Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
no SE a Nokiu vyrad, maju už zachvilu mrtvy symbian , ale tak ešte pár rokov bude frčať, a na low endoch bude stále držať ako tak líniu ale tak myslim že android bude pre teba lepši, potom sa už len rozhodnuť či to HTC alebo ten Samsung, načom ti záleži ? foťak ? tak samsung lebo htc foťaky stoja za prt, chceš kvalitu tak HTC ale zas neboj sa Samsung sa ti nerozpadne , chceš hudbu ? tam ta HTC asi tiež sklame , myslim reprak, cez sluchadla je to pohoda a prosto ine faktory , musíš sam vedieť načo chceš telefon využívať
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked gps tak samsung. nebudes riesit problemy s rozlisenim obrazovky v aplikaciach
No hlavneZaxman napísal:no SE a Nokiu vyrad, maju už zachvilu mrtvy symbian , ale tak ešte pár rokov bude frčať, a na low endoch bude stále držať ako tak líniu ale tak myslim že android bude pre teba lepši, potom sa už len rozhodnuť či to HTC alebo ten Samsung, načom ti záleži ? foťak ? tak samsung lebo htc foťaky stoja za prt, chceš kvalitu tak HTC ale zas neboj sa Samsung sa ti nerozpadne , chceš hudbu ? tam ta HTC asi tiež sklame , myslim reprak, cez sluchadla je to pohoda a prosto ine faktory , musíš sam vedieť načo chceš telefon využívať
telefonovia a sms
GPS navigacia
Prezeranie internetu ak budem dakde bez notebooku
Toto je hlavne umna.
Inak aka je najlepsia gps do mobilu na
tak ja som najspokojnejší zo sygic maps. a nikdy by som nemenil , ako to je u samsungu s GPS neviem , to treba prečítať nejake fóra, viem že napriklad na SGS stalo GPS za hovno , u HTC by som dal ruku doohna že problem GPS nebude ale je pravda že s wildfire su problemi kvoli rozlišeniu či už u GPS alebo hier , no je to chu**** spravene
cize asi lepsia volba bude samsung?Zaxman napísal:tak ja som najspokojnejší zo sygic maps. a nikdy by som nemenil , ako to je u samsungu s GPS neviem , to treba prečítať nejake fóra, viem že napriklad na SGS stalo GPS za hovno , u HTC by som dal ruku doohna že problem GPS nebude ale je pravda že s wildfire su problemi kvoli rozlišeniu či už u GPS alebo hier , no je to chu**** spravene
-
guess.whoo
Redeemer
Ja som tiez jednoznacne za Samsung, hlavne kvoli rozliseniu.
Zaxman:
Nj, DHD sice SGS prekonal ale prisiel aj trochu neskor pokial dobre viem. No ved uvidime ako to bude teraz v suboji Mali-400 vs Adreno 220.
Kazdopadne pokial ide o Tegru 2 ktoru som riesil ako hlavnu a tu som chcel zdoraznit ze si myslim ze sa na Exynos nechyta.
Ako vyuzijes vykon, to je uz naozaj otazka toho, ako sa budu veci vyvyjat ( najlepsie ak by sa nevyvyjali tak ako doteraz ). Ale pokial sa rozhodujes medzi 2 cipmi uz ta tato otazka nezaujima, tu uz by si mal mat za sebou a uz ta zaujima ktory s nich je lepsi. Ale pre mna ako cloveka zazrateho do mobilnych benchmarkov to urcite zla volba nebude. SGS2 mam predobjednany a planujem aby bol toto moj prvy mobil pri ktorom ostanem naozaj dlho.
Zaxman:
Nj, DHD sice SGS prekonal ale prisiel aj trochu neskor pokial dobre viem. No ved uvidime ako to bude teraz v suboji Mali-400 vs Adreno 220.
Kazdopadne pokial ide o Tegru 2 ktoru som riesil ako hlavnu a tu som chcel zdoraznit ze si myslim ze sa na Exynos nechyta.
Ako vyuzijes vykon, to je uz naozaj otazka toho, ako sa budu veci vyvyjat ( najlepsie ak by sa nevyvyjali tak ako doteraz ). Ale pokial sa rozhodujes medzi 2 cipmi uz ta tato otazka nezaujima, tu uz by si mal mat za sebou a uz ta zaujima ktory s nich je lepsi. Ale pre mna ako cloveka zazrateho do mobilnych benchmarkov to urcite zla volba nebude. SGS2 mam predobjednany a planujem aby bol toto moj prvy mobil pri ktorom ostanem naozaj dlho.
-
guess.whoo
Redeemer
a naco ti je benchmark? nie je dolezitejsie, ci ti aplikacie a hry idu plynulo aj za menej penazi?
No to je dobra otazka. Chcel som vykonny mobil ktory bude este nejaky ten cas fakt maximalne zvladat najnovsi software. Tak jedine mobily ktore mi pripadali do uvahy su LG Optimus 2x a SGS2. A veru by som aj zobral radsej Optimus 2x kvoli tej cene a hlavne kvoli tomu, ze uz som ho mesiac mohol mat. Co mi ale strasne vadi na tom LG je ta RAM. Okrem toho ale SGS2 ma vela dalsich vyhod velmi podstatnych takze ta 100vka naviac sa oplati aj ked som tym minul vsetky moje uspory (este chodim do skoly, zarobil som si pomimo toho takze prijem stali nemam).
Cize to nieje len o cipe ale moznoze nakoniec aj ten bude pre mna hlavnym parametrom lebo sa ucim programovat pre Androida takze mozem experimentovat do nemoty
.
Cize to nieje len o cipe ale moznoze nakoniec aj ten bude pre mna hlavnym parametrom lebo sa ucim programovat pre Androida takze mozem experimentovat do nemoty
-
guess.whoo
Redeemer
no lebo pri dnesnom rychlom vyvoji nie je podla mna velmi efektivne investovat tazke prachy do novych telefonov. pozri si, ake telefony vysli pred pol rokom ako novinky a ako ich cena klesla + ako uz zaostavaju vykonnostne ze tymi co budu uvedene do predaja v lete.
shifty, tipujem tak mesiac po zaradení SGS2 do predaja bude už mobil s Tegra 3 alebo bude už ohláseny v predpredaji a tvoj SGS2 bude zase slaby !!! ale zase sa ta pýtam a noačo ked bude papierovo slabši ked to v systéme nerozpoznáš ? to maš to ako ked jakub čížek z žive.cz porovnáva všetky telefóny zo starým Nexus One a ten Nexus zaostava fakt iba v pár aplikaciach ako google earth , a občasne pomale načítanie galerie kedže tam ma ale asi 3000 fotiek tak je to normalne atd. a pritom je nexus už nejaky ten čas na trhu
takže tak nejak
Snazim sa to brat z toho pohladu, ze kupujem model ktory mi ponuka toto a v buducnosti budem mat k dispozici toto a nie z toho pohladu, ze v buducnosti bude nieco ine co ja uz mat nebudem. Nie, ja sa divam co kupujem a co mi to ponuka a nie co mi to uz ponukat nebude.
Zaroven to je aktualne mobil ktory sa udrzi na spicke este najdlhsiu dobu, takze aj ked za pol roka pride nieco co ho odrovna, relativne stale dopadnem najlepsie.
Cize ja viem za co platim. Navyse nemyslim si ze tak skoro pride SW ktory by ten mobil neutiahol prave naopak, bude to podla mna trvat este minimalne pekny rocik. Samsung zatial napriklad oznamil vyrobu Exynosu s 2 jadrami po 2Ghz na rok az 2012, Tegra 3 takisto pokial viem tak tu nebude v mobiloch tak skoro.
Uz potom druha vec je ze bude rychlo klesat cena co mam moze mrziet ako jedine aj ked to je tak u kazdeho mobilu.
Zaroven to je aktualne mobil ktory sa udrzi na spicke este najdlhsiu dobu, takze aj ked za pol roka pride nieco co ho odrovna, relativne stale dopadnem najlepsie.
Cize ja viem za co platim. Navyse nemyslim si ze tak skoro pride SW ktory by ten mobil neutiahol prave naopak, bude to podla mna trvat este minimalne pekny rocik. Samsung zatial napriklad oznamil vyrobu Exynosu s 2 jadrami po 2Ghz na rok az 2012, Tegra 3 takisto pokial viem tak tu nebude v mobiloch tak skoro.
Uz potom druha vec je ze bude rychlo klesat cena co mam moze mrziet ako jedine aj ked to je tak u kazdeho mobilu.
tak tegra 3 je 4jadrovy nie 2jadrovy
tak bacha
a za dalšie, SGS 2 sa pokial viem ešte ani v zahraničí nepredáva a ty už teraz vieš že bude lepší ? LG o2x mal byť super pecka naj mobil a pritom až taka pecka to neni , a tiež to nikto nečakal, tak aby si potom nebol s SGS2 sklamany , aj SGS 1 ked vyšiel stal zahovno a mal plno chýb až časom sa odstránili , ja len že proste kym sa SGS 2 bude predávať tak zas bude niečo nové a lepšie , a zas si povieš že si mohol počkať , ale keby zas čakaš tak si nikdy nič nekúpiš
a za dalšie, SGS 2 sa pokial viem ešte ani v zahraničí nepredáva a ty už teraz vieš že bude lepší ? LG o2x mal byť super pecka naj mobil a pritom až taka pecka to neni , a tiež to nikto nečakal, tak aby si potom nebol s SGS2 sklamany , aj SGS 1 ked vyšiel stal zahovno a mal plno chýb až časom sa odstránili , ja len že proste kym sa SGS 2 bude predávať tak zas bude niečo nové a lepšie , a zas si povieš že si mohol počkať , ale keby zas čakaš tak si nikdy nič nekúpiš
Toto mam naozaj detailne pozistovane. Aj ked este SGS2 u nas nieje, da sa to zistit co je lepsie. A je to tak ako som to uz opisoval. Na miestnom trhu, cize v severnej korei sa mobil predava od 28. aprila, vo velkej britani od 1. maja takze v zahranici uz je. V strede juna ma k nam prist HTC Sensation, co je najblizsi konkurent SGS2 pricom aj ked to ma byt teraz najlepsi model od HTC, stale je velmi otazke ci bude lepsi nez SGS2. Pravdepodobne ako pre koho.
Dalej Evo 3D, o nom moc zistene nemam ale 3D technologia ma dnes este nelaka. Radsej kvalitny SAMOLED+ nez 3D.
Dalej Evo 3D, o nom moc zistene nemam ale 3D technologia ma dnes este nelaka. Radsej kvalitny SAMOLED+ nez 3D.
-
guess.whoo
Redeemer
som zvedavy, ako budu nazyvat HTC svoje telefony, ked sa im minu synonyma
sensation, incredible... 
shifty ? čo maš pozistovane ? papierove info ? a nejake fotky benchu ? nechapeš že ide o prakticke skusenosti použivavatelov ktore su najlepšia recenzia pre mobil , čo stoho ked bude na papieri najlepší ale bude stále zamrzávať a sekať systém ako to bolo pri prvom SGS a kym ti príde update na novy android tak to od nervov aj rozbiješ
ja sám si robim zálusk na pár telefónov ale počkam si mesiac kym budu schopne recenzie a na fórach bude všetko napísane od
po
a rozhodnem sa čo mi vadí a nechcem to v telefone alebo čo prekusnem a kupim si to, určite by som ale nebral predobjednavku na telefon , natom som sa už popálil pri DHD kde posielali te ich nepodarky
samozrejme aj kamarat sa takto popálil pri SGS prvých kusoch , ale šak ako chceš !! ja som len dal svoj názor ak si rozhodnutý tak si ho kup a praje ti nech je všetko OK a nech niesi sklamany
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez nemam dobre skusenosti s prvymi kusmi. ulakomil som sa na xperiu x10i a tak som aj dopadol (predana na ND)
Nemyslel som ze mam pozistovane celkove + a - systemu, na tie aj tak najlepsie narazim az ked ho budem mat bohuzial. myslel som ohladom tych cipov ze som videl uz kopu stranok a kopu videi kde ich porovnavali a vysvetlovali co je lepsie.
Mobil som si este nikdy nepredobjednaval okrem tohto modelu, kazdopadne uz ho mam predobjednany dlhsie takze rusit to nejdem, to uz by bola blbost cakat. Spolieham sa na to, ze ked uz som dal zato take pekne peniaze dostanem kvalitu. Dufam. A recenzie su na nete uz teraz velmi podrobne. Sice len z testovacich modelov ale ja si nemyslim ze to je velky rozdiel, ked uz je testovaci model dobry ten konecny by mal byt lepsi podla mna. Ak by ste chceli podrobnu recenziu ale bohuzial v anglictine napriklad tu:
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... ew-588.php
Mobil som si este nikdy nepredobjednaval okrem tohto modelu, kazdopadne uz ho mam predobjednany dlhsie takze rusit to nejdem, to uz by bola blbost cakat. Spolieham sa na to, ze ked uz som dal zato take pekne peniaze dostanem kvalitu. Dufam. A recenzie su na nete uz teraz velmi podrobne. Sice len z testovacich modelov ale ja si nemyslim ze to je velky rozdiel, ked uz je testovaci model dobry ten konecny by mal byt lepsi podla mna. Ak by ste chceli podrobnu recenziu ale bohuzial v anglictine napriklad tu:
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... ew-588.php
-
guess.whoo
Redeemer
dufam, ze tvoj kus bude ok. ale ako pisal aj Zaxman, robil predobjednavku resp. chcel co najrychlejsie telefon, takisto aj ja a tiez boli predtym testovane. takze na to sa nespoliehaj
ono je to asi takto nejako
-maš ho hned ako sa len da
-vačšinou sa snažia spraviť všetko čo najrýchlešie aby to dostali na trh a odrovnali konkurenciu, a preto su prve kusy z prvéj várky dost zle spracovane , konštrukčne ale aj HW, potom čakaju na ohlasy a prípadne chyby opravia a v druhej várke idu už mobili ktoré su OK , aspon to tak býva
-predobjednávka je drahšia, a telefóny už o týžden klesnu aj o 50€ dole a o mesiac zase o 50€ dole lebo zas je niečo nove a zas konkurencia vymyslí dačo ine
-maš ho hned ako sa len da
-vačšinou sa snažia spraviť všetko čo najrýchlešie aby to dostali na trh a odrovnali konkurenciu, a preto su prve kusy z prvéj várky dost zle spracovane , konštrukčne ale aj HW, potom čakaju na ohlasy a prípadne chyby opravia a v druhej várke idu už mobili ktoré su OK , aspon to tak býva
-predobjednávka je drahšia, a telefóny už o týžden klesnu aj o 50€ dole a o mesiac zase o 50€ dole lebo zas je niečo nove a zas konkurencia vymyslí dačo ine