SchYzo napísal:ako to je nejaky simulator ako autoskola alebo co? lebo ak to ma byt seriozna hra tak dost slabe to vyzera byt....len tak jazdit po meste a nic viac?? to mozem aj v reale robit
na stranke je pisane ze tam budes moct mat viacero povolani, ale vacsina bude o tom dostat sa z bodu A do bodu B, ale neviem ako urobia policajne misie
Stopa napísal:na stranke je pisane ze tam budes moct mat viacero povolani, ale vacsina bude o tom dostat sa z bodu A do bodu B, ale neviem ako urobia policajne misie
no asi najviac ta cestna siet to je des a hroza oproti 18WoS sa to nemoze ani zrovnavat jedna dilanica do mesta a to je vsetko?? potom aj tie mesta su strasne male ked som nadaval na to ze v 18WoS su male tak potom ani neviem tuna ake su
ostatne auta tiez na **** sama fabia cakal by som tam nieco luxusnjesie zacinal som v spanielsku a tam by sa skor take pekne Porsche hodilo
a nakoniec to ze plnim len dake blbe ulohy urobit svoju vlastnu firmu sa nedalo obrovske minus
ta hra by bola super keby mala zaklady s 18WoS a dali by tam iba mapu europy s tak hustymi cestami ako 18WoS a aj tie uolhy by sa tam hodili ale tiez aj moznost mat vlastnu firmu a robit tie uolhy popri tom a tunning kamionov mi tam chyba - myslim vizualny a tiez by som tu europu potiahol az do Ruska ved mapy do haulinu su tak velke
cize asi takto by som to videl s touto hrou
takze presunuli datum vydanie. na rok 2009. Som sa tak tesil, ze uz tento rok si to zahram. Dufam, ze sa Rusaci polepsia a vypustia to aj mimo Rusko. Predsalen dost hier sa ani za ich hranice nedostane.