Neukazuje my skrité priečinky a sytemove subori

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
triow
Light Expert
Light Expert

Neukazuje my skrité priečinky a sytemove subori

Príspevok od používateľa triow »

Caute moj problem spociva v tom ze aj ked dam zobrazit skrite priecinky a systemove subory tak my ich neukazuje do teraz mi to fungovalo normalne a zrazu zaskrtnem aby to ukazovalo a neukazuje mam na mysli priecinky a podpriedinky document and settings a neukazuje ani jeden nikde na C:\ a vsetkych podpriecinkoch. Mam WIN XP PRO SP3 a nic som neinstaloval neviem kde by mohol byt problem na tej zostave co mam som uz isiel dlho stalo sa to znicoho nic.... Dikes... Otazka spociva v tom ci neexistuje nejaky soft ktory by to ukazal popripade nejaky plugin do TC lebo tie priecinky su dost dolezite. DAKUJEM
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Problem ti sice asi nevyriesim,,,,ja by som najprv prehladal viry,,,,,ale hlavne,ak uz neovladas gramatiku,tak pis vo worde a texty kopiruj :D
triow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triow »

No gramatiku neviem to je fakt ale prebehol som to z najnovsimy aktualizaciami spybot search & destroy, MWAV a ESS a nic nenaslo.
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Ja uz do toho teda kecat nebudem,ale riesilo sa to tu:
http://www.hojko.com/nemozem-zobrazit-h ... 91048.html
a neuspesne,teda aspon vysledok je neznamy :)
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Mal som raz podobny problem ale to bol este WinXp s SP1. Ani za pana neslo zobrazit skryte a systemove subory. Vo Windowse ako takom to neslo ale cez TC to islo alebo cez Nudzovy rezim. Antiviraky, spybot ani ad-aware nepomohli tak som musel reinstal. Skus to aj ty...Stravis s tym menej casu ako s hladanim vyriesenia tohto problemu
Napísať odpoveď