie nad tym ci bolo skor vajce , alebo sliepka...
Okrem toho zalezi co vo vstahu kompenzuje tu "chybicku" nie ze by som mal 30 cm pero
Veď prečo nie? Dokým tú jazvu nemá krížom cez celú tvár a širokú ako palec...tak to môže byť aj sexi, pokiaľ to tvoj nemyslí nejako inak, ale to nemyslím...
moja holka ma jazvu na hornej pere po tom co sa vyrubala niekde ket bola mala a je to brutalne sexi
(hmm aj byvala mala jazvu na hornej pere po tom co rubla z biku.. mam stastie na oznackovane zeny abo co )
pershing napísal:nj alebo take znamienka pri pere to je 1000x lepsie ako pearcing take by som vybozkaval setky a ani by som neriesil ci ju poznam alebo nie
Dalej od tej mojej ... a to sa ma pytala ci si ma to znamienko dat prec...