za tu cenu by som radsej nieco inteligentne, respektive nieco s lepsou konektivitou (wifi)... ale z tychto dvoch asi samsung, minimalne preto, ze je novsi
mno ja kcem niečo z orange ponuky a n95 je podla mna blbost a nepači sa mi moj nazor a htc kaiser je vpohode ale je to už stare ........a ostava iba iphone a myslim ze za tu cenu teda na moj paušal by stal 16gb 14000sk a za tu cenu aj bez paušalu zohnam lepši mob sice dizajnovo a ovladatelnost dotyk. displeja je super kedže som ho mal vruke ale nejak sa mi nepači čo sa tyka fukcii
ešte sa kcem spitat ten samsung čo sa tyka hudby hra to dobre hlasno ? teda no ja kcem aj nejaku tu hudbu počuvat myslim reprak nie sluchatka a čo som čital recenzie tak že vraj to je vpoho narozdiel od toho lg čo je dost tiche aspon čo bolo na inych forach a strankach
Zaxman napísal:ešte sa kcem spitat ten samsung čo sa tyka hudby hra to dobre hlasno ? teda no ja kcem aj nejaku tu hudbu počuvat myslim reprak nie sluchatka a čo som čital recenzie tak že vraj to je vpoho narozdiel od toho lg čo je dost tiche aspon čo bolo na inych forach a strankach
Tiez som sa docital, ze F480 hra dobre. Len musis kupit redukciu na 3.5 jack, ktora sa zhana tazsie pre slabo rozsireny konektor. No na nete ho najdes urcite
Tak chlapci, rozmyslam nad SONY ERICSON W880i alebo SONY ERICSON K800i. Poprosim aj nejaky argument preco ten alebo ten. Zaroven sa chcem spytat nato ako telefon spojazdnim v SR kedze ho chcem kupit v Anglicku
PODLA TOHO CI CHCES TELEFON AN HUDBU ALEBO NA FOTKY , JA MAM MOBIL SKôR NA FOTKY A TAK BY SOM URCITE VZAL se K800I , SPOJAZDNIS HO TAK ZE SI TAM NAHRAS SK FW POMOCOU KABLU A AK BUDE BLOKOVANY TAK MOZES PATCHOM ODBLOKOVAT .
To hej, vsimol som si ze hlavnou devizou jedneho je hudba a druheho fotak. Vlastne si ten mobil nechcem nechat ale predat ho, preto sa mi tazsie rozhoduje. Ale ta K800i mi pride ako dost mohutny mobil, v dnesnej dobe letia viac praktickejsie modely. Ok, cize slovensky FW a patch najdem na nete, takze by som to mohol zvladnut sam bez pomoci operatora, ze. A dik za radu
Diestro napísal:To hej, vsimol som si ze hlavnou devizou jedneho je hudba a druheho fotak. Vlastne si ten mobil nechcem nechat ale predat ho, preto sa mi tazsie rozhoduje. Ale ta K800i mi pride ako dost mohutny mobil, v dnesnej dobe letia viac praktickejsie modely. Ok, cize slovensky FW a patch najdem na nete, takze by som to mohol zvladnut sam bez pomoci operatora, ze. A dik za radu
Tak ber radsej to Wcko, lahsie sa preda podla mna. A ano, ak si mierne zdatny v tomto, zvladnes to
320x240 rozlíšenie, foto min. 2Megapixle, hlavne nech má symbian, podpora MicroSD a čo najnižšia cena .... je tá volba 6120c ? A je niečo dostupné s wi-fi ? Ale to je asi iná cenová kategória ...
Luxo napísal:320x240 rozlíšenie, foto min. 2Megapixle, hlavne nech má symbian, podpora MicroSD a čo najnižšia cena .... je tá volba 6120c ? A je niečo dostupné s wi-fi ? Ale to je asi iná cenová kategória ...
Asi najlacnejsie s WiFi su E51, 6300i a HP 514. E51 ma vsetky parametre, je vhodna 6300i nema Symbian. A HP ma displej len 176 x 220 a WM 6.0, ale asi najlepsiu cenu (ak vies kde zohnat). Tak si vyber
c702 jednoznačne ten samsung je ako dobry ale je to len vec stylu a hlavne ma dobry dotykovy display . ale zasa ho nemozes hadzat ozem oprskat vodou a pod. chod do SE .
ked samsung tak Omniu .
JA informativne sa chcem opytat
Do buducna sa rozhodujem bud o LG KC910 alebo o Samsungu omnia
Tusim ze LG ma viac farieb ale inak sa zdaju podobne dost ,,,tak ktory