Potreboval by som e-shop na svoj web nevie niekto pomôcť ??
Potreboval by som e-shop na svoj web nevie niekto pomôcť ??
Potreboval by som e-shop na svoj web nevie niekto pomôcť ?? surne potrebujem
-
Mr.Regiser
Novice
- Kontaktovať používateľa:
E-shop
No keď už si taká lamka tak si teda stiahni Oscommerce, je to celkom šikovný E-shop, Ale je tam dosť zložitá inštalácia
-
audiotrack
VIP
ja som ale nejak nepochopil s čím chceš pomôcť. Vôbec si nenapísal aký máš problém. Nevieš sa roznodnúť medzi hotovými riešeniami, alebo nejaké máš ale nevieš ho nainštalovať, prípadne chceš spraviť vlastný ale niekde si sa zasekol a nevieš ako ďalej.... Alebo ty si tiež jeden z tých ktorý používajú slovo pomôcť namiesto spravte mi?
Hladám človeka, čo by mi nahodil web...
Čaute, hľadám človeka, čo by vedel nahodiť shop na web za rozumnú cenu. Ozvite sa mi prosím na [email protected]
-
TGiJack
Medium Star
on chce iba nainstalovat e-shop a nie ho nakodit ,či mas vlastný e-shop uz napisaný a licenčne pravo knemu stoji 100euro ??refr0 napísal:ak myslis rozumnu cenu 100eur tak nwm nwm
A teraz k tomu shopu: a aký by si tam chcel už sisi vybral ,na nete ich je celkom pekne na vyber, s instalaciou ti tu už určite radi poradi niekto
-
soldier
Expert
Kód: Vybrať všetko
www.ecompremen.skAj obyčnajné nakonfigurovanie OsCommerce ho vyjde viac ako €100. A pokiaľ chceš aby to aj nejako vyzeralo tak za design+nakodenie šablony tiež slušne zacvaka..TGiJack napísal:on chce iba nainstalovat e-shop a nie ho nakodit ,či mas vlastný e-shop uz napisaný a licenčne pravo knemu stoji 100euro ??
A teraz k tomu shopu: a aký by si tam chcel už sisi vybral ,na nete ich je celkom pekne na vyber, s instalaciou ti tu už určite radi poradi niekto