chod uz do pi*e s tvojimi napadmi. tu mas 73 znakov, dufam,ze ta potesili
Tak tohle je pro toho pitomce co mi za tohle dal K-
Tady de o podstatu ty hlupacku jestli si to nepochopil tak si to precti aspon 2x a snad na to prijdes. Ja sem dal namet na diskuzi. Byla to mozna kravina ale treba z toho mohl vyjit aspon nejaky napdad. Ty si udelal velke kulove tak se do to neser ty srabe ani se nepodpises. Je mi te kazdopadne lito.
fikotek napísal:Tak tohle je pro toho pitomce co mi za tohle dal K-
Tady de o podstatu ty hlupacku jestli si to nepochopil tak si to precti aspon 2x a snad na to prijdes. Ja sem dal namet na diskuzi. Byla to mozna kravina ale treba z toho mohl vyjit aspon nejaky napdad. Ty si udelal velke kulove tak se do to neser ty srabe ani se nepodpises. Je mi te kazdopadne lito.
no neviem neviem ale ja som sa na tej hlaske dost brutalne pobavil
pe3x napísal:Ze vas to bavi stale riesit tu hlupu karmu
Nebavi ale tak proc o tom nepodiskutovat. Jednou tahle tema vznikla tak by se toho melo vyuzit Ne delam si srandu. Akorat me porad s**** ty decka co pisou do karmy urazky a buhvi co jeste a proste se nedokazou chovat slusne. Za urazeni v karme bych se vykaslal na upozornovani ale sazel bych rovnou BANany. To by lidi naucilo slusnemu chovani !!
Tady proste clovek nemuze vyjadrit ani svuj napad. Bez toho aby ho nekdo urazil.
fikotek ty mas nejaky syndrom debility?? Dojdes na forum hned tu mas 50 navrhov, zmien, staznosti, inovacii.
Bavi ta to ... Hreje ta na srdci to ze sa snazis zamestnat vedenie??
Toto forum je spravene bezchybne a nic tu netreba menit.
To ze budes vediet ze kto presne z 22950 uzivatelov ta nema v laske ta zmeni?? Nie len budes oxidovat cez SS.
A hlavne netvrd ze mas Karmu u riti ked musis upozornit na Kazdu v kazdom prispevku.
Vsetko beriete moc vazne ludkovia, treba sa nad tym vsetkym len povzniest a nie riesit kto ma viacej zelenej farby v avatare... A nezabudnite mi dat K-
Shark NX -> Toto forum je spravene bezchybne a nic tu netreba menit.
Mam pocit ze sindrom debility mas tak ty Shark NX Pane boze, ty si myslim taky dobry trubec. Ja sem dal proste namet na diskuzi. To jestli dam jeden nebo 50 zalezi jen na me. To jestli z nich bude 5 bude v poho a zbytek bude stat za velke kulove je vec vedeni. Ja jen dam namet na diskuzi a treba se toho mojeho napadu nekdo chytne trosku ho pozmeni a mame novou vychytavku. Tak se do me moc nenavazej. A jak pise pe3x vzdycky je co vylepsovat.
tu mas slusne - a ups, dufam ze budem mat viac ako 50 znakov, lebo ma potrestaju dufam ze sa ti bude chciet takeho spravy citat
Jejda dalsi Retard ty hlupacku to byl jen navrh napad. Nekdo tady nepochopil co znamena slovo napad navrh. Ja te nechci urazet pac je to zbytecne a stejne by si to nemusel pochopit. Nekdy mam pocit ze se tu fakt bavim s debilama.
fikotek napísal:Mam pocit ze sindrom debility mas tak ty Shark NX Pane boze, ty si myslim taky dobry trubec. Ja sem dal proste namet na diskuzi. To jestli dam jeden nebo 50 zalezi jen na me. To jestli z nich bude 5 bude v poho a zbytek bude stat za velke kulove je vec vedeni. Ja jen dam namet na diskuzi a treba se toho mojeho napadu nekdo chytne trosku ho pozmeni a mame novou vychytavku. Tak se do me moc nenavazej. A jak pise pe3x vzdycky je co vylepsovat.
Tak co bys tady vylepsoval??
Hovadiny typu RSS pre jedneho uzivatela, 50 znakov v Karme a par inych "duchaplnych" zmien ...
Ta tvoja diskusia to je jak rozpravat sa o nesmrtelnosti chrusta ...
Shark NX napísal:Tak co bys tady vylepsoval??
Hovadiny typu RSS pre jedneho uzivatela, 50 znakov v Karme a par inych "duchaplnych" zmien ...
Jak muzes vedet ze by to bylo jen pro jednoho cloveka. Kaslu na to. Podle tebe uz neni co vylepsovat to mluvi za vse.
Shark NX napísal:Tak co bys tady vylepsoval??
fikotek napísal:Jak muzes vedet ze by to bylo jen pro jednoho cloveka. Kaslu na to. Podle tebe uz neni co vylepsovat to mluvi za vse.
Vylepsovat alebo "vylepsovat"? To je totiz velky rozdiel. To tvoje diskutovanie mi pride ako nahananie prispevkov. Das navrh, dostanes argumenty preco nie a mas byt ticho. Ty miesto toho vrtas a potom sa divis, ze dostavas karmy ake dostavas a to ta vytoci este viac a pises dalej a dalej a tak stale dookola. Takze tuto temu ukoncime, ziadny min. pocet znakov v karme nebude. Bodka.
Shark NX napísal:mm: Chapem ale prijde mi to maximalne zbytocne
Za dobru zmenu povazujem napr. Profil, Priatelia, Vaznica, Sledovanie temy, Sledovanie na odpoved, Informacie o prilohe, Stats ...
A nie hovadiny druhu fikotek a spol.
Tak treba to rss k diskuzi vyuzivam na jednom komunitnim serveru a sem s nim nadmiru spokojen. To ze to nebude tady je skoda pac je to dobra vec ale tak vedeni zdelilo svuj nazor takze je to passe. To s tei znaky mozna byla piczovina ale tak mohl to nekdo nejak vylepsit .. misto toho nekdo rekl ze je to blbost a ostatni uz sli za volem "v tomto pripade neni vul urazka" ale dost byl reci je to zamitnuto. Neni dal se o cem bavit bodka
fikotek - je fajn, ze sa snazis prispiet svojimi napadmi k vylepseniu fora. Nevycitam ti to, ale pls nehraj urazeneho, ak sa to zamietne.
A na margo tvojho predchadzajuceho prispevku urcenemu mne, je dost naivne mysliet si, ze internetove diskusne forum nauci ludi pisat a vyjadrovat sa tak, ako sa patri na a ma. Ak je niekto raz blby, tak je blby. Ziadna karma, ci koment ku karme to nezmeni.
kinjeril napísal:fikotek - je fajn, ze sa snazis prispiet svojimi napadmi k vylepseniu fora. Nevycitam ti to, ale pls nehraj urazeneho, ak sa to zamietne.
A na margo tvojho predchadzajuceho prispevku urcenemu mne, je dost naivne mysliet si, ze internetove diskusne forum nauci ludi pisat a vyjadrovat sa tak, ako sa patri na a ma. Ak je niekto raz blby, tak je blby. Ziadna karma, ci koment ku karme to nezmeni.
Jo mas pravdu pane uz na to kaslu. Uznavam svoji chybu trosku sem to prepiskl a omlouvam se vsem ktere muj text urazil ci jinym zpusobem pospinil.