Postupne instalovanie systemov . Ako nato ?
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Postupne instalovanie systemov . Ako nato ?
Vzhladom nato ze od noveho compu pouzivam win uz 8 mesiacov a dost ma serie tak som sa rozhodol reinstal plus pridanie dvoch novych systemov . No chcel by som to urobit tak ze nainstalovat win xp uplne odznova potom tam hodit Win xp essential 2 a este Linux fedora core 5 len neviem ako to urobit co najskor a ako rozdelit particie etc .
Preto tam chcem aj win XP aj essetial pretoze jednak essential chcem vyskusat , na essential je dost problem z jazykom a je tam iba anglicky a to by nevyhovovalo zvysku rodiny , a nepovazujem to ako doveryhodny system .
Preto tam chcem aj win XP aj essetial pretoze jednak essential chcem vyskusat , na essential je dost problem z jazykom a je tam iba anglicky a to by nevyhovovalo zvysku rodiny , a nepovazujem to ako doveryhodny system .
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To si mi super vysvetlil
. Vlozim XP tam kde mam moznost rozdelit praticie tak dam na 3 particie po 70 GB vyberem ze do particie XP nainstalujem xp prebehne instalacia . Vlozim essential a vo vybere particii zvolim nainstalovat ESENTIAL do praticii ESSENTIAL prebehne instalacia a teraz dam Linux a vo vybere particii dam ho do particie linux lenze pri vytvoreni partici v prvom instalovani bolo zvolene ze vsetky particie budu NTFS ale linux musi byt EXT3 takze musim urobit particiu pre linux EXT3 alebo ho zvolim dat do NTFS a ono uz z neho urobi ext 3 ????? ci ako ??? ale co ak chcem mat v kazdom OS po tri particie pricom jedna znich bude ta na ktorej je OS ? A v linuxe mam ako nastavit typ particii ???? / , /boot , /home ,/usr , ?????