Potrebujem poslat notebook, ako?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem poslat notebook, ako?

Príspevok od používateľa kukiak »

Zdravim, zase raz jedna otazka..

Mam dohodnutu kupu NB od cloveka z komarna, osobka nepripada do uvahy je to strasne daleko.. Slov. postu on vylucil..
Neviem ako to funguje s firmami ako UPS,DPD,DHL.. UPS tusim kedysi davno dobierku nepodporovalo, ako je to teraz? Pripadne ako sa to cele cez tieto firmy posiela, ak nemaju depo v danom meste???
Bojim sa totiz platby vopred platby na ucet.. predsi len istota je istota.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Slovenska posta ponuka aj sluzby, ktore su podobne tym dorucovatelskym ako je UPS a podobne. Vola sa to Expres, tak si to pozri na ich stranke.

Ja som objednaval tovar z Ciech pred asi 4 rokmi, bolo to poslane cez UPS a prislo to dobierkou. Sumu prepocitali aktualnym kurzom, zaplatil som, dostal som tovar.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mal s nou vraj zle skusenosti ano o nej nechce pocut..

Viem ze UPS malo dobierku, ale len pre firemnych zakaznikov. Fakt nemam tucha ako to funguje ak chce fyzicka osoba nieco cez nich posielat a zberne depo sa nenachadza v danom meste. AKoze sa dohodne termin a pridu to vyzdvihnut ? Fakt nemam tucha :D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Možnosti vyzdvihnutia
Služba UPS Vyzdvihnutie na zavolanie vám poskytuje výhodu vyzdvihnutia zásielky u vás. Ponúkame nasledujúce služby:

Denne: Vodič UPS sa každý deň zastaví u vás, bez ohľadu na to, či v danom dni máte alebo nemáte zásielku na odoslanie.
Príležitostne: Na základe vašej žiadosti, UPS vyzdvihne vaše balíky na príležitostnom základe.

Ak chcete naplánovať vyzdvihnutie, kontaktujte miestne stredisko služieb zákazníkom UPS.

co tak trochu prebrowsovat ups stranku?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

http://www.ups.com/content/sk/sk/shippi ... d/cod.html
Tam je nieco o dobierke. Ale UPS si nechaju dost zaplatit za sluzby. Ja som raz posielal NB do nemecka na servis a poslal som to cez ReMax, vyslo to o tisicku lacnejsie
Napísať odpoveď