potrebujem pomoct (vztah)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

potrebujem pomoct (vztah)

Príspevok od používateľa 001jony »

Nazdar potrebujem poradit . Moja caja bola teraz na rockfeste a stretla tam zevraj popi*i chalana ze bol k nej mily a take kok**iny a teraz mysli nanho a hovori ze keby som bol kunej neznejsi mysli a ´´inteligentny´´ tak by nanho nemyslela,ako to mam spravit zeby nanho do p****i nemyslela ????....

Cim skor my odpoviete tym skor bude dobre....diky....
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: potrebujem pomoct (vztah)

Príspevok od používateľa jin »

001jony napísal:Nazdar potrebujem poradit . Moja caja bola teraz na rockfeste a stretla tam zevraj popi*i chalana ze bol k nej mily a take kok**iny a teraz mysli nanho a hovori ze keby som bol kunej neznejsi tak by nanho nemyslela,ako to mam spravit zeby nanho do p****i nemyslela ????....
Tak ku nej bud neznejsi ne??
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

sa k nej lepsie spravaj a davaj najavo ze ti na nej zalezi...a hlavne jej to nevykrikuj a nerob ziarlivostne sceny lebo na to este nemas dovod... ak sa to nezmeni a stale bude na neho mysliet tak uz to asi nezachranis :cry:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: potrebujem pomoct (vztah)

jin153 napísal:Tak ku nej bud neznejsi ne??
No a do pana nejake tahy poradte zeby si nemyslela ze chcem druhu bo tak to vyzera.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Za prvé menej vulgarizmov :roll:
Za druhé si domorodec ? človek praveký ? Kúp jej ružu / ruže, pozvi ju niekam do baru, a hl. zaplať za seba aj za ňu, divadlá ešte fungujú ? Aspoň pred ňou hovor spisovne a nie ako Raper... povedz jej, že ju miluješ, ale že si pako a si si to neuvedomyl... a prišlo to v tej chvíli, ako si sa dozvedel, že je iný, a že ju nechceš stratiť... to musím na všetko myslieť ? :wink:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

majaa napísal:sa k nej lepsie spravaj a davaj najavo ze ti na nej zalezi...a hlavne jej to nevykrikuj a nerob ziarlivostne sceny lebo na to este nemas dovod... ak sa to nezmeni a stale bude na neho mysliet tak uz to asi nezachranis :cry:
A ako jej mam dat najavo ze mi na nej strasne zalezi ????......ona ma ma rada aj ja ju len ten chlapeccc zabil by som ...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:ten chlapeccc zabil by som ...
Také silácke reči :roll: keby si mal gule, tak si vybavíš stručne jasne... že je to tvoje územie a nech sa drží od nej, že je to tvoja holka... takých majstrov sveta zbožnujem... k holke sa pred kamošmi správa odmerane, robí zo seba ganstra... a potom fňuká a p*čuje, že ho chce holka nechať... schop sa...
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Za prvé menej vulgarizmov :roll:
Za druhé si domorodec ? človek praveký ? Kúp jej ružu / ruže, pozvi ju niekam do baru, a hl. zaplať za seba aj za ňu, divadlá ešte fungujú ? Aspoň pred ňou hovor spisovne a nie ako Raper... povedz jej, že ju miluješ, ale že si pako a si si to neuvedomyl... a prišlo to v tej chvíli, ako si sa dozvedel, že je iný, a že ju nechceš stratiť... to musím na všetko myslieť ? :wink:
Dakujem tu ruzu jej kupim ale ona ma zaracha nemozem ju nikam zobrat :( a v nedelu ide do kosic do skoly a budem s nou 1do tyzna .... ako si ju mam uchovat aby bola moja a aby ma nepodviedla ??
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:A ako jej mam dat najavo ze mi na nej strasne zalezi ????......ona ma ma rada aj ja ju len ten chlapeccc zabil by som ...
uuuuuuuuuuuuuf....skus byt troska romantik :!: nedaj jej dovod myslet si ze ten chalan je lepsi jak ty. nieco na tebe zrejme bude ked s tebou uz chodi!
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Také silácke reči :roll: keby si mal gule, tak si vybavíš stručne jasne... že je to tvoje územie a nech sa drží od nej, že je to tvoja holka... takých majstrov sveta zbožnujem... k holke sa pred kamošmi správa odmerane, robí zo seba ganstra... a potom fňuká a p*čuje, že ho chce holka nechať... schop sa...
No ona ma nechce nechat aspon mi to povedala ale ani toho chlapca nepoznam aby som sa s nim porozpraval.... to neni ani jeho chyba...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Muhehe, videl si film, chlapík zoberie rádio, postaví sa pred jej okno (rádio nadhlavu) a zapne nejakú romantickú pesníčku, najlepšie taká čo pre vás niečo znamená... a pod... :) imho sú prázdniny, to sú jej rodičia doma ?
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Muhehe, videl si film, chlapík zoberie rádio, postaví sa pred jej okno (rádio nadhlavu) a zapne nejakú romantickú pesníčku, najlepšie taká čo pre vás niečo znamená... a pod... :) imho sú prázdniny, to sú jej rodičia doma ?
Su ale zajtra nebudu idu prec a ona si robi party ale iba dievcata budu tam 7dievcat taka rozlucka s kamoskami..co mam robit ? :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:Su ale zajtra nebudu idu prec a ona si robi party ale iba dievcata budu tam 7dievcat taka rozlucka s kamoskami..co mam robit ? :(
fiha!! tak teraz neviem.....kolko uz trva tvoj vztah? Bo podla toho co tu pises je to dost jalove....Keby jej na tom fakt zalezalo tak nepozve kamosky ale teba... btw kolko mate rokov???
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

WOW 7 dievčat :twisted: ale vážne to bude góóól, pred jej kamoškami jej vyznaj lásku :) to je taká príležitosť, ako sa patrí...
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:fiha!! tak teraz neviem.....kolko uz trva tvoj vztah? Bo podla toho co tu pises je to dost jalove....Keby jej na tom fakt zalezalo tak nepozve kamosky ale teba... btw kolko mate rokov???
No sme spolu mesiac aj 2dni a mame obydvaja 16 ona je na silvestra narodena.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:WOW 7 dievčat :twisted: ale vážne to bude góóól, pred jej kamoškami jej vyznaj lásku :) to je taká príležitosť, ako sa patrí...
ale sak on tam nejde!resp. nieje pozvany. jedine ak by tam necakane vtrhol :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

LOL a tomu vravíš vážny vzťah ?
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:LOL a tomu vravíš vážny vzťah ?
To nieje take vazne ale nechcem ju stratit ! .... neviem mohol som mat lepsie ale ona je so vsetkych naj.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:To nieje take vazne ale nechcem ju stratit ! .... neviem mohol som mat lepsie ale ona je so vsetkych naj.
Toto by som klasifikoval ako klasicky pripad poblaznenia sa druhou osobou. Z vlastnej skusenosti. Ver mi ze nieje zo vsetkych naj. Neuraz sa, no neskor na to prides sam :wink:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:ale sak on tam nejde!resp. nieje pozvany. jedine ak by tam necakane vtrhol :lol:
A este nieco.........stavila sa s kamoskami ze do konca prazdnin nebude panna a este sa nic nestalo ... kamosovi hovorila ze ju to mrzi ze prehra stavku ... a aj mala sancu zasukat si na feste akurat s tym chalanom co pisem.....a dnes mi na chodbe povedala ze uz sex nechce .... skusa ma ??.....alebo co .... podotykam ze mi nejde len o sex.
Napísať odpoveď