Potrebujem pomoc z PC!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Potrebujem pomoc z PC!

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Prosim vas kto by mi pomohol s PC.Zapnem ho nacitava sa windows a potom ho reštartuje.A to to stale robi.A chcel som preinstalovat windows a uz skoro začalo inštalovat a za to reštartlo.Už som aj naformatoval disk aj vymzal a nič nepomohloUž sa bol na to pozerat aj opravar a nevedel v čom bola chyba ze sa este s tymgto nestretol :lol: .Tak teda neviem bol by som velmi vdacni keby s temi Helfni s tym to Dakujem.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ramky ?
ak mas viac ramiek skus ich vyskusat samostatne
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

skusim ale v tom by asi nemal byt problem podla man lebo ja mam SDR ramky ten PC co mam ma 7 rokov :lol: a tie ramky som kupovsal nove asi pred 4 rokmi a do dnes su tam ale vsak skusim.A potom poviem.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

predtym ti ten pocitac siel normalne alebo je novy?

mozno (teda urcite, ale otazne je aka je ta hranica) mas v BIOS-e nastavene, ze ak teplota procesora prekroci urcitu hranicu tak sa resetne pc (mne to tak robilo) - skus si to pozriet a nastavit o nieco viac (ja mam tusim na 75 stupnov a ide v pohode)
popripade sa ti nemusi tocit ventilator na procaku, ale to by sa ten pc restartol uz asi po 5-7 sekundach...ale je to jedna z moznosti...
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

NO SKUSIM prv ten bios alebo uz vo ventilatoru lebo ma dake 2 roky mozno v to Vsak poskusam
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mozne dovody: spatne ramky, nestabilne napatie v zdroji, nestabilna doska, na doske mozes mat vybuchnute kondenzatory, nieco v kompe sa ti pehrieva
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Najradsej by som ten PC vyhodil von oknom vsak ten pc ma 8 rokov tak to uz je cele na hovno tam. :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

PA3Ck napísal:Najradsej by som ten PC vyhodil von oknom vsak ten pc ma 8 rokov tak to uz je cele na hovno tam. :lol:
sory kamo ale ako sa mozes cudovat ze ti nefunguje 8 rocny pocitac, na komp je to prilis dlha doba
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Precitaj si pravidla, najma pravidlo 19 ;)
Zamknuté