kupa pracky(:-D)
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kupa pracky(:-D)
caute , neviem ci to sem mozem dat tak ale predsa je to elektronika tak skusim ...mama ma poziadala aby som popozeral nejaku pracku lebo chce ist kupit , mala by byt spredu plnena, bude kupovana v nay-i takze len odtial a cenova hladina tak okolo 12000 (+/-). dakujem za rady , snad sa tu niekto najde kto sa vyzna 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
asi pred dvoma mesiacmi sme aj my kupovali novú, zobrali sme whirlpool (presne označenie ti nepoviem lebo nie som doma). Bola to z tej rady 6th sense a ti poviem, tá pračka je múdrejšia než ja
Si odváži prádlo a podla toho vezme vodu, takže spotreba vody je až o 30% menšia (teda aspoň tak sa píše). Cenovo bola za 13500 ale myslím že mali 6th sense aj za 12000 (ale bez displaya)
offtopic: z nazvu temy som si myslel, ze niekto si chce kupit pracku, aby mohol bubon pouzit ako PC skrinku
tomu sa uz hovori deformacia...
a k pracke: doma mame tiez whirlpool, nejaku so 6. zmyslom (snad je inteligentnejsia ako moj bracho
), trieda A+, som s nou maximalne spokojny.
Pracka na intrakoch..., to radsej nebudem komentovat (tiez whirlp., ale stara a fakt co najlacnejsia)
a k pracke: doma mame tiez whirlpool, nejaku so 6. zmyslom (snad je inteligentnejsia ako moj bracho
Pracka na intrakoch..., to radsej nebudem komentovat (tiez whirlp., ale stara a fakt co najlacnejsia)