a problem: chcem odtial vymazat pavuka a ten napis 3, teda chcem len samotnu pavucinu(a ten cerveny podklad).. existuje nejaky program, ktory mi to vymaze a dokresli namiesto toho to co je "pod" tym? ze by spravil len prechody medzi dvoma bodmi, nieco ako tienovanie, alebo tak.. v tejto problematike som zaciatocnik, tak ma hned nekamenujte ak je to hovadina
skusil som to robit v Gimp-e a celkom sa to da, hlavne cez klonovanie
no je s tym dost roboty, lebo zatial to vyzerat dost "fusersky" spravene.. je treba este vela roboty
vo photoshope som este nerobil, preto som zvolil radsej "jednoduchsi" soft
Na tom obrázku je tak veľa detailov, ktoré budeš musieť obnoviť, že je veľmi pravdepodobné, že sa ti to urobiť asi ani nepodarí (a je jedno, či použiješ Gimp alebo Photoshop).
bol by niekto ochotny spravit par drobnosti na tom obrazku? potrebujem len doladit pavucinu, tam kde ju prekryvaju nohy pavuka. Je to len na par miestach (vyznacil som ich nazlto), mne to vobec nejde
vrchny obrazok je ukazka, kde by som to potreboval
a ten spodny je v plnej velkosti, na ktorom to treba robit
dik za snahu
uz som to nejako schrastil a dorobil komplet co som potreboval
robil som to ako nalepku na notas, v piatok som to dal uz tlacit, buduci week asi tak v pondelok/utorok by to malo byt hotove, tak potom sem upnem par foto ako to cele dopadlo...