potreboval by som poradit...
potreboval by som poradit...
Ahojte, potreboval by som poradit alebo aspon nazor na takuto vec: Poznam jedno dievca uz skoro rok a mame k sebe velmi blizko, ale vzdy sa vyskytne nejake to ale... hrozne sa mi paci a viem ze k nej citim viac ako len kamaradstvo a uz raz som sa pred tym 3/4 rokom prinal ale dopadlo to inak ako som dufal, povedala ze vztah momentalne nechce a pritom chcela mojho spoluziaka a mna mala len ako butlavu vrbu, to som nejako prezil, ale na isty cas sme sa prestali vidat, ale potom sme znovu zacali spolu von chodit.... Obcas vybehneme spolu vonku, ale iba vtedy ked som iniciatorom ja lebo zatial sa sama od seba neozvala ci by som nesiel niekam vonku alebo ci idem v piatok do mesta a pod. Tolkokrat mi slubila ze sa ozve ze ma vytiahne niekam a ani raz sa neozvala. To je asi prva taka vec co ma trapi. Vzdy ked sme spolu niekde vonku tak mi skor ci neskor vyhodi na oci ze jej nenapisem skoro vobec (co vsak nieje pravda), ze s hentou si vypisujem priam eseje, s dalsom mam aj hodinove rozhovory hoci ked jej zavolam tak ma bud po chvile zrusi ze musi to a to alebo vobec nezdvihne, viem ze ziarli ked sa jej dlhsiu dobu neozvem a vidi napr na facebooku ze sa bavim s inymi a nie s nou, ale mam pocit ze ziarli len z principu... dalsia vec: ked som sa jej opytal ci ma nejakeho na muske tak mi povedala ze nie, ze jej nikto telesne nevyhovuje ( toto ziadnemu dievcatu neuverim, podla kamaratok viem ze kazdu chvilu sa im paci alebo su zalubene do niekoho ineho a ona urcite nieje vynimka) a ze jej vyhovujem po psychickej stranke.
Mozno som to opisal trochu chaoticky, ale to bude asi tym ze ja sam mam v tom zmatok a momentalne ani to inak opisat neviem. Niekedy si hovorim ze s nou len zabijam cas, ze by som sa mal konecne na nu vykaslat a poobzerat sa ide, niekedy by som sa zase aj roztrhal aby som jej vyhovel. Som zreli na blazinec???
Mozno som to opisal trochu chaoticky, ale to bude asi tym ze ja sam mam v tom zmatok a momentalne ani to inak opisat neviem. Niekedy si hovorim ze s nou len zabijam cas, ze by som sa mal konecne na nu vykaslat a poobzerat sa ide, niekedy by som sa zase aj roztrhal aby som jej vyhovel. Som zreli na blazinec???
Re: potreboval by som poradit...
No nvm čo ma ona v hlave ale moja skusenosť je takato a aj aktualna stále
Baba super pekna píšeme si , stále máme očom kecať aj si zavolame občas a je aj pekna
Koľko krát si poviem ked som v meste alebo doma že bodaj by sa tu zjavila by som ju tak vybozkával a vyobimal
Lenže ked príde ta chvila že ju stretnem tak zrazu to tak opadne proste mame stale očom kecať ale nejako tam neni ta chemia a pritom je fakt pekna z mojho pohladu len proste namna pôsobí tak že proste super kamarátka necítim unej to čo ked vidím inu babu a poviem si tak pre teba by som spravil všetko
a toto je možno váš prípad
Baba super pekna píšeme si , stále máme očom kecať aj si zavolame občas a je aj pekna
Koľko krát si poviem ked som v meste alebo doma že bodaj by sa tu zjavila by som ju tak vybozkával a vyobimal
Lenže ked príde ta chvila že ju stretnem tak zrazu to tak opadne proste mame stale očom kecať ale nejako tam neni ta chemia a pritom je fakt pekna z mojho pohladu len proste namna pôsobí tak že proste super kamarátka necítim unej to čo ked vidím inu babu a poviem si tak pre teba by som spravil všetko
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne to pride ako mix medzi diagnozou najlepsi kamaratka a poistka.
mne to skor pride hranie sa na macku a mys, co nemam rad... zase ani najlepsia kamaratka nie je a ani poistka to nie je pre mna, len nepochopim zensku logiku... vycitami veci ktore som opisoval a pritom nemam pocit ze by ma chcela, skor by som povedal ze ja som pre nu poistka
-
Fabo
Hardcore addict
ehm, jasne ze ty pre nu... asi ta zmiatlo to "najlepsi kamaratka" ale precitaj si to este raz a poriadne, a dojde ti preco to je presne taky nazov diagnozy.
pochopil som uz co si tym myslel.... ano to "kamaratka" ma zmiatlo...
-
Janio
Zablokovaný
Zaujímalo by ma koľko máte rokov.
No a ťažko je súdiť pretože raz sa správa tak a potom zase inak. To že ti povedala že nikto jej nevyhovuje určite klamala, ale buď preto že sa jej páčiš ty (pochybujem) alebo vie že ju chceš a nechce ti to povedať.
Najviac sa dozvieš keď sa snou o tom porozprávaš poprípade jej zavolaj (nie napíš) tak ti bude musieť hneď povedať, inak by mohla kľučkovať. Povec jej všetko aj to čo ťa hnevá ak ťa zase nechá, poprípade sa bude vykrúcať tak zabudni nanu.
A ak sa bojíš sa o tom snou porozprávať tak sa spytaj jej naj kamaratky nech ti zisti koho chce.
A to či si zrelý na blázinec tak láska je sama o sebe blázinec kde rozum nehľadaj
Najviac sa dozvieš keď sa snou o tom porozprávaš poprípade jej zavolaj (nie napíš) tak ti bude musieť hneď povedať, inak by mohla kľučkovať. Povec jej všetko aj to čo ťa hnevá ak ťa zase nechá, poprípade sa bude vykrúcať tak zabudni nanu.
A ak sa bojíš sa o tom snou porozprávať tak sa spytaj jej naj kamaratky nech ti zisti koho chce.
A to či si zrelý na blázinec tak láska je sama o sebe blázinec kde rozum nehľadaj
ja mam 19 ona 18, jej je tazko vyhoviet nic jej neni dost dobre asi to bude problem....uz som skusal sa s nou o tom bavit ale len nepriamo zatial, ja sa viac bojim aby som ju nestratil potom uplne ked by som sa priamo dozadoval odpovede ak by sme sa nahodou poskriepili, chystam sa s nou o tom bavit, ale v dohladnej dobe bude prec, nechcem ani cez telefon ani cez chat, pekne z oci do oci
-
Janio
Zablokovaný
Tak tak pekne z oči do oči. No a je jasné že ju môžeš tým stratiť, ale je to stále lepšie keď vieš načom si ako sa kvoli tomu trápiť či nie ? 
chlebik napísal:No nvm čo ma ona v hlave ale moja skusenosť je takato a aj aktualna stále
podla mna je toto skor jej pripad ako moj ....
-
lollo
Professional
hm...toto by aj mna zaujimalo ze oco jej ide pretoze grrr
nemam rad ak niekto taha za nos a tu to ocividne takto ide, zaujimalo by ma preco ziarli ak si pises/volas ved ak nic nechce tak by ju to nemalo zaujimat ze? aspon to je moj postreh a urcite si si to vsimol aj ty
to ze nikoho nema na muske taktiez neverim
suhlasim tym padom s tebou
a byt stale iniciator a volat ju von..hm nie zle ale v poslednom rade nepripada ti to ako tiskanie do zadku? naco sa pchat tam kde ma nechcu ? Viem, ze nechces o nu prist ale preco sa takto s tebou hra to netusim, to musis vediet ty, butlava vrba nie je zla, ale ubija to
to ze nikoho nema na muske taktiez neverim
a byt stale iniciator a volat ju von..hm nie zle ale v poslednom rade nepripada ti to ako tiskanie do zadku? naco sa pchat tam kde ma nechcu ? Viem, ze nechces o nu prist ale preco sa takto s tebou hra to netusim, to musis vediet ty, butlava vrba nie je zla, ale ubija to
-
diabol_nosi_Pradu
Novice
Nechápem, čo nechápeš...je to vlastne veľmi jednoduché, ona nežiarli, je len trochu majetnícka a je rada stredobodom pozornosti....tej tvojej...a chýba jej občasná pozornosť..akonáhle ju od teba dostane....je v tom správnom leveli, aby sa odrazila a hľadala inde...taký malý energetický upír....stratený čas z tvojej strany...ale tipujem, že ste obaja mladí a tak určite správanie je dané vekom a skúsenosťami 
-
Hotwire
Addict
ja len ze by si si mal zmenit nazov temy, je to proti pravidlam 
[quote="Risiak"] ( toto ziadnemu dievcatu neuverim, podla kamaratok viem ze kazdu chvilu sa im paci alebo su zalubene do niekoho ineho a ona urcite nieje vynimka) a ze jej vyhovujem po psychickej stranke.
to nie je potom laska co citia tie kamaratky, ked su kazdu chvilu zaleubene, nie?
suhlasim s tym nazorom, ze je majetnicka, a potrebuje pozornost, ked ju dostane, tak tuzi po pozornosti od niekoho ineho.. popirpade tiez poistka, ved kazdeho potesi, ak ma o neho niekto zaujem... tiez si myslim, ze je to strata casu, podla tvojich slov je vypočitava,alebo prinajlepsom vobec nevie co chce, ani jedno neje pre teba vhodne
to nie je potom laska co citia tie kamaratky, ked su kazdu chvilu zaleubene, nie?
suhlasim s tym nazorom, ze je majetnicka, a potrebuje pozornost, ked ju dostane, tak tuzi po pozornosti od niekoho ineho.. popirpade tiez poistka, ved kazdeho potesi, ak ma o neho niekto zaujem... tiez si myslim, ze je to strata casu, podla tvojich slov je vypočitava,alebo prinajlepsom vobec nevie co chce, ani jedno neje pre teba vhodne
diabol_nosi_Pradu: uvazoval som nad tym co si napisal... ked sa tak spatne pozrem tak asi mas pravdu, niekedy som mal ozaj pocit ze len odcerpava energiu a pomerne hodne
JST: to ze nevie co chce to je fakt, asi je to ozaj len strata casu, co ma velmi mrzi...
JST: to ze nevie co chce to je fakt, asi je to ozaj len strata casu, co ma velmi mrzi...
cas s nou urcite nezabijas, si mlady a aj ak spolu nezostanete tak sa ti tato skusenost na nieco zide v buducom vztahu.
Rada: skus si nieco zacat s nejakou inou (chodit spolu von a tak) a uvidis co sa bude diat, viem lahko je to napisat ale tazko zrealizovat ale musis nieco nove vyskusat, alebo sa nanu s prepacenim vy**at
Rada: skus si nieco zacat s nejakou inou (chodit spolu von a tak) a uvidis co sa bude diat, viem lahko je to napisat ale tazko zrealizovat ale musis nieco nove vyskusat, alebo sa nanu s prepacenim vy**at
A co ked naozaj nexce vztah?Mozno ta ma naozaj rada,len by este nejaku dobu rada pokracovala v kamaratstve a z teba mozno az krici,ze chces stoj co stoj prejst uz na vyssi level".Pre niektorych ludi znamena /vztah/chodenie s niekym velku citovu zainteresovanost a to sa moze skoncit velkym sklamanim s ktorym vedia zeby sa tazko vyrovnavali.Mozno sa odtahuje prave z tohto dovodu,pretoze vy muzi hrr velka laska a za chvilu,proste nestale city,resp ine faktory,ktore to vzdy doj*bu 
to máte ako ked má dieťa hračku,sto hodín leží položená a nejaví o nu záujem a keď sa s ňou ide hrať niekto iný tak zrazu ju chcelollo napísal:hm...toto by aj mna zaujimalo ze oco jej ide pretoze grrrnemam rad ak niekto taha za nos a tu to ocividne takto ide, zaujimalo by ma preco ziarli ak si pises/volas ved ak nic nechce tak by ju to nemalo zaujimat ze? aspon to je moj postreh a urcite si si to vsimol aj ty
..a tak to býva aj inde,možno aj u nej..ked vidí že sa bavíš s niekým iným tak jej to vadí,ale zas keď sa bavíš s ňou a javíš o ňu záujem tak si to nevie dostatočne vážiť:p ale to hneď nemusí znamenať že namotáva naschvál,bohužiaľ z vlastnej skúsenosti:D vám môžem povedať, že niekedy len človek nevie čo naozaj chce..plus ..viac nedosiahnuteľné,viac príťažlivé
[/quote]
to máte ako ked má dieťa hračku,sto hodín leží položená a nejaví o nu záujem a keď sa s ňou ide hrať niekto iný tak zrazu ju chce
..a tak to býva aj inde,možno aj u nej..ked vidí že sa bavíš s niekým iným tak jej to vadí,ale zas keď sa bavíš s ňou a javíš o ňu záujem tak si to nevie dostatočne vážiť:p ale to hneď nemusí znamenať že namotáva naschvál,bohužiaľ z vlastnej skúsenosti:D vám môžem povedať, že niekedy len človek nevie čo naozaj chce..plus ..viac nedosiahnuteľné,viac príťažlivé[/quote]
no musim uznat ze na tom pravdy nieco bude, ale uz som sa vzdal vsetkych nadeji, cize uz mozem ozaj iba o tom lamentovat
to máte ako ked má dieťa hračku,sto hodín leží položená a nejaví o nu záujem a keď sa s ňou ide hrať niekto iný tak zrazu ju chce
..a tak to býva aj inde,možno aj u nej..ked vidí že sa bavíš s niekým iným tak jej to vadí,ale zas keď sa bavíš s ňou a javíš o ňu záujem tak si to nevie dostatočne vážiť:p ale to hneď nemusí znamenať že namotáva naschvál,bohužiaľ z vlastnej skúsenosti:D vám môžem povedať, že niekedy len človek nevie čo naozaj chce..plus ..viac nedosiahnuteľné,viac príťažlivé[/quote]
no musim uznat ze na tom pravdy nieco bude, ale uz som sa vzdal vsetkych nadeji, cize uz mozem ozaj iba o tom lamentovat
Co sa stalo, dala ti uplne kosom, alebo ste presli na dalsi level
Ak sa doteraz s tym nic neudialo, tak kasli na to a obzeraj sa po nejakej rozumnejsej co si ta bude viac vazit
Ak sa doteraz s tym nic neudialo, tak kasli na to a obzeraj sa po nejakej rozumnejsej co si ta bude viac vazit