Zdravim vsetkych userov pamatneho a niekedy davno este warezoveho HOJKA..
Potreboval by som s niecim pomoct.. Takze sa to pokusim napisat jednoducho polopate..
Na moj uz sooro 2rocny 12" Asus 1215N sa mi za asistencie moje priatelky podarilo vyliat stary dobry domaci slepaci vyvat.. ale bolol len cca 1/3 klavesnice a lavy dolny roh displeja ... no nerobil som s toho daku vedu, vsetko som normalne poutieral do sucha a dako som to dalej neriesil... no na druhy den som si pri zapnuti vsimol daky priesvytny flak, qko keby mastna skvrna ktoru bolo vidiet lrn pri mensom uhle ako daky mastnu olejovu skvrnu (tipujem ze ta sliepka v tej poli.. evke bola riadne mastna) .. no dufal som a cakal ze to dako zmyzne alebo ze to zostane take :prehliadnutelne..len ako naschvao sa ten flak len rozlial na vacsi..urobili sa mi tam dakym zahadnym sposobom hrubse a tenke priesvitne ciary.. potom aj takr male tenke ciarky ktore su sice tiez priesvitne ale vyzeraju byt take jasnejsie.. no kazdopadne som sa s takymto niecim este nezoznamil a vopred dakujem za akukolvek radu, skusenost vam vopred dakujem... pre lepsu predstavu ako tp s nim vyzra dnes pridavam fotkyy ...
//obrazky vkladaj do prilohy